-
Nobody Can Change Me
http://www.youtube.com/watch?v=WEkm EUpTLic&feature=player_embedded -
Happy Birthday Nicole!! *14* *14* *3* *14*
-
Nicole Scherzinger je prostě nejlepší jsem ráda že sis sní občas píšu na facebooku a dozvím se o nevých písničkách je hrozně SUPROVÁ a NEJLEPŠÍ ze všech zpěvaček co existujou :)
-
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=C9CjviJ5jsc DOBRÁ PÍSNIČKA POVEDLO SE JÍ TO JÍ SE VŽDY NICOL POVEDE JE NEJ *3*
-
ahoj te vsichni ja se vsema souhlasim je proste božžžžíííííííí *14* *14*
-
Pro ty co pomlouvají ostatní z Pussy Cat Dolls
Jste normální *7* ? Ostatní členky Pussy Cat Dolls nežárlí na Nicole *13* . Jenom jim leze na nervy, že ve videoklipech skoro nikdy nejsou a pořád tam zpívá Nicole *9* . Vám by to taky vadilo *10* ! Tak radši mlčte *9* ! Sandy *3* -
njn
ahoj reknu vam ze je nicole nej.jsem jeji dobra faninka a moc se mi libi jeji pisnicka buttons(plosim poslete mi ji nekdo ne muj email:09-Kell-09vklikni.cz
plosim polavdu dekuju vammmmmmmmmm
ahoj karča
*14* *14* *14* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: njn
Hele..když jsi její dobrá fanynka, proč píšeš že Buttons je její písnička?? Buttons je písnička všech PCD...nic proti
-
-
s
zdar ,chci se jen zeptat jestli má tahle zpěvačka něco společného s německem?jestli ano tak co ,nebydlela tam třeba nebo tak něco?je zrčitě z hunulu jo?nenarodila se v německu? -
-
Re: s
taky by mě zajímalo,kde došla k tomu německému příjmení -
-
Re: Re: s
Příjmení Scherzinger je po jejím adoptivním otci, alespoň myslim....když byla ještě měla holka tak se její rodiče rozvedli a matka si pak znovu vdala...
-
-
-
Zbožňuju jí!!!
Nicolka je supeeeer!!!! *14* *14* *14* Zbožnuju jí, je krásná, milá a hlavně má velice krásný hlas, to nani hlavne zboznuju!!! Doufám, že nekdy budou mít PCD v Česku koncert!!! *4* -
-
Re: Zbožňuju jí!!!
ted boudou v ČR 21.2 uz se na ne tesim
*4*
-
-
Miláššek!
Nicolka je miláššek muj milovanej, je boží!!Krásná, inteligentní a talentovaná holčina!!!Miluju jí!Má krásný hlásek...
*14* *14* *14* *14* *3* *3* *4*