Přejít na výpis diskuzí

Olga Lounová

OSOBNOST 17.3.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirka856

olga

setkání s olgou *14* *14* *14*
  • jirka856

olga

seš moc krásná a tu mrchu hraješ krásně *14* *4* *14* *14* *14* *14*
  • krásná

Je opravdu moc krásná. A mrchu hraje výborně
  • Slepota

No lidi nevím jestli jste slepí, opilí nebo na drogách ale tahle herečka vůbec není pěkná!!!! Kam jste dali oči????
    • tomivojtech

Re: Slepota

Teda běž na oční jak vypadáš Ty krasavče. *5*
      • Re: Re: Slepota

Tak hele, každej má snad jinej styl ne? Tahle herečka a zpěvačka je náhoou moc sympatická a přirozeně krásná *3*
  • je super

nahodou jsem ji potkala na ewa tour 2008 v našem liberci a byla uplne super! *14* *3*
  • Olga

Ahoj lidi. Dělám na F1, a vzhledem k tomu že naše rádio spolupracuje se seriálem, docházejí k nám pravidelně herci ze seriálu. Olga tady byla dneska, a musím potvrdit, že je to velice slušná a sympatická žena *4*
  • Chat s Olgou

Chat s Olgou (BLESK) 16.5.2008 od 12h.
  • Setkání s Olgou

Srdečně zveme všechny příznivce a fanoušky
    7.6.2008 na ,,SETKÁNÍ S OLGOU",které se uskuteční v Praze.
    Všichni se máme na co těšit.Kdo se bude chtít účastnit,tak Vás poprosím o potvrzení na náš mejlík fanklub@olgalounova.com
    Už se na vás na všechny Olga moc těší:)))
  • ..

Olgu mám moc ráda.Suprová je v ošklivce katce (bez ní bych se na to asi nekoukala).Ona je něčím zvláštní,mooc hezká
  • no..

Já nechci nikoho urazit ale myslim že daleko líp zpívá než hraje..ale tak ono hrát takovou mrchu taky neni moc lehký..ale zpívý nádherně *3*
    • je dobra

Sice zpívá krásně ale ona doopravdy je slusna a neni namyslena mrcha a nato ze neni tak tu mrchu hraje dobre,nebudete mi verit ale ja jsem ji sice na vlastni oci nevidela ale ja bydlim ve strazi pod ralskem a ona bydli v osecny,moji mamky segry ji znaj,doopravdy je neni blondyna ale tmavovlaska a prijmeni Lounova je zkraceny jinak ho ma dlouhy ja ted presnenevim jaky je ale zjistim to od tety a pak to sem napisu. *1*
      • Re: je dobra

Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit