Přejít na výpis diskuzí

Olga Lounová

OSOBNOST 17.3.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katushk

Ofiko fanklub

Zvu Vás nejen na stránky ofiko fanklubu Olgy, ale přivátáme i nové členy fanklubu, hlaste do návštěvky *3* ...
    Na stránkách najdete informace a novinky týkající se Olgy ... Dík moc *4* olgalounova.com
  • Sry

To spíš Olga měla hrát ošklivku...ale nvm jak by z ní nakonci udělali hezkou:D
  • olga

tak ktyhle krasny slecne chodim na veikonoce a na tesne letos pujdu zas *14* *5*
  • jirka856

olga

setkání s olgou *14* *14* *14*
  • jirka856

olga

seš moc krásná a tu mrchu hraješ krásně *14* *4* *14* *14* *14* *14*
  • krásná

Je opravdu moc krásná. A mrchu hraje výborně
  • Slepota

No lidi nevím jestli jste slepí, opilí nebo na drogách ale tahle herečka vůbec není pěkná!!!! Kam jste dali oči????
  • je super

nahodou jsem ji potkala na ewa tour 2008 v našem liberci a byla uplne super! *14* *3*
  • Olga

Ahoj lidi. Dělám na F1, a vzhledem k tomu že naše rádio spolupracuje se seriálem, docházejí k nám pravidelně herci ze seriálu. Olga tady byla dneska, a musím potvrdit, že je to velice slušná a sympatická žena *4*
  • Chat s Olgou

Chat s Olgou (BLESK) 16.5.2008 od 12h.
  • Setkání s Olgou

Srdečně zveme všechny příznivce a fanoušky
    7.6.2008 na ,,SETKÁNÍ S OLGOU",které se uskuteční v Praze.
    Všichni se máme na co těšit.Kdo se bude chtít účastnit,tak Vás poprosím o potvrzení na náš mejlík fanklub@olgalounova.com
    Už se na vás na všechny Olga moc těší:)))
  • ..

Olgu mám moc ráda.Suprová je v ošklivce katce (bez ní bych se na to asi nekoukala).Ona je něčím zvláštní,mooc hezká
  • je dobra

Sice zpívá krásně ale ona doopravdy je slusna a neni namyslena mrcha a nato ze neni tak tu mrchu hraje dobre,nebudete mi verit ale ja jsem ji sice na vlastni oci nevidela ale ja bydlim ve strazi pod ralskem a ona bydli v osecny,moji mamky segry ji znaj,doopravdy je neni blondyna ale tmavovlaska a prijmeni Lounova je zkraceny jinak ho ma dlouhy ja ted presnenevim jaky je ale zjistim to od tety a pak to sem napisu. *1*
  • no..

Já nechci nikoho urazit ale myslim že daleko líp zpívá než hraje..ale tak ono hrát takovou mrchu taky neni moc lehký..ale zpívý nádherně *3*
  • Re: Olga

ona byla v x-factoru ale osvaldová jí řekla ,že je moc dobrá.je dobrá a měla postoupit dál. *1*
  • Re: POŽITEK

no myslím, že když projde hodně postelemi, tak si kariéru získá i ve větší míře *1*, rozhodě jí to asi problémy nedělá, co vím...
  • Re: Oga Lounová

Nechci ti brát iluze, ale když si představím originál seriálu, ty skvělé herečky, tak nějak nedokážu pochopit, kde tu vykopávku našli! Dyť to je absolutní výsměch originální sestavě. Já se jako omlouvám všem, kteří ji mají rádi, ale mě se v tom seriálu absolutně sprotivila a právě díky ní jsem ten seriál přestala úplně sledovat.
  • Supr Herečka!:) zpěvačka též:)

Tak já Olgu osobně neznám, ale chtěla bych poznat:) Znám ji jen ze seriálu Ošklivka Katka:) Doufám, že ji někdy poznám:)!Doufám že mi napíše!:) *3*
  • mám její autogram

mám její autogram i sbousty dalších celebrit..jetsli chcete taky napište mi na mail potrhanyENDY@szenam.cz
  • olga je best

olga je nejlepší..nejdriv sem ji poznala nekdy v zaří na koncertu nevada tan...dělala předkapelu se skupinou blind angie...fakt hezký...pak sem ji viděla když sme šli do narodniho divadla xD...pak v ošklivce a x-faktoru...olga je fakt skvělá (pridala sem náký fotky x)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit