-
upe supeeeeer
Je upeeeeeeee supeeeeeeeer driv sem ho znala z hanny montana ale pak sem ho slysela do jednoho dilu zpiva pisnicku:lets make this last forever a fakt se mi to libilo a tak sem si ji nasla na youtube a od ty doby tu pisnicku posloucham porad *14* *1* ale libi se mi vsechny je fakt dobrej ale vic se mi libi jako zpevak nez jako herec ale v obojim je dobrej *14* *3* -
tenhle film co vam tedka napišu hraje tam mitchel musso po boku belly thorne a gena segerse a phila lewise.mitchel hraje spike elzasiona a spike ma kamaradku elizabethu hedie ktera mu pomaha s životem protože na začatku filmu jeho tata umře tatu hral adam majkl.spike-mitchel ma tedka problemy s životem kvuli tatovi tak jeho trener ve škole na sport mu přetstavil jeho dceru elizabeth a ta mu pomahala elizabetha-bella thorne rada pomahala stravily spolu hodně času.ale stryc elizabethy to neměl rad její stryc matyas-phil lewis ho neměl rad prej že je roznazlenej.matyas ho chtěl zabit.a jak spike a elizabetha travily spoustu času tak že se do sebe zamilovali.ale ten film skončil špatne nakonec elizabetha onemocní a zemře.role spike elzasion-mitchel musso elizabetha hedie-bella thorne trener ve škole-geno segers stryc matyas-phil lewis
-
je krasny ale hledam nekoho jineho
Je moc pekny a umi dobre zpivat ale ja hledam kluka takzeee :D:D:D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Ahojiiiikkkk
Ahojik nemáte někdo na Mitchela e-mail jestlo ano napiště prosíííííím *14* -
-
Re: Ahojiiiikkkk
na jeho stránce mu můžeš nechat vzkaz - jednou týdně si je čte a odpovídá na ně - aspoň podle brava -
-
Re: Re: Ahojiiiikkkk
No mě jeho stránky nejdou otevřít . Jen jestli tam je někde jeho e-mail tak mě ho napište . Diikk -
Re: Re: Ahojiiiikkkk
A jaka je ta stranka pls *7* *7*
-
-
-
nwm kdo jste tohle delal ale jestli to nevite tak Mitchel s Giou pořád chodí stacilo by se přihlasit na twitter a sledovat co tam pise.....
-
Moy miláček!!
Jé úpe krásnej!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
všechno nejlepší k narozeninám.
-
musi sa vratit do kralovskych dvojcat
bez neho to neni ono *16* *16* *9* -
i love you
jo on je muj největší idol je fakt cool a vtipnej je to ůžasnej hezounek nej herec a zpěvák já ho fakt žeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love you
Jj,přesně miluji ten jeho styl!!!A jeho bráška Mason je taky k nakousnutííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: i love you
mason je taky super ale mitchel je hesčí *14* *14*
-
-