-
Hvězda
Myslite že Nám odepíše? *1* já či.. -
-
Re: Hvězda
no sem asi nechodi..ae mozna si zalozi svoje webovky :) -
Re: Hvězda
to asi těžko *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Hvězda
co ty víš zázraky se dějou *15* -
-
Re: Re: Re: Hvězda
mno ale že by hned sedl k PC? nevím =) -
-
Re: Re: Re: Re: Hvězda
no hned asi ne,ale jak bude mít chviličku,kdo ví...
-
-
-
-
-
MIRO JE NAŠA SUPERSTAR
Moc mě mrzí žes to nevyhrál protože mě je z toho prostě na nic =( poslala jsem ti tak moc hlasů aspoň 80 nebo já nwm ale dala jsem za to hodně a to nekecám =(
ALE STEJNĚ JSI TY SUPERSTAR
*14* *14* *14* *14* *14* -
MIRO 4 EVER
Jo Miro ty si nase STAR!!Blahopreju ke krasnemu 2.mistu!!Ty to dotahnes daleko!A urcite si koupin tvoje CD !!Sem sice dost sklamana,ae nadruhou stranu sem rada ze ses dostal tak daleko a nehrajes si na nekoho jinyho jako nekdo!!Si proste uzasny!I LOVE MIRO ŠMAJDA.....4EVER!!! -
-
Re: MIRO 4 EVER
jj máš pravdu =) -
-
Re: Re: MIRO 4 EVER
ááno je sám sebou a to je nejdůležitější *15* prostě náááááš Mirooooo *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: MIRO 4 EVER
eštěže tady jste holky a já se tady můžu utěšit protože jsem z toho celá...........nevím co =( sice 2. místo je takky hezký ale já chtěla aby to vyhrál a posílala jsem mu maximum hlasů až do poslední koruny. -
-
Re: Re: Re: Re: MIRO 4 EVER
:D jo ja sem taky musela jit hned sem abych si postezovala,ac u nas doma vschni fandili tomu tomu debilovi... *9*
-
-
-
-
-
Hvězda
Míro, ty si měl bejt vítězem.. né Chodúr.. je mi tě straště lito, i brečel jsem pro mě jsi hvězda a nikdy na tebe nezapomenu si nejlepši!!!!! *14* -
Miro
fans from Liberec drželi palečky *4* i když si nevyhrál ve skutečnosti, tak pro nás jsi vyhrál v srdci a tak to zůstane *4* *3* -
-
Re: Miro
sem taky z libereckyho kraje...pripojuju se :D
-
-
Hvězda
Miro ty budeš pro nás pořád hvězda... žádnej Chodúr... moc sebejistoty má... moc daleko to nedotáhne.. ty jsi prostě svůj a bylo mi tě líto že jsi to nevyhrál.... je to škoda.. protože takovej dobréj zpěvák jako ty se nezapře.... *14* -
Mirko
Tak Mirko bohužel nevyhrál..je mi to moc líto, ale na druhou stranu tak předvedl něco úžasnýho na co jeho fanoušci dlouho nezapomenou. A ti praví fanoušci vědí, že Miro je štasný kam to dotáhl a aspon z části si splnil svůj zpěvácký sen. To co dělá zpěváka zpěvákem není jen nějaká cena, ale to jestli ho to fakt baví a dá tomu kus svýho života což Miro dal. Proto tleskám Mirovi, kterej je prostě pro mě tou Superstar. A vsadím se že ze soutěžě odejte s tím jeho nádherným úsměvem a doufám, že ho na nějakým tom koncertě rozhodně uvidim. Love you Miro, YOU ROCK! -
-
Re: Mirko
Souhlasim s tebou.Miro je prostě jednička a nezáleží jestli skončil první nebo druhej.Chodúr nás všechny unudí,Miro to vždycky dokáže pořádně rozbalit a tak to má bejt proto si získal můj obdiv.A věřim Miro že pokud pujdeš takhle dál tak to daleko dotahneš a moc ti to přeju! *3* *14* *14* *14*
-
-
!!
jo jo...honem poslete hlasy!!! *1* zbyva uz jen asi 3 hodiny a nejaky ty minuty!!!a pak reknou viteze!!!doufam ze to bude miro!!! *5* -
-
Re: !!
jestli nebude tak si hodim mašly *1* -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
kdybyste nahodou nevedeli :D STAR 12 906 06 13 *1* *1*
-
-
Hlasujte!
Všichni povině poslat minimálně jednu sms Mirovi ať konečně srazíme tomu chodúrovi hřebínek z hlavy...tak šup šup ať to Miro vyhraje! -
-
Re: Hlasujte!
asi tak :D
-
-
:)
Juj.. Zbožňuju ho. :D Má krásný hlas a fandím mu v Super star. :) jdu posílat hlasy :D