-
mirkooo
miro je ten nejlepší ze všech *15* zpívat umí a show taky !!!! není co dodat.....ideál *14* -
Mirko je neeejjjjjjj!!!!!
Mirko to musi vyhrat,umite si predstavit Chodůra jako Superstar??? Ja uz nechci dalsiho gota........vubec se mu nelibila ta pisnicka od nej paparazzi..,me se libi jen od GaGy..takova opicarna jak vybalil ten klarinet,co????? *3* -
martin chodur
ja bych chtela aby to vyhral miro ale mislim si ze to vyhraje chodur.
*7* -
-
Re: martin chodur
NEŽVAŇ A POSÍLEJ MIROVI HLASY! -
Re: martin chodur
NO TO MĚ ANI NEŘÍKEJ,NEBO MĚ KLEPNE PEPKA!
-
-
vítěz musi být Šmajda
Ahoj jsem ulpně šťastna Šmajda postoupil... posílejte mu hlasy já budu taky posílat Miro musí vyhrát ! -
-
Re: vítěz musi být Šmajda
JAK SE TAK BLÍŽÍ KONEC SUPERSTAR,TAK NIC NEDĚLÁM A JE POŘÁD ČTU,CO KDO NAPSAL.KOUKALA JSEM NA CHODŮRŮV FANKLUB A ZJISTILA JSEM,ŽE MÁ DALEKO VÍC FANOUŠKŮ NEŽ MIRO.PROBOHA PROČ.TO NECHÁPU.BUDEM SE V POSÍLÁNÍ HLASŮ POLEPŠIT A NE TU JEN KECAT, -
moje řeč *3* -
Přesn já taky! *14* *14* Já už měla upe strach, že vypadne, už sem byla na pokraji zhroucení! *1* *1* *1* Prototže minule tam taky stál! *9* Tak už sem měla strach, aby nevypadl! Pak jak říkali, že vypadla Domča, tak sem měla slzy štěstí a radosti,..... Už se nemůžu dočkat neděle! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: vítěz musi být Šmajda
no heleď,mě se spíš zalily oči slzami když sem se dozvěděla že postoupil Chodúr,ale to protože sem věděla že vypadne jeden z mých favoritů,,ale je pravda že když tam stáli Domča a Mirko tak sem chtělaa aby postoupil Mirko,,takže slzy vyhrkly i když vypadla Domča,,je mi jí líto,byla 100x lepší než Chodúr,,měl vypadnout on... *9* prostě takový zamotaný to je *1*
-
-
-
aaano
joooooooo je tam je taaam :) ted sem teda fakt spokojena:D ne jak minuly rozhodnuti -
JUPÍ
hura!!!on postoupil!!!ja sem tak stasna jak blecha!! *14* a konecne vypadla ona!!super!!jóóóóóó´musime posilat hlasy STAR 12 906 06 13 *14* at to vyhraje!! -
show
tak zpívat umí taky dost dobře, ale de o to že je nejlepší showman a že je něco se na něj dívat, to já beru superstar spíš takhle než aby to byl dononalej zpěvák, podle mého názoru je jedinej co by se mohl nějak chytit, o ostatních z předchozích ročníků už o nikom ani neslyšim -
ahoji-ky
Jsi nejlepší miluju tě ty vyhraješ Česko Slovensou superstar.umíš hezky hrát na kitaru se Dominikou Starou ti to fakt sekne
*14* *14* *14* *14* -
video
tohle video me fakt rozesmalo :D http://www.youtube.com/watch?v=hzbFTCqQgsU&feature=related
ae podle me to tady Mirovy moc slusi *14* *14* -
HLASYYY
http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 3393/nova-a-mar
hej hlasujte viiic:D:( ja pridala taky par hlasu navic