-
Happy B-day Liv :)
-
A ať sem tvoje matka něco klidně napíše ..vypicuju klidu aji ju
-
Ty mě sisi asi ku*va neposlouchas ...tak jeste jednou...vypadni!!!!!
Jenom to tady se*es -
-
a nese*es to tady ty *16* *16*
-
-
pekna *3*
-
nejhezči holka na světě *14*
-
olivie je super herecka a zpevacka *3* *3*
-
Uznávám vlastní názor ale proč to pises mezi lidí kteří ji máj rádi??? Je mi to jedno ale nes*r to mezi nas
-
Jako sísí už se konečně uklidni začínáš už s tím všechny srá* takže klid ku***. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
tak že nejvíce nás tady sere. ty ,jak pořád píšeš že se ti olivia líbí stejně se s ní takovej blb jako ty nemůže v životě setkat *1*
-
hele nech mě bejt já si sem budu psát co chci a ty to neovlivníž
-
-
Jste jenom namyšlené a myslíte si že když sem budete psát takovýhle sračk* co doposud tak budete IN ale omyl děvčata IN budou ti co ni budou psát hezky a ně ty píčoviny jako ty seš tak hnusná nenávidím tě si blbá neumíš gymnastiku neumíš hrát je mi s tebe na zvracení a tak dále
Na zvracení a do pláče je nám fanouškům když si to čteme a máme ji rádi (ale na zvracení z vás)
Timhle způsobem nic nedokážete tak se nad sebou zamyslete -
ještě jedna věc jak říkáš e je hnusná tak bych docelá rád chtěl vidět tebe a myslim že kdyby jsme tebe postavili vedle olivie by ses asi propadla hanbou
a konec už nemíním dál ti nic říkat ale mám k tobě prosbu a sice - když ji nesnášíš tak VYPADNI z jejího fanklubu a tu ROKY co je na tvojí straně vem sebou bez VÁS nám tu bude rozhondě líp sbohem a VYPADNĚTE Z JEJÍHO FANKLUBU -
piš si co chceš v tom ti nikdo nebrání ale ani náhodou sem piš si to třeba na papír
a pokud já vím tady to je pro fanoušky ti kteří mají Olivii rádi a ne ty co ji uráží založ si klub urážek na Oliviu Holt ale tam se ti přihlásí minimum lidí a piš si TAM co chceš ale už nás dopr**** nese* s takovýma kecama co sem píšeš a jestli se ti něco nelíbí tak z tohohle fanklubu vypadni myslíš si že nám fanouškům to nevadí ty tvoje keci to si na pěkným omylu tak se sklidni a založ si to co jsem psal někde jinde a tam si piš á tě nenvidim si blbá neumíš gymnastiku atd. JEN ŽÁRLÍŠ PROTOŽE TY Z TOHO CO UMÍ OLIVIA NIC NEUMÍŠ TAK NÁS NESE* NAZDAR A PŘESTAŇ JI URÁŽET *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
jak můžeš vědět,že neumim gymnastiku když mě ani neznáš mám doma 7 zlatejch medailí a kdyžtak zpívat umí každej i hrát ve filmu jako olivia ale gymnastika to je teprv dřina tak mě tady neosočuj když ty už TUPLEM nic neumíš! *16* *16* *16*
-
-
jo sísí to kdyby si znala mojí kámošku ta neumí vůbec zpívat a hrát to teprv ne upřímě jediný co umí je kreslení nic jinýho fakt neumí a ještě k tomu je strašně otravná *5* *5* *5* *5*
-
-
-
-
JackCarver jakto že ted píšeš jako anonym vždyt si tak nepsal *8* *8* *8*
-
-
Už mám nový musim si to heslo někam napsat
-
sorry ale já jsem ztratil heslo a nepamatuju si to *9* *9* *9*
-
-
-
nebudu ti psát věk...a nevěděla jsem že kluk může mít přezdívku daty *1*
-
-
Není přezdívka....prostě mě to napadlo ...ti musí být max. 10 podle toho co tady píšeš
-
-
no neni mi 10 a já ti psát věk nebudu
-
-
-
161cm taka mala ja mam 11 a 154 a moja naj kamoska 160 a ma tiez 11 fakt mala