Přejít na výpis diskuzí

Olga Lounová

OSOBNOST 17.3.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vjerkman

Olga je nejj

Olga je uplně nejky! Je to nejsen super zpěvačka ale taky herečka a vy co řikáte co je škaredá asi závidíte co? Se koukněte na sebe! Já vá sice etě neviděla ale asi to za nic stát nebude!!..xD..Olga je nejky!! Má ráda svý fanoušky a je hodná a neni mrcha!!!Olga Foreva! *3*
  • avril-nely

olgA

Je to skvělá herečka :_) třeba jak hraje tu roli v Ošklivce ... hraje jí fak dobřee xD *5* *3* *4*
    Mám na ni ICQ!
    • Re: ICQ

a jaký??? *7* *7* *7*
  • pro negramota

no je videt ze jsi total primitiv *15* ale co takovych zakomplexovanych opic tu mame dost.olga je v pohode a na nic si nehraje *3*
    • Re: pro negramota

Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o))))
      • Re: Re: pro negramota

její tata ma kamion dopravu ve Stráži pod Ralskem
  • o.l

me prijde v pohode sympaticka stabajzna *16*
  • pozitivno

Když jsem Olinu poznala bylo mi 13 jí taky. Jen jsem ji zahlídla a věděla jsem,že ta holka je fakt zajímavá. Byla chytrá,zábavná a krásně zpívala. Asi rok jsme se intenzivně kamarádily,za tu dobu jsem na ni nenašla žádnou chybu. Myslím,že člověk se v základu nedá změnit tak,aby někdo oní říkal ošklivé věci. Myslím,že jí závidíte talent a sílu se prosadit. Já osobně mám velkou radost,že dělá to co jí baví a je úspěšná.
    Oli,přeju Ti hodně štěstí.
  • olinka

Olinka je strašně moc hodná *14*
    Tkžé o ni neříkejte že je mrcha atd... *13* když ji neznáte *16*
    • Re: olinka

tojo *13* *13*
  • katushk

Ofiko fanklub

Zvu Vás nejen na stránky ofiko fanklubu Olgy, ale přivátáme i nové členy fanklubu, hlaste do návštěvky *3* ...
    Na stránkách najdete informace a novinky týkající se Olgy ... Dík moc *4* olgalounova.com
  • Sry

To spíš Olga měla hrát ošklivku...ale nvm jak by z ní nakonci udělali hezkou:D
  • olga

tak ktyhle krasny slecne chodim na veikonoce a na tesne letos pujdu zas *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit