-
Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
já vím =) -
Re: Baxíííkk...XD
ahoj :) diky dlouho sem to hledala...ae kdyz to zadaz do map tak ti to nic nenajde...takze sis ro vymyslela? -
no jo tak každej to vidíme jinak.. -
ty jsi ale netýkavka(vtip) *15* *15* -
Fanynka NEfanynka tohle by neměl dělat nikdo.Nečíkám na koncertě,když se snim chtěji vyfotit a podpis,ale všechno má svoje meze ne?? -
Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
mno co by nedělala jeho fanynka =) -
Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
No tak dobře tak to nejsi ty,ale někdo z vás tady jo a teda aspon podle mě to neni moc hezký se po tom pídit a navíc nevim co si od toho slibujete,nebo teda slibujou?že je bude všechny Miro čekat čekat doma a vítat s otevřenou náručí??..PROBERTE SE!!!! -
Re: Re: Re: Baxíííkk...XD
já proti tobě nic nemám =) -
Re: nazdar
čautě já som sa pozerala na web. V tu chvilu som spatrila odkaz na mirov email.Dokonca jsom našla i fotky eho izby.Fakticky supor!Ja naozaj chapu že mirko chcel by mit soukromi ale nieviem...prepac jeho mailik je....miro.smajda@cas.sk...je to odkaz na bulvarnou stranku ale on sa tam taky nekdy pozera...hej...pa *3* *5* -
Re: Re: Baxíííkk...XD
no já nejsem vtěrka já jen chtěla pomoct těm co to chtěly tak mě neurážej *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
diky *1* -
Re: Re: Baxíííkk...XD
mno doví jestli si to nevymyslela *4*
ale proč vtěrky? *7* *15* *15* -
a trošku sis asi přisedla vedení když to dáš sem!Bože to jsou nápady!Chápeš že chce mít taky nějaký svoje soukromý a ne aby mu barák oblejzali takový vtěrky jako ty apod.Dyt ti může bejt jedno kde bydlí! -
a kdes ho našla? -
Hustý -
Baxíííkk...XD
Já znám jeho adresu...je...to..
Miro šmajda
pekniskova fulič
Košice
13802 *3* -
Re: .)
Ahoooj, to jsem já Smiley, akorát už mam profil a jinej nick *1* -
.)
ahojky *3* -
Re: Dobrou noc =)
ou dneska bych si nákej ten pěknej sen o mirovi dala *14* *14* ale to je vzácnost když se mi něco o něm zdá *9* -
Dobrou noc =)
Já jdu spinkat tak pa =) a krásný & sladký sny o Mirovi *4*