-
Happy Birthday Mitchell
-
Vy tři nejste normální
-
no ste jeho mitchela velky faninky to je super.protoře v tomhle filmu ho uvidíte mitchela v drsnjeacke vestě a dřinach.ve filmu ghost vs demons.mitchel hraje marlyna kena.marlyn nesnaší kralovnu amandu dimonsovou z demonu kralovnu hraje julia roberts.i kralovna nesnaši marlyna z duchu z ghost.kralovna ma dceru ruřuenu demons dimonsovou.kralovna nesnaši marlyna protoře jeho otec zabil kralovniho manřela a ruřueniho otce.otce marlyna hraje johnny depp.kralovna amanda chtěla valku tak zavolala bojovniky kralovství hlavního bojovnika hraje paul wesley.ale kralovna duchu mama marlyna taky povolala valku hlavní bojovnik byl cody linley.ale ruřuena miluje marlyna a on ji moc a moc sou kamaradi a přatele koukněte se na to prosim.kikoreil
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
-
Re: Fans
Jo už jsem se přidala *3*
-
-
konečně...
Mno lidičkové mně asi klepne. Konečně jsem se a to nejnom já dočkala!! zítra už na všechny čeká nové bravíčko a v něm PLAKÁT Mitche!!! *14* *14* hurááá!! *3* -
-
Re: konečně...
Plakát mrtě mooc kwásnej *14* Konečně sme se dočkali. Doufám žhe se v Bravíčku bude objevovat častějc :P *14* -
-
Re: Re: konečně...
Konecne ten plakat je bozi *14* -
-
Re: Re: Re: konečně...
souhlasim je úža *14* a taky doufám že ho teď jen tak neodflákli a že o něm zas někdy napíšou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: konečně...
Přesně:) Třea o Tokio Hotelu tam je furt něco tk proč ne o tak sladkym klukovi *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: konečně...
Jj kéž by zavítal do Čr to bych byla nejvíc šťastná *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně...
No a nezapoměň taky na někoho o kom píšou věčně i přes to že pro něj vytvořili i speciál.. *9*
Určitě bych sakra uvítala větší pozornost k tomuhle fešákovi *14*
-
-
-
-
-
Já z toho snad zdechnu! *14* -
+ ještě Otázky na tělo pro Mitchela Mussa! tak to jsem extra napjatá
*1*
-
-
čau jo to jsem ja Barbora (kikoreil) ja jsem šmejdila po vebovkach a našla jsem film.hraje tam mitchel hraje orlanda ktery je slavni popový choreograf skupiny Katty kids.jeho holka Uma kterou hraje Megan Ory. Megan je velka faninka Katty kids.tak jse rozhodla poznat choreografa který jejich kroky vimišli. *5* *5* uma tak jela do studia saturn,aby jse zesnamila s choreografem Katty kids. o 10 let později žili spolu. *14* *3* *4*
-
Úžasnej zpěvák :-) :-)
-
-
novej film. *15* *2* *1* *2* *15* tenhle film je hodně dobrej. Hraje tam mitchel musso roli johnnyho.film je takovej Johnny-Mitchel žil sam na ulici jeho sestra Ina ho navštěvovala venku když jela na koloběžce davala mu chlebičky,okurčičky.Ina je mala holka chodi do 3 třidy jeho rodiče ho vyhnali z domova ale když jednou projde uluci holka tak uvidi johnnyho a hned mu nabidne bydleni když ale u ni bude bydlet dlouho tak zisti že je to jeho byvala matka tak bude mit rodinu.
-
-
Ja se snad pobliju!
No lidičky já to bravo přečetla a těch pět otázek,které dali mitchelovi,tak mi připadalo,jako kdyby miloval Miley Cyrus! P.S.ten plakát je úplně božskej! *14* *4* *1* *3* *4* *14* *3* *15* -
-
Re: Ja se snad pobliju!
Nj je tam pořád jen o Miley žhe je něco jako jeho ségra a tak *7* ani bych se nedivila... Hannah Montanu už točí mrtě dlouho tk kdoví *14* -
-
Re: Re: Ja se snad pobliju!
O tak to spíš ratši nemyslet *15* ale Miley ta je schopná všeho..takže opakuju..kdo ví *15*
-
-
-
I love you Mitchel
Já ho úplně miluju jeho písničky jeho filmy´úsměv a krásný vlásky on je nejkrásnější:-*:-* *14* *14* -
-
Re: I love you Mitchel
krasnej mozna je ale zpiva na playback to je jasyny *4* -
-
Re: Re: I love you Mitchel
haha to víš jak
-
-
-
klasaveček
Ahojky lidičky!!Mitchel je uplně božskej ty jeho očička no kláása *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Taky by mohli do Bravo Girl dát jeho plakátek nemyslíte???Bylo by to superrr
I ♥ you Muïtchel -
-
Re: klasaveček
J zkus napsat do redakce třeba se to povede...:) Já psala do dívky ae zatím nic *9*
-