-
hustý video
http://superstarcz.nova.cz/clanek/n ovinky/miro-smajda-nadejny-kamerama n-a-reziser-1-cast.html?page=1#comm ents -
-
Re: hustý video
jojo nejlepší je ten konec :D
-
-
!!
a vite co me stve?vzdycku ctu nejaky ty clanky v novinach....a vsimla sem si toho ze pisou o tom ze slovaci chtej aby vyhral miro a cesi zas aby chodur....coz neni vubec pravda!!oni si mysli jako ze sme cesi tak musime fandit chodurovi? *7* *5* -
...
ja si myslim žeje lepší smajda...nemam nic proti tem co fandí chodurovi...chodur ma sice docela dobrej hlas ale jenom tam stojí zpíva a nic....šmajda to aspon umí rozjet a zpíva krasne.....doufam že to vyhraje...:-* *3* *14* *3* *4* -
...
Mirooo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Codúúr *13* *13* *16* *16* *16* *8* -
...
Miro je nej! musí vyhrát!pořád mu posílam hlasy! těch pár korun mě nezabije! a ten namyšlenej Chodúr ať jde někam! Miro BEST! -
-
Re: ...
není namyšlenej! omg=(
-
-
neni to jedno?
hele neni to jedno, zpivat umijou oba dva, tak se nechte prekvapit a nehadejte se tady, uvidite v nedelu *4* , ... -
nehaejte se....
ahoj...prosim vas nehadejte se,vzdyt je to zbytecny...posilejte hlasy Mirovy a v nedeli se nechame prekvapit kdo to vyhraje :D -
Chodur
Vsadil jsem na Chodura 90 000, jestli vyhraje budu mít 134 000, takže přestaňte posílat hlasy... Díky *13* -
-
Re: Chodur
schvalnemu poslu 10 hlasu me prachy taky nikdo neda s milosti *1* *1* *1* *1* -
Re: Chodur
to je teda inteligentní psát na šmajdovu diskuzi ,neposílejte mu hlasy .
-
-
nej
Nejlepší účes nejvíc dobře ujetej *1* jinak nejvíc ti fandím chodúr je nejvíc nafoukanej!!!!!a ty to vyhraješ nejvíc ti fandím nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnr j *1* *3* -
-
Re: nej
PRÁVĚ JSEM MIROVI OD NEDĚLE POSLALA 30 SMS A BUDU POKRAČOVAT!PROSÍM PŘIPOJTE SE.TĚCH PÁR KAČEK NIKOHO NEZABIJE A MIROVI SNAD POMŮŽEME,ABY SE DOSTAL KAM PATŘÍ!
-
-
mirko
prosím má na něj někdo kontakt?? prosím písněte někdo! *9* -
-
Re: mirko
Taky bych rada kontakt, ale asi ho nesezenu
*9* japato ho asi moc lidi nema a kdo ma tak neda!! *5* *9* *9*
-