-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG...
to nééé ty patříš mezi normální lidi tady *3* to by to tu pak bylo na prd XD ale já doufam že se to tu zas sklidní, ono je to snad do tejdne přestane bavit -
Re: Re: Re: Re: OMG...
no to jo *9* chudak.... *9* asi sem uz nebudu chodit..... *4* -
Re: Re: Re: OMG...
no můžeme být rády že sem nechodí a nevidí to tu páč to by bylo smutný *9* by si řek akorát takový trapky tady *1* *9* -
miiro
ahooj holky nevíte kde bych našla ten článkem ak tu všichni píšete o té jeho přítelkyni napište mi prosíím odkaz děkuju -
Re: ...
Ahoj je to pravda já to taky četla ale dobře si to tam přečti v tom komentu ona tam píše že když do ní drkl to ještě nic neznamenalo ani ta pusa ale že si hodně povídali v zákulisí a dali se dohromady.Já tomu věřím *3* -
...
Ahojky holky,jsem taky Mirova véélká fanynka *14* ale jak jsem tak četla ten komentář že má holku,to je pravda??Vždyť že do ní na podiu žďuchl,omluvil se jí a dal jí pusu na tvář nemusí hned znamenat že spolu chodí ne?? *7* já jenom co si o tom myslíte? *15* -
Re: Re: OMG...
jj souhlasim...adresa sem i tam *9* uz sem nepiste zadny adresy *9* pak se tu jen porad hadame! *9* no kdyby to videl...ani nemluvim a kdyby vedel co to ma zasilenou fanynku Evu *4* *9* *9* -
Re: OMG...
přesně furt náká adresa a všichni se kvuli tomu hádají, dyt je to uplně jedno kde bydlí ne? začíná mi být mira malinko líto *9* a ty vaše komentáře se fakt už nedají číst, mě stačí že bydlí v košicích a kde přibližně a náká adresa je mi stejně k hovnu -
OMG...
posledni dobou je to tu hrozny...k nevydrzeni *8* *9* -
HOLKA
Hej holky nebo ako sa to u vas v cechach hovori.Miro ma novou pritelku.U nas na slovensku he toho plny bulvar ae takež i normalnie noviny.Pozerajte sa na poseldni finalny vecor a to dievce s andelskymi kridelky.Potem ji Miro porazi.Pochopitelna sa ji omluvi(he to gentlmen)tektez polibi,coz neznamena ze spolu byvaj uz od finalovich vecerov!V zakulisi si vsakto dobre ae velmi dobre rozumeli a teraz se ljubi.Taktoz meji ceske a tez slovensky fanynky smulu. *16* -
:(
Ahoj holky :( tak to je muj novy nick pac tamta krava mi ho vzala!!nwm teda jak uhodla heslo ae ai sem mela moc lehky... *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Adreska
Takže adreska je..hihih..(já už si o autogram napsala) Šmajdovi
Želiarka 458/7
Košice
132 00
Takže doufám že náš Šmajdíček odepíše i s věnováním...Papapa *1* -
Adreska
Holkííí já mám originální adresu tady nějáká blbka napsala blbou aby jsme se nachytaly!Ten nebo ta slavný(á) Baxíííkkk neví ani kde jsou Košice!Ale já jsem na to šla chytře mám adresu!Jelikož jsem byla na vánoce u babičky v Košicích tak jsem oblýtala všechny paneláky a mám jí!řídila jsem se podle líbka takže podle ulice Želiarský! *14* -
Re: Re: Blbá adresa
jak muze existovat kdyz to na mapach nic nenajde!!!! -
Re: Blbá adresa
Ta adresa je origoš maximálně jsi ty blbá! *3* -
Fulic je v Kosicich
Ahojte já jsem sice češka ale v košicích jsem bydlele 3 roky. A zrovna dve ulice od fulice.Takze ta adresa existuje a neni vylouceno ze tam nebydli!No pravda blondaku je tam hodne...LOL *4* -
Re: Re: Kšeft
bylo by to ae skveli :) ae asi bych az do ostravy nejela *9* -
Ahoj :) vim ted približne jeho adresu...je to Kosice Furča...je to sidliste s panelakama :) *1* -
Jou, Libku jsem se to taky dočetla *1* *1* -
Re: Baxíííkk...XD
Mno moc tomuhle nevěřím, a myslím že si to vymyslela *3* .....A Fulič sem nikde nemohl najít, ani na mapách ani v autoatlasech ani na navigaci,takze je to ryzi picovina *1* *1* *1* *4*