-
já si myslím že je super zpěvačka,moc se mi líbí,a je kráásná ;) *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-
Happy birthday!!!! *2* *7* *5*
-
zpěvačka?
jo baba co kamarádí s Paris Hilton, chodí s Lewisem Hamiltonem a dříve obrážela se svojí "skupinou taneční" striptýzový kluby- to musí bejt opravdu kvalitka.a tak mečet jako ona už dneska umí každá druhá- vám už to nezačíná splývat dohromady? *15* -
-
Re: zpěvačka?
Ty jenom závidíš...přiznej že bys chtěla bejt jako ona *3* -
Re: zpěvačka?
taky nevím,co ty ženy na těch automobilových závodnících vidí *9* -
-
Re: Re: zpěvačka?
To ty prostě nemúžeš pochopit.Skus se někdy podívat a pochopíš co na tom je .Musíš se do toho prostě vžít,samozřejmě chápu ,že někomu se tento sport nemusí líbit,ale za sebe říkám že je to nejlepší sport na světě. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: zpěvačka?
já ty automobilové závody rád nemám-řev motorů,zbytečné vypouštění výfukových plynů,každou chvíli se při tom někdo zabije,buď závodník nebo najedou do diváků *9* -
Re: Sisina
Přesně tak, naplno s tebou souhlasím! Ale ono je to tak trochu jinak..Víš, já si myslim, že ty lidi co sem lezou, tak se na formule koukají a zajímají se o tento sport, ale nedokážou pobrat to, že Lewis Hamilton má za přítelkyni Nicole Scherzinger, protože oni asi nejspíše poslouchají metál a punk..Ale díky, že si to sem napsala, alespoň někdo rozumnej!!! *4* -
-
Re: Re: Sisina
Víte co ty ženský na těch závodníkách mají? Prachy!!! Kdyby něměli peněz plnou prdel, tak by za nima žádná baba nešla... -
-
Re: Re: Re: Sisina
ale musí mu být moc hezky s tou Nicolkou,tomu Lewisovi *3*
-
-
-
-
-
-
Lewis..
chuanita: Jo, hmm velký dioptrie, tak to máš spíš ty velký dioptrie, ty si jako myslíš, že všichni musí mít stejný vkus na chlapy jako ty? Noo, vždyť jo, tobě se líbí takový ty dlouhovlasý špinavý metaláci, tak to jo...ale holka, mě takovýdhle ..... neberou!!!! Náhodou Lewis je mocinky hezkej, ale každý más svůj vkus na kluky a já ti tu taky nebuz...nějaký tvý oblíbený US5ky, který zase nemám ráda já!!! *13* *13* *13* -
as
Nikol je nej z pcd uz se tesim na jejich koncert *4* -
...
Nicol mám ráda, dobře zpívá i tancuje, ale vadí mi že Pussycat Dolls je spíš ona než všechny holky, oni tam sou takový křoví... To mi na ní štve, vadí mi že nezpívaj i ony ale jen ji doplnujou.. to už by to mohla být nicol a jejích taneční skupina =( hrozně mě to mrzí, protže na jinech skupinách jde vidět že holky mužou zpívat všechny a ne jen jedn a=( .. ale jinak má úžasnej hlas a až na to že je všude veprostřed což mě občas fakt už štve tak jí mam ráda =D .. -
-
Re: ...
ona prej zase hodlá zkusit sólovou dráhu (opustí pcd) -
-
Re: Re: ...
nn, tose jenom vyklada, ale zatim to Nicole neplanuje!!! *3*
-
-
-
NICOLE JE PROSTĚ NICOLE
tO JO MĚLA BY TAKY NECHAT NĚKOHO ZAZPÍVAT ALE PRAVDA JE ŽE ONA UMÍ PROSTĚ NEJLÍP ZPÍVAT BYLA JSEM NA KOONCERTU A SLYŠELA JSEM JE. JAKO NEZPÍVAJ ŠPATNĚ ALE NA TO ABY VYZPÍVALA JEDNA Z NICH CELEJ KONCERT TAK NA TO NEMAJ! *13* *13* *13* *13* aLE JINAK JSOU SSSUUUPPPPEERRR VŠICHNI! *14* *14* *14* ALE NICOLE MÁM NEJRADŠÍ!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: NICOLE JE PROSTĚ NICOLE
To jo máš pravdu no,ale je pravda že Nicol zpívá ze všech nejlíp *14* *14* *14* *3*
-
-
vendulo03vis co nech si ty tvoje pripominky nekam jinam Jasny nicole je nejlepsi zpevacka u nich *10* *14* *14*
-
Moe krásná lásenka...
Ona je pstě néééj tebe nejvíc žheru lásko..... *3* -
RE: v.e.r.k.a
mas hodne blby zdroje nerozesli se ;-) -
-
Re: RE: v.e.r.k.a
Ale vždyt to v.e.r.k.a říká, že se nerozešli, tak proč říkáš, že má blbý zdroje *7* -
Re: RE: v.e.r.k.a
ty jsi to nepochopil?já psala že se nerozešli
-