Přejít na výpis diskuzí

Nicole Scherzinger

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi5111

Nobody Can Change Me

http://www.youtube.com/watch?v=WEkm EUpTLic&feature=player_embedded
  • Happy Birthday Nicole!! *14* *14* *3* *14*
  • Nicole Scherzinger je prostě nejlepší jsem ráda že sis sní občas píšu na facebooku a dozvím se o nevých písničkách je hrozně SUPROVÁ a NEJLEPŠÍ ze všech zpěvaček co existujou :)
  • http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=C9CjviJ5jsc DOBRÁ PÍSNIČKA POVEDLO SE JÍ TO JÍ SE VŽDY NICOL POVEDE JE NEJ *3*
  • ahoj te vsichni ja se vsema souhlasim je proste božžžžíííííííí *14* *14*
  • Pro ty co pomlouvají ostatní z Pussy Cat Dolls

Jste normální *7* ? Ostatní členky Pussy Cat Dolls nežárlí na Nicole *13* . Jenom jim leze na nervy, že ve videoklipech skoro nikdy nejsou a pořád tam zpívá Nicole *9* . Vám by to taky vadilo *10* ! Tak radši mlčte *9* ! Sandy *3*
  • njn

ahoj reknu vam ze je nicole nej.jsem jeji dobra faninka a moc se mi libi jeji pisnicka buttons(plosim poslete mi ji nekdo ne muj email:09-Kell-09vklikni.cz
    plosim polavdu dekuju vammmmmmmmmm
    ahoj karča
    *14* *14* *14* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
    • Re: njn

Hele..když jsi její dobrá fanynka, proč píšeš že Buttons je její písnička?? Buttons je písnička všech PCD...nic proti
  • s

zdar ,chci se jen zeptat jestli má tahle zpěvačka něco společného s německem?jestli ano tak co ,nebydlela tam třeba nebo tak něco?je zrčitě z hunulu jo?nenarodila se v německu?
    • Re: s

taky by mě zajímalo,kde došla k tomu německému příjmení
      • Re: Re: s

Příjmení Scherzinger je po jejím adoptivním otci, alespoň myslim....když byla ještě měla holka tak se její rodiče rozvedli a matka si pak znovu vdala...
  • Zbožňuju jí!!!

Nicolka je supeeeer!!!! *14* *14* *14* Zbožnuju jí, je krásná, milá a hlavně má velice krásný hlas, to nani hlavne zboznuju!!! Doufám, že nekdy budou mít PCD v Česku koncert!!! *4*
    • Re: Zbožňuju jí!!!

ted boudou v ČR 21.2 uz se na ne tesim

*4*
  • Miláššek!

Nicolka je miláššek muj milovanej, je boží!!Krásná, inteligentní a talentovaná holčina!!!Miluju jí!Má krásný hlásek...
    *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší