-
Re: Kšeft
JJ noc plná hvězd, a v Ově prej na Coloursu(Colors of Ostrava) ale to pochybuju... *9* -
Re: Re: Baxíííkk...XD
Tý jo konečně někdo kdo má rozum.Díky lidi *3* *15* a jinak teda myslim že byste udělali nejlíp kdyby ste po tom kde bydlí nebo nebydlí přestali slídit! *15* -
Re: Blbá adresa
Mno já jsem si četla na Libku že byldí v KOšicích, ul. Želiarska Ale nejde mi to vyhledat na mapě, mno pstě nic.....Ale sedělo by to, ptže koousek od želiarske je jeho oblibený bar kam chodí na pivko, a taky je kousek od toho tržnice na které prodával v létě okurky.....A žádnej Furič-není a nebyldí tm! *3* Tím jsem si jistá, jinak hodně štěstí do Nového roku *4* -
Blbá adresa
Ahoooy milé zlaté, ta adresa není jeho. Píšu si přes Fb, s holkama z Košic, a samy mi řekly že je tohle blbost! *3*
Nvaíc to nejde najít ani na mapách, ani na internetu *5* A adresu byste zveřejnovat neměli! -
Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
Terezko, klid. Takových vytáčečů jako eva je plný internet. Nestojí za reakci. Pokud je to opravdu Mirova adresa, podle mě nebylo rozumné ji sem dávat. Držím Mirovi palce, aby nápor potřeštěných fanynek zvládnul. Faktem je, že pokud je člověk slavný, bez nich to nejde.
Přeji hezký nový rok všem. -
Souhlas se vším...někoku se tu asi zamlžili brejličky když si plete návštěvu z nástěnkou xD -
Re: Baxíííkk...XD
už z toho názvu ulice se dá vyvodit že sis to vymyslela..takhle bych nenazvala ani součástku do auta xDxD -
Já z vás nemůžu..že vás to baví se tady hádat až do krve..prej kdo by se mi tady mohl smát xD..tak třeba já xDxDxDD
ve většině souhlasím z terezou..podle toho co píše to vypadá že to aspoň trochu v hlavě v pořádku což se o evě říct nedá xDxD
Myslim že mu zatím můžete dát pokoj ne??sotva zkončila superstar a známe ho jenom v česku a na slovensku tak zatím než se pořádně proslaví by mohl mít chvilku klydu od nějakých ztřeštěných faninek...já ho sice taky zbožňuju ale rozhodně bych nelezla k němu dom nebo mu psala nějaký stupidní dopisy..k čemu by mi to asi tak bylo...no nic už radši nebudu psát nic nebo ze mě zas vypadne něco co by nemělo a nějaká kráva mě chytne za slovo a rozjede se tu další hádka xD -
Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
Jojo seš nechápající.Tak asi musíš počkat až tu někdo bude trubičko!Měj se nazdar! -
Si slepa?vidis snad kdo by tu byl?Krom tebe?Ja tede a jestli ty jo tak mas kolecka navic ze? -
Já taky neřekla aby ses bavila zrovna se mnou,ale s ostatníma tady..jinak ale nápodobně *15* -
jůů takovy vtip sem dlouho neslysela!s tebou se bavit rouhodne normalne neda! -
A jestli máš potřebu se hádat a upozornovat tak na sebe tak si běž jinam nebo se začni bavit normalně! -
Hale frajeřina neni neumět číst *15* *1* *1* běž se radši věnovat čj *15* -
Co to zas kecas?Jaky nastenky? -
A já te asi dost nemam nebo co? *7* No a neodpovedela si mi!Ví vubec ze existujes?Kazdy ma spatnou stranku! *16* Ale ty jich urcite budes mit vic!A jestli se nechces hadat tak mi neodepisuj *9* -
Narozdíl od tebe vim co to znamená!Sama si tu před tim mluvila o návštěvách! *15* *3* -
Nechápu proč hned všechno musíš překrucovat!Mam tě vážně dost!Já vůbec nemluvim o sobě tak se uklidni!Já nemam zapotřebí se někam vtírat nebo mu psát dopisy a stejně ta adrea je smyšlená!Tak o co tu jde???Radši ho v klidu poslechnu a budu si myslet jak neni svatej než abych ho poznala z jiný stránky a byla pak zklamaná!A už to přestan řešit,stejně to nikam nevede! -
vis co to slovo znamena ? "vlezla"jak si na to prisla? -
No aspon nejsem tak vlezlá jako ty!