Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

a ty si jako myslis co?ze snad o tobe vi? *10* ze by snad chtel nejakou 20 Terezu?No to jiste on chce jenom tebe *9* si divna.... *9* *9* tak holky treba chtel adredu aby mohli poslat dopis ne? *3* a nemusi tam hned chodit *9*
  • Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

jo si ta špatna!!!
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

Holka ty seš vážně pitomá.Je mi tě líto.Já tu nejmenovala nikho koho s eměla zastat tak co mektáš!!!Každej z vás bude mít jen srandu,protože ste hloupý,naivní a myslíte si bůh co jak by se s váma nevybavoval,ani neví že existujete a takový na takový vlezdoprdelky určitě čeká!Nevim na co si tady hraješ a navíc sám říkal že holky kolem 15 let nejsou nic pro něj a podle tvýho uvažování ti víc určitě nebude!

rekni mi kdo by se mi tady mohl tak smat?spis tobe!
  • Tereza

Re: Re: Baxíííkk...XD

Já jim to říkám taky *1* ale nikdo mi to nevěří *1* sem zase ta špatná *8* *1*

myslis ze se te zastava *1* ?v tomhle svete se stara kazdej sam o sebe *13*!!Proc by musel byt clvek blazen na to aby navstivil svyho oblibenyho zpevaka? *9* bože můj.... *16*
  • heath.4ever

Re: Baxíííkk...XD

tý jo...díky moc...si náš spasitel...už tam letíme *1* *1* ách jo...děvčata děvčata... *7* Miro už pro vás určitě peče krocana *1*
  • Tereza

A nevim proč se tu dohaduješ,když si tu z vís někdo dělá zase jenom blázny *15* *8*
  • Tereza

Tak stim rozumem bych byla opatrná *1* zrovna od tebe to sedí!A co ti vadí??Že se tu někoho zastane??To se tobě asi nestane vid,stim tim přístupem by nebylo divu.Nehraj si tu na frajerku!Stejně se ti všichni jenom vysmějou!A za "slavnýma" dolejzaji jenom takový blázni víš,co jsou jima posedlý!A chápeš to že každá na to máme jinej názor a nikdy se v tom neschodnem?! *13* Zapoj svůj mozeček a neměj poslední slovo *13* *15*

Jako ze bych dostala od tebe *1* ?Tak zas dobry no *1* Chce byt slavny tak musi nest i nasledky ze ho budou "pronasledovat" fanynky!! *5* takze NEMILE ZLATÍČKO DI LASKAVE NEKAM!
    AJULINA:TY SE DO TOHO LASKAVE NESER URCITE JE MI VIC JAT TOBE A MAM VIC ROZUMU *5*
  • ajulina

jezis...kolik ti je holka ze si otviras hubu? *16*
  • Tereza

No aby si přes tu pusu spíš od někoho brzo nedostala,MILÁ ZLATÁ!!!Doma si hubu otvírej na koho chceš,ale NE na mě!A už vidim Mira jak je radostí bez sebe když mu bude každou chvilku někdo slídit kolem baráku!Každej má právo na svý soukromý tak mu do něj nelezte!
  • ajulina

Re: Baxíííkk...XD

takze...si strasna krava ze si tady z nas delas prdel!!! *10* *10* tahle ulice neexistuje...rala sem se jedny holky z kosis... *9*
  • ajulina

Kšeft

Miro prej bude zpivat na nejakych letnich festivalech :)
  • ajulina

Boze....

holky nehadejte se *1*
  • Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

NO vyznelo to jako bys na tu holku nadavala! *9* ze sem dala blbou adresu!Vlezly nevlezly...to at potom rekne sam Miro *3* MILA ZLATA JA SI MUZU OTEVIRAT PUSU NA KOHO CHCI VÍŠ... *10* *15*
  • Tereza

Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

Hale tak za prvý se tu do mě přestan navážet,já tu jen řekla svůj názor a nic nemyslela ve zlým!Narozdíl od někoho se po takových věcech nepídim,protože by mi to bylo blbý a docela mi to přijde vlezlý a za druhý mi je uplně jedno jestli tady nějaká adresa je nebo ne.On stejně na nikoho zvědavej nebude,beztak má už svýho dost!SI MĚ MOC NEBER DO HUBY MILÁ ZLATÁ!!!!!
  • Re: Re: Baxíííkk...XD

Terezo ty bud rada ze to sem vubec dala!! *10* Myslis ze nekdo z Cech pojede az do Košic?Nehrablo ti *1* ?A co jako?Tak se muze nejaka fanynka klidne stavit ne? *7* *8*
  • anet.k

:D

To je skvělý. Venku je mlha a ještě prší *15* tak jsem se šla na to dívat na Televizi *15*
  • anet.k

Šťastný Nový rok 2010

Přeju všem Kreásný a šťastný rok 2010 =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit