Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rad0vka19

Mirkoooo

ze začátku sem Mira neměla ráda..přišel mi divnej a nesympatickej...ae teď sem si ho strašně moc oblíbila a hrozně mocs mu fandim..musí vyhrát...kdyby mu každej kdo je v jeho fanklubu poslal jeden nebo dva hlasy,tak si myslim že by mohl vyhrát..dyť se tady na osobnostech dostal na páté místo..to je dobrý,mno ne?takže děcka..posílejte hlasy ať nám vyhraje..jasný? :) *3*
  • Vendula

Ahoj Miro teď když Domča vypadla moc ti fandim mám doma tvoje obrázky a jeden plakát *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • antidicaprio

Re: Vendula

to jj kámoška ma polepenou skoro celou stěnu. někdy si říkám jestli je vše ok .No ale ja a johnny depp to je taky na psychiatra....... *15*
  • Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???

Vždyť je přece důležité, že je velký úspěch, že se dostal vůbec do finále. Jinak šance Mira a Chodúra vidím 50 : 50, oba dva jsou dost dobří, oba mají své silné i slabší stránky - bude dost záležet na tom, jak jim padnou dané skladby, jak dobrou budou mít ten večer formu. Držím oběma moc palce - i to se dá!!! *3* Vždyť je to tak zbytečné jednomu držet palce a na druhého neprávem nadávat... *3*
    • Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???

NO -ROZDÍL V TOM JE-MIRO JE 1000LEPŠÍ NEŽ MARTN!
    • Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???

NO JE V TOM TEDA VELIKEJ ROZDÍL-MIRO JE O MOC LEPŠÍ NEŽ NADUTÝ MARTIN,TO SNAD SLYŠÍ KAŽDÝ!
    • maki14

Oni jsou oba dobří..xD

...já si myslím,že jsou už oby svým způsobem vítězi a oba umí zpívat....fandím oboum....možná trochu víc Mirovi...xD *4*
      • Re: Oni jsou oba dobří..xD

Buď tak hodný a pusť si ještě jednou oba-uznáš,že Miro je o moc lepší.
  • DVD

POZOR!!!!!! nabízím jedinečné DVD s ČESKOSLOVENSKOU SUPERSTAR!!!!!!!!!!
    Kdo chce vidět svého miláčka z pohodlí domova stačí jen napsat já vám ho pošlu!!!!!!!!
    Jsou tam všichni!!!!! Jsou tam jejich vystoupení i společná píseŇ Příběh Nekončí!!!!Jedno dvd stojí 50Kč i s poštovným!!!!!!! pište na email:spongebob3@seznam.cz
    P.S.Moh u udělat i pouze s vašim oblíbencem
    *1* *1* *1*
    • Re: DVD

No tak kdyz to neni zadny podvod :) ja bych chtela....ae chci nejaky podrobnosti......delka videa atd....
  • fransie

BOOOOOOOZE je krasnej

jo je to moc krasnej kluicina mohl by vyhrat.........MA KRASNY TELO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miro je zadný

Miro je len moj...to šok *8* :))
    • sarcatko

Re: Miro je zadný

zarlivost je k nicemu vis kolik holek po nem jede? a tady de o to aby to vyhral a chodurovi spadla namyslenost, ale i tak mam strach ze tu sezku dodrzi!!!
    • Re: Miro je zadný

Nauč se raději pořádně mluvit - jsi nějaká lůza nebo ještě dítě či co??? *7*
      • Re: Re: Miro je zadný

OPAKUJEŠ SE,RADĚJI POSÍLEJ HLASY A NEKECEJ,TEBE BY TEDA URČITĚ NECHTĚL,JSI JAK KAFEMLEJNEK-IQ TYKVE
        • Re: Re: Re: Miro je zadný

tjn. viz uječený upištěný uřvaný fanynky z TV....

NO A CO,JEHOVĚC.TEĎ JDE O TO,ABY VYHRÁL!!

NA TO KAŠLI ČÍ JE,NEBO NENÍ-TEĎ JDE O TO ABY VYHRÁL!!!!
  • Lusy97

Miiirooo *14* *14* *14* *14* *14* nejlepší a nejhezčí zpěvák na světě,já ho prostě žeru *14* *14* *14* *14* musí vyhrát!!!!!!!! *8*
  • martina378

RE : Prosííím

Ahojky !! Podle mě kdyby to Šajdík vyhrál tak že se neobarvý !! Snad *15*
    • sarcatko

Re: RE : Prosííím

Ja taky inak bych to asi neprezila takhle je takovy slonicko a s cernyma se mi teda moc nelibi!:-(
  • sarcatko

Prosííím

Ahoj vsichni. moc fandim mirovi ale prosim poslete hlas martinovi. necu aby se miro prebarvil. diky moc!!! *14*
    • Re: Prosííím

Jsem těžce nemocná,už tu moc nepobudu-ale zaručeně se dočkám mirova vítězství!každý den posílám pět sms.prosím,dělejte to taky.
      • Re: Re: Prosííím

To víš,že budeme!DRŽ SE.

TY VOGO,O VLASY TU SNAD NEJDE-MÁ HLAVNĚ JINÉ PŘEDNOSTI,POSÍLEJ HLASY A NEŽVAŇ TUI KRAVINY,
    • pusiinka5

Re: Prosííím

ne!!!Posíleejte mu hlasy,,on si snad ty vllasy nezabarví,,kdo u fandí tak ať pošle tak 5 hlasů minimálně,,nesmí to vyhát Chodúr,,prostě ne!!MIRKOOOOO to vyhraje a my mu k tomu pomůžem!!!
      • ajulina

Re: Re: Prosííím

POSILEJTE STAR 12 906 06 13 musim ric ze ja sem mu poslala uz takovych 10 az 15 hlasu.uznavem ze to neni moc ,ae dosel kredit *15* aae dneska si ho du dobit *15*
      • Re: Re: Prosííím

naprosto s tebou souhlasím *3* ,Miro vyhraje,Miro vyhraje,Chodúr možná zpívat umí ae ne tk jako Miro,a je hnusnej Miro je hezkej!!!!!!!!

no doufam ze to neudela... *4*
  • zbožnujuuuuuuuu

Mirko je o dost lepšíííí než namyšlenej arogantní Chodúr....Miro to prostě vyhrááát musíí....takže lidičky posílejte hlasy at to nemvyhraje ten trpaák kterej zpívá furt stejně...a navíc jednoho Gotta už máme na co 2?? xDD
    joj prostě Miro si jednička.....a ukaže to tomu chodúrovi..on si myslí že to vyhraje...ale musí prostě miro =PP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit