Přejít na výpis diskuzí

Mitchel Musso

OSOBNOST 30.6.2007 
402 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vashley

I LOVE MITCHEL

ááá můj milaček!!!Já kdybych jsem se s ním stekala tak bych potřebovala vedle sebe někoho kdo umí první pomoc nebo ochranku *14* *14* *14* Já ho sežeru!!!Chci jeho více plakátu!!! *14* *14* *14* Taky i to new CD ale počkám si až bude na skladě *14* *14* Já ho milujuuuu *15* *15* *15* Můj jen můj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: I LOVE MITCHEL

nn můj jen můj xDDDDD
      • lissi117

Re: Re: I LOVE MITCHEL

nene můj *14*
        • Re: Re: Re: I LOVE MITCHEL

ticho můj a tečka =P
          • lissi117

Re: Re: Re: Re: I LOVE MITCHEL

můj a tečka :D *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE MITCHEL

Vy jste blázni!!! a tečka *1*
    • kikinka13

Re: I LOVE MITCHEL

Jn kéž by byl nějakej koncert... *14*
  • adkass

supr!!!!!!!!!!!!

je suprovej, mě se strašně líbí!!!! V Hannah Montaně byl takovej trouba ale když jsem ho slyšela zpívat..... *14* *14*
  • On chodí i s miley a i s emily ?
  • Happy B-day *14*
  • Hppy B-day *3*
  • alusqa99

I love Mitchel

Mitchel je v Bravíčku a je tam s ním rozhovor. A prej má všechny český a Slovesný fanoušky moc rád a miluje nás a prej se zanama chce podívat do česka!! joooooooo *14* . A prý píše že nám děkuje že mu píšeme na e-mail vzkazy atd.... Nemáte někdo jeho e-mail,skype nebo cokoli náhodou?? Napište pls
  • adkass

je super!

On je úplně úžasnmej já nevím, jak můžete psát, že je blbej já ho přímo zbožnuju. Akorát škoda že nenazpíval víc desek, jen dvě....Ale stejně je suprrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: je super!

dyt tam je napsany jen jedna deska? *7*
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám 
  • Mitchel v Hannah Montana

Mitchel sa mi moc páčí ako vyzerá vo filme Hannah Montana...ale na fotkách na nete sa mi vobec nepáčí.. *1*
    A dobrí herec upa,a dobre sa hodí do Hannah Montani,a lubi sa mi aké meno dostal v Hannah Montana!
    Proste Oliver ist Best!
    • Re: Mitchel v Hannah Montana

vše nej k narozkám, a užij si život na plsno, a aspon vim že bude v hanně montaně 3 chodit s lili díky že to tu píšete,jinak to wůbec nwm mocinky vam děkuju *15* *14* jo je klásnej mate plavdu ale ja už mm kluka
  • alusqa99

Hlasujte

Hlasujte pro Mitchela v Anketě Bravo Zlatý Otto 2009 v kategorii zpěvák a herec. Dík

http://www.bravo.cz/zlaty -otto/hlasovani/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit