-
Nééé
Né vyhrál ten Shrek fandila sem Mirovi hezky zpívá a je nádhernej chudák myslela sem že vyhraje Miro a né Martin.Ale stejně je a bude nejlepší. -
-
Re: Nééé
shrek....to jako martin?....hele ale fakt mu je podobnej *1* -
Re: Nééé
jj já už jsem se z toho naštěstí vzpamatovala ale taky když prostě řekli Martina, tak mi hned chrkly slzy do očí =(
-
-
.............
UŽ jsem napísala na blesk tak doufám že to vyjde =) -
-
Re: .............
tak co odepsal?me tam uz neodepsal *9* ae nevadi :) jdete nekdo ne ten koncert do O2 areny? -
-
Re: Re: .............
neodepsal =( jinak na ten koncert budu mamku hodně škemrat =) -
-
Re: Re: Re: .............
ja tam chci jit taky...kde se daj koupit lisky?:D
-
-
-
-
jsi nejlepší
Miro sices nevihral ale pro mně sesš ten nejlepší rocker na světě a doufám že vydá ňáký krásný cédo -
-
Re: jsi nejlepší
jj taky doufám!! *14* *14*
-
-
holky hlasujte!!!
http://superstar4.com/superstar-ank eta-jste-spokojeni-s-vitezem-martin em-chodurem/ -
-
Re: holky hlasujte!!!
jj =) miro tam vyhrává *14* *14* *14*
-
-
martin
Ahoj nevíte jestli sem chodí Miro. -
-
Re: martin
hhmmm tak to newm =( ale doufám že mi na szperstar odepíše =) -
-
Re: Re: martin
mno tak už mi asi neodepíše =( je pozdě =( -
-
Re: Re: Re: martin
no zkusto na blesku...tam je ted chat s mirem od 10!!!jo ja sem stasna ze mi odepsal,sem tomu nemohla ani uverit!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: martin
kde? tam je jenom chat s Martinem *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: martin
jo už to vidím =)
-
-
-
-
Re: Re: martin
cos mu napsala?
-
-
-
Smjda sice nevyhral...
Nesledovali sme superstar pravidelne, sem tam video na netu. A okamzite zaujal pouze smajda. Ne ze by byl prvotridni zpevak, jakoby dnes o to slo, jakoby i nejvetsi hvezdy dnes byly hlavne zpevaky. Ale Smajda je clovek s velkym "C". Na nic si nehraje, neni zamindrakovanej na rozdil od mnoha dalsichich soutezicich. A to co z nej vyzaruje je fajn. Rad si od nej koupim album. Od Chodura ani nahodou, ten je nudnej, stareckej a vysavaci. Smajda vejde na podium, zazari a uz se clovek cejti fajn. Doufam ze se neztrati. *4* -
páá
tak ja uz taky mizim páááá *3* -
-
Re: páá
měj se -
-
Re: Re: páá
JJ TY TAKY TAK ZITRA TU BUDTE...BUDEM POKRACOVAT V DISKUSI :d
-
-
-
Chat
teda vlastně už dnes *1* -
Chat
Nezapomeňte, zítra od 9:00 do 10:00 je chat se Šmajdíkem tak mu můžete napsat *3* *14* -
-
Re: Chat
http://superstarcz.nova.cz/rubrika/ rozhovory?intpath=http://web.nova.c z/rozhovory/44000/%3F299019e%3D2993 57 -
Re: Chat
jo??a kde?tam musim byt!! *1* -
-
Re: Re: Chat
jjjjjjjjjjjj tam musíme být všiciiiiiii *1*
-
-
-
no nic= )
mno nic holky já jdu spinkat. =) a chtěla bych aby se mi zdálo že superstar vyhrálo sluníčko *14* *14* *14* -
-
Re: no nic= )
Taak dobrou, já tady eště chvíli zůstanu *4* -
tak dobrou noc :) a nezapomen se zitra divat !!uvidis tam ten jeho usmev :D -
-
Re: Re: no nic= )
V kolik hodin zhruba to bude ve snídani? Abych si dala budíka :D -
-
Re: Re: Re: no nic= )
ja bych rekla kolem 7:15..ae nwm to jiste...ja projistotu budu vztavat v 6...a musim si to nahrat!!
-
-
-
pa =)
-