Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zelvik.panda

Velké finále

Tak hlasujte hlasujte!!!
    Přece nenecháme vyhrát toho nafoukance.*13*
    Moc Mirovi fandím, budu ti držet palce,,, *1*
    Nemáte náhodou někdo ICQ Mira Šmajdy?
    • wwww

Re: icq

náhodou mám,ale náhodou nedám! *1*
  • sarcatko

mirko

nemohl by si nekdy prijet do Třince?
    treba na koncert nebo se jenom tak podivat!! *14* Bydli tady i marketa konvickova!! kamaradka te videla zpivat a pry si byl upe uzasny tak me to tak napadlo. nebo by ses mohl prijet podivat k nam do skoly i kdyz to asi moc realisticke neni co?? ddiky predem!!! *3*
  • sarcatko

mirko

kdybys tady nahodou prisel mirko tak nemohl bys mi napsat jak to chodi o prestavkach v primem prenosi? dekuju
    sarcatko.kunz@seznam.cz *3*
  • Miro

posílám ti hlase miluju tě si krásnej a s Domčou chodíš???napis na e-mail mj112@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ajulina

Re: Miro

nee s ni nechodi!!!
  • Mireček

Miro nej hlasujte musím vyhrát je to zlato moc tě miluju dej vědět na e-mail dík papa MTRmco tě miluji *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • ajulina

hlasujte

http://www.youtube.com/watch?v=eoqa Fd_wa6E
  • mirooo

Ahooj miro je fakt neej upe nej musí vyhrát on na to má! já mu věřím a doufám že nejsu jediná doufám že mu každý jeho fanoušek pošle aspon 1 bo 2 hlasy já jich pošlu mžná víc.tk plosím posílejte miroko je the BEST FOREVEr :-******** STAR 12 9060613 on na to má a zaslouží si to je milej,sympatickej a má dobré srdíčko a to jde poznat a i přes televizi takže jedním slovem NEEEEJ !
  • ajulina

znaminko

holky na to se podivjte!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=hWphNuR6hYY
    • catwomen

Re: znaminko

chudajčik *9*
  • ajulina

hlasy

tak holky...posilate hlasy?tedkon je tu nejak mrtvo :D
    • ajulina

Re: hlasy

STAR 12 906 06 13.....poslete aspon jeden hlas....lepsi jeden nez nic!!
      • mishqa

Re: Re: hlasy

posílám..:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit