-
Thank you verry much
I'm verry happy for our,because we das heve a good blog and this web is a beautiful...i like they and let's we go 100000000000 kiss...:-*...ILOVE IT...I LOVE IT...I LOVE IT... *14* *3* -
-
Re: Thank you verry much
Máš tam pravopisný a slohový chyby. Tvoje angličtina není nic moc! Stejně ti na to nikdo neskočí. To by musel být debil... -
Re: Thank you verry much
tak na to ti fakt všeci skočí *1*
-
-
Nicole je good
vždyt ona je úžasná...vypadá jako norkys batista a má hlas jak bohyně..co víc chtít...a to že vypadá nafoukaně...většina rapperů a hipáčů vypadá nafoukaně,to je prostě součást image...a at se pcd klidně rozpadne,stejně bylo s nicole domluvené jen jedno cd...ona neodchází jen jí vypršela smlouva a může zůstat nebo nemusí...já bych nezůstala...ty hlupaně (jsou docela hloupé,četla jsem s nima rozhovor) by mně příjemné nebyly...jinak bych někdy ráda na nicole zašla,ikdyž česku těžko bude vystupovat,tak aspon cedo by se bodlo *4* -
-
Re: Nicole je good
To, že je good, o tom nejsou spory, ale že vypadá jako Norkys Batista? Takovej blud jsem dlouho neslyšel... *13* -
-
Re: Re: Nicole je good
ale vypadá,ale protože se docela hodně maluje,tak to nejde poznat.ale když si pustíš buttons nebo whatever u like,tak tam ta podoba jde vidět.už pár lidí mi na to přitakalo,takže to není jen můj názor.ale v poho,každý má jiný mozek a zdaj se mu podoní jiní lidi -
-
Re: Re: Re: Nicole je good
norkys http://youtube.com/watch?v=B1QtJrFd -rw
-
-
-
-
jjj
ty DJolko jak to Nicol může číst kdyš neumí česky *15* trapny komentar *9* -
nejlepší
JE prostě nejlepší ,JE PECKA *14* -
-
Re: nejlepší
Jo souhlasím s tebou je nejlepší *3* *3* *14* *1* *15*
-
-
PCD
HELE TY NAFOKANEJ Jjoulo nebo jak ti je.radsi se skovej kdyz zavidis.si povrchni.. *5* *5* *5* *5* *5* nicol je ta nej. *14* *5* *3* -
Julia
pussycat dolls je najlepsia skupina.a tym ktorym sa nepaci tak nech sa skovaju... *4* *14* *3* *3* -
Pro ty co pomlouvají ostatní z Pussy Cat Dolls
Jste normální *7* ? Ostatní členky Pussy Cat Dolls nežárlí na Nicole *13* . Jenom jim leze na nervy, že ve videoklipech skoro nikdy nejsou a pořád tam zpívá Nicole *9* . Vám by to taky vadilo *10* ! Tak radši mlčte *9* ! Sandy *3* -
Nicolík
Je úžasná *5* ! Z Pussy Cat Dolls mám nejradši jí a Carmit *4* . Jé krásná *14* . Sandy *3* -
-
Re: Nicolík
jj ja mam taky nejraci Nicol a pak Ashley ale Nicol je ploste boži!!!!! *15* *4* *14*
-
-
héééj
héééj tak to je teda hustá frajerka...je to fak kočka a navíííííc zpívá luxusně to teda...buttons se mi líbí úúúplně nejvíc NJN prostě SHE IS SEXY MAMA *14* -
-
Re: héééj
přeně tak *1* ...Nicole je prostě nejlepší...a 2DJolka: nekecej že ji celá škola nesnáší...protože pochybuju že ji všech 900 lidí vůbec zná a že ty znáš taky všechny *5* ...a s tím make-upem..to snad není tak podstatné že jí to trvá dlouho ne? *7* *1*
-
-
Ten z vás,kdo říká,že je to kráva,tak asi nebyl na jejich koncertu,protože byste jinak nevěřili tomu,co se o ní píše,že je nafoukaná apod.Ona je znich ze všech právěže nejmíň nafoukaná a to,že má nejvíc času na make-up nebo,že je šéfka,kdo se diví,když je jediná z nich,co něco umí a něco dělá.A kdyby nepřišla k Pussycat Dolls,tak nikdo neví,že těch zbylejch pět vůbec existuje,ty můžou bejt rádi,že se o nich ví aspoň v souvislosti s tim,že dělaj Nicole doprovodný vokály a tancujou .