Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina.ajulina

Re: HA!

vysvetlujes to tu asi zbytecne *1* *9*
  • ajulina.ajulina

Re: dobré ráno

*1* nic ae zdalo se mi o nejacich klucich..... *1* *1*
  • dobré ráno

ahoj tak co zdál se tady někomu sen? me jo huráá XD mam vždycky vánoce dyž se mi o něm zdá a dneska to bylo krásný *14* a co vy?
  • HA!

Přišla jsem, viděla jsem, bylo mi špatně a odcházím...copak už se tu nedají vést normální diskuse? Nechci tady někomu mluvit do duše, ale občas by si někdo mohl přečíst co napsal, protože toto je diskuse kde by se mělo mluvit k tématu, pokud jde o tu adresu a pod., nebudu se tady vyjadřovat,....takže příště až budete něco psát, tak si to prosím po sobě ještě přečtěte a uvažte jestli vám to za to vůbec stojí vyvolávat tady hádky...
  • kufulka

Mirko je nejlepší :o)

Mirko je upně nejlepší *14* Ty jeho vlasky :) Muluju ho *14* *1* *1*
  • ajulina.ajulina

Re: Re: ...

*1* *1*
  • Re: Re: ...

jj *1*
  • Re: ...

přesně a ještě ke všemu to ani ten bulvár nepíše *1* sem to poprvý viděla když to tu napsaly náký holky, se asi nudily tak si něco vymyslely *1* *3*
  • ...

stejnak si myslím že to pravda nebude,bulvár toho nakecá *13*
  • Re: Re: Re: ...

tak mě je to jedno s kym chodí já mu to přeju *4* ale budu žárlit to jo *1*
  • ajulina.ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: OMG...

tak urcite tu zas uvidime evicku *16* *13* no co se da delat takovych tu jeste bude *1*
  • ajulina.ajulina

Re: Re: ...

holky nesilte...ona byla taky v superstar... *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: OMG...

děkuju *1* no ale upříme se toho bojim, hlavně jaký individua se tu zas ukážou a budou zas psát ty svý chytrý momentáře *9* *1*
  • Re: ...

to asi ne páč dyž si na tu fotku najedeš myší tak tam máš napsáno miro šmajda a karolína majerníková tak to ona asi nebude *3*
  • ajulina.ajulina

*1* *1* mas hezkou predstavu *1* *1*
    no uvidime...:D

taky bych to tak viděla *1* se tu budou hádat kdo to asi je a kde bydlí aby jí mohli zabít *1* a pak tu polovina lidí bude psát že takovou krávu si nezaslouží booože už to vidim *15* *15*
  • ajulina.ajulina

tak ja ti reknu jaky bude tedkon tema:MIRO A JEHO NOVY PRITELKYNE *1* *1* *1*
  • ...

no já právě nevím...moc tomu nevěřím ale zas když se podíváte na superstar.tv tak jak je titulek největší pařmen,tak mi příde že je tam na té fotce miro s tou holkou.. *7*

ale joo to je snad nemůže bavit tak dlouho se dohadovat o nákej adrese *3* přinejhorším si najdou další téma ale to už sem radši nebudu chodit ani já XD
  • ajulina.ajulina

myslis ze tu bude klid? *4* to si nemysli...:D ja se tuu uz ani nevyznam *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit