-
Re: Všechno nejlepší
hodně štěstí a vše nej k 28.narozeninám *4* *4* *4* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k 28. narozeninám! *4* -
Vše nej!!!!!
Vše nej k narozkám! *1* -
vse nej!!!
vse nej k narozkam!!! -
vše nej
olgo žeru tě!!!! *14* *14* *14* *14* nejlepší česká herečka *4* *4* -
Vše nej
Ahoj Olgo vše nejlepší k tvím narozeninám.Užij si to -
je krásná
Je moc hezká *14* alen ebojte nejsem na holky *15* -
Olga je nejj
Olga je uplně nejky! Je to nejsen super zpěvačka ale taky herečka a vy co řikáte co je škaredá asi závidíte co? Se koukněte na sebe! Já vá sice etě neviděla ale asi to za nic stát nebude!!..xD..Olga je nejky!! Má ráda svý fanoušky a je hodná a neni mrcha!!!Olga Foreva! *3* -
Re: ICQ
a jaký??? *7* *7* *7* -
Re: olinka
tojo *13* *13* -
Re: omlouvam se
Tak az zacnes zas za nekoho psat, tak si uvedom, zepytlounova neni zadna hvezda, je to nula, ktera an hrat neumi. Zpivat jsem ji neslysel. Doopravdy souhlasim s tim, ze Osklivku mela hrat ona, el jak by z ni udelali krasnou, to opravdu, ale opravdu nevim. -
olgA
Je to skvělá herečka :_) třeba jak hraje tu roli v Ošklivce ... hraje jí fak dobřee xD *5* *3* *4* -
Re: pro negramota
Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o)))) -
Re: je dobra
Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o)))) -
pro negramota
no je videt ze jsi total primitiv *15* ale co takovych zakomplexovanych opic tu mame dost.olga je v pohode a na nic si nehraje *3* -
o.l
me prijde v pohode sympaticka stabajzna *16* -
pozitivno
Když jsem Olinu poznala bylo mi 13 jí taky. Jen jsem ji zahlídla a věděla jsem,že ta holka je fakt zajímavá. Byla chytrá,zábavná a krásně zpívala. Asi rok jsme se intenzivně kamarádily,za tu dobu jsem na ni nenašla žádnou chybu. Myslím,že člověk se v základu nedá změnit tak,aby někdo oní říkal ošklivé věci. Myslím,že jí závidíte talent a sílu se prosadit. Já osobně mám velkou radost,že dělá to co jí baví a je úspěšná.
Oli,přeju Ti hodně štěstí. -
olinka
Olinka je strašně moc hodná *14*
Tkžé o ni neříkejte že je mrcha atd... *13* když ji neznáte *16* -
omlouvam se
Ahoj lidicky.Cetla jsem tu ty prispevky a zjistila jsem ze mam par antifanousku.je mi to lito ale ja s tim nic neudelam.nemusi me mit kazdej rad ale vy me neznate a jen mi blizci vedi jaka jsem.vsechny vas zdravim a nebojte se prijdu zas.i hvezdy se obcas divaji na sve profily. *4* *4* *4*