Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je fakt nádhernej,sexy chlap, jeden z nejhezčích, co jsem kdy viděla a jako Tarabas je fakt nepřekonatelnej. *14* *14* *14* I love you Nick. *14* *14* *14* *3*
  • všechno nejlepší můj drahý manželi, miluju tě a našeho syna taky, jste moje životní lásky *14* *14* *14*
  • happy birthday Nick! Jinak Nick je ženatý a má syna, který se narodil v roce 2007.
  • Nick má moc hezký oči takový oči jsem u nikoho ještě neviděla.Klobouk dolů..... *14* *14* *14*
  • On je užastnýýý :) *3*
  • takze baby...musim povedat ze nick bol vazne krasny typek(ako tarabas alebo ten pirat proste neodolatelny)...ale bohuzial BOL...nedavno som nasla jeho fotku z roku 2011 a musim povedat ze je to dost zle.netrufnem si hovorit ze vyzera jak nejaky spatak to zas nee ale myslim ze uz to nikdy nebude ten sexy dokonaly tarabas=(.Dnes je to proste niekto iny(vyzorovo).Ma kratke vlasy,vidiet ze uz ma svoje roky a bez fuzov a brady(takze niekdajsia priam neuveritelna podobnost s johnnym deppom 0%=( ) som ho skoro nespoznala.Neviem mozno to bol len uhol pohladu a v skutocnosti vyzera good ale mne to prislo ako taky mensi sok =D vlastne som to napisala len preto lebo urcite viacere z vas zaujima ako vyzera dnes.uz neviem presne kde som tu foto nasla ale ak si spomeniem zavesim sem link =)
  • samec

Všechno nej k narozeninám Nickísku! *3* *4* *14* *4* *14*
  • Vzkaz

V 90. letech jsem měla zaměstnání spojené hodně s cestováním. Tehdy jsem na letišti v Římě potkala jakéhosi muže, který byl hodně podobný Nickovi. Netroufám si říct, zda to byl opravdu on, ale jestli ne, tak to bylo asi jeho dvojče, jinak nevím.. *14* Já jsem zrovna nebyla fanynka do italských pohádek a filmů, takže jsem Nicka znala jen z několika fotek a to až o hodně let později, ale možná to byl opravdu on, kdo ví, ale to se už nikdy nedozvím.
  • dasha86

oči

nejhezčí oči, co jsem kdy viděla *14*
    • Re: oči

*13* *13*
  • cynthia

Všetko najlepšie

Happy Birthday Nicholas *3* *3* *3* *4* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit