-
Gay
Tomáši???Ty mě podvádíš??? *8* -
I love Mitchel!
Mitchel je fakt úúúúúúúúúúúúúžansej! Znám ho z Hannah Montany, tam hrál pako ale doopravdy je úžasnej. A perfektně zpívá! (A jeho email je: mitchellmusso100@yahoo.com ) -
-
Re: I love Mitchel!
diky za email a vidělasi hatching pete?tam hraje taky a dokonce hlavní roli.... *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
jasně
a jak ty to můžeš vědět že si myje 2x denně?stojíš mu za zadkem nebo co? -
c
ale nenadávejte tu!Jak to můžete vědět,vy mu stojíte za zadkem,ách jo...ten dnešní bulvár! *16* *16* *16* *16* *16* -
Gela a Vili
je upe k sezrani !!!!proste olivca no aco ze si myje 2 ×dene hlavu j ataky a nejsem lezba!!!!a kdo nam ho bude urazet tak bezte do prdele!!!!!!a neni zadnej TEPLOUS to ste mozna vy co si to mysllite !!!!!je nejkrasnejsi kluk na svete!!!!!!!zhereme hoooooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
zbožnuju ho! xD
ahojky lidičky. jak se pls píše Mitchel Musso. Někde se píše mithceLL a někde mitcheL. díky mocík. =) -
-
Re: zbožnuju ho! xD
Správně se to píše Mitchel Musso je to i v titulkách na začátku seriálu Hannah Montana! *4*
-
-
Gela a Vili
mitchel normal *14* *14* *14* -
Gela a Vili
mitchel s jednym L se pise -
♥
Je super i v HM♥ Mám ho mooc ráda♥♥ a jeho písnička last forever nej od něj♥♥ supr herec a zpěvák♥.. -
-
Re: ♥
jj moje řeč a tet je na 4.místě v soutěži zlatý otto gratuluji *1* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je super ale podle mě by měl bejt na 1. místě xD *3*
-
-
I love you
Miluji Mitchela!!!! *14* Už týden si s ním dopisuji přez Myspace....fakt super! *14* -
-
Re: I love you
Cože?To jde?Odpovídáti? *3* *14*
-