Přejít na výpis diskuzí

Nicole Scherzinger

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!

Joo a jak tu čtu jak došla k tomu příjmení Scherzinger tak to je tím, že její mamka se rozešla s jejím americkým přítelem a tak se sami přestěhovali do státu ,,Kentucky,, kde si její mamina našla jednoho Němce, který žije v Americe *14* Tak ptoro má příjmení Scherzinger *3*
    • Re: !!

tak tak je to tedy-odkud to víš-wikipedia či jiný zdroj *7*
      • Re: Re: !!

Mám to z jejích oficiálních stránek
        ||
        www.hernameisnicole.com
        *3* *4* *4* Měj se , ahojky!
        • Re: Re: Re: !!

nevím,jsem myslel,že to bude v rubrice bio a tam jsem to nenašel,ale i tak díky za informace
  • Miláššek!

Nicolka je miláššek muj milovanej, je boží!!Krásná, inteligentní a talentovaná holčina!!!Miluju jí!Má krásný hlásek...
    *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4*
  • Zbožňuju jí!!!

Nicolka je supeeeer!!!! *14* *14* *14* Zbožnuju jí, je krásná, milá a hlavně má velice krásný hlas, to nani hlavne zboznuju!!! Doufám, že nekdy budou mít PCD v Česku koncert!!! *4*
    • Re: Zbožňuju jí!!!

ted boudou v ČR 21.2 uz se na ne tesim

*4*
  • nsch

Nikolka je miláček hezoučký *14*
  • anickaculkova4

Anette

je to příšerná bárbína, která se předvádí a hezky zpívá. to je všeeee. mohla by se spíš zajímat o zpěv, když je to zpěvačka, třeba avril je skvělá a i bez toho aby ze sbe dělala to, co nejni. čao
    • Re: Anette

co si to dovoluješ říkat atkové nesmysly o Nicol? *13*
  • Super zpěvačka

Jé to neeej zpěvačka *5*
  • jj

Je strašně podobná Roselyn Sanchez... Chvilku jsem si myslela že v Plnou parou vzad hraje Nicole *1* *1*
  • NICOLE HOT VIDEO

Behind The Scenes with Nicole - Making of Whatever U Like ...toto zadejte do vyhledavace na www.youtube.com a uvidite uplne suúer video nicole z nataceni whatever u like..ale musite zakliknout ze vám už bylo 18 *5* *1*
  • s

zdar ,chci se jen zeptat jestli má tahle zpěvačka něco společného s německem?jestli ano tak co ,nebydlela tam třeba nebo tak něco?je zrčitě z hunulu jo?nenarodila se v německu?
    • Re: s

taky by mě zajímalo,kde došla k tomu německému příjmení
      • Re: Re: s

Příjmení Scherzinger je po jejím adoptivním otci, alespoň myslim....když byla ještě měla holka tak se její rodiče rozvedli a matka si pak znovu vdala...
  • beautiful

Nicole je krásná,hezky tancuje,zpívá,dokáže každýho chlapa rozpálit jen pohledem..Asi jediná ženská u který bych se nebránila úletu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit