Přejít na výpis diskuzí

Olivia Holt

OSOBNOST 23.7.2012 
318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pardon co sem psala je úžžasná byla sem děsná sorry já jí téééž miluji :****
    • to sem nepsala ty krávo jedna přestan psát za mě blbko.Upozornuji všechny co si daj jméno sísí a budou se chtít za mě vydávat že jim napíšu takový věci že se budou divit.a ještě něco ty blbko vydávající se za mě Olivia je pí.a *16*
  • já taky netvrdím že sem gymnastka a možná si sem můžež psát co chceš ale stejně to nikoho nezajímá *16* *16* *16* *16*
    • noa co jako mě zase nezajímaj tvoje debilní kecy
  • Lol....prej já sem olivia ...hej tvl umírám..:D
  • díki ale nejsem kdyby si mě znala osobně tak to pochopíš to nejde popsat slovy no vlastně sem hrozně velkej optimista *3* *3* *3* *3*
    • prosím tě můžu se zeptat ty si na straně sísí a nebo nás fanoušků nejdřív ji nadáváš a teď ji uklidňuješ to nějak nechápu *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • já jí mám ráda (myslím olívii) ale sísí jí prostě nenávidí a ty taky určitě někoho nenávidíš tak se nezblázni *6* *6* *6*
        • copak jí někdy něco udělala
        • jo možná ale z jakýho důvodu ji nenávidí
  • Chtela bych sní kamosit *14* je pekna
    • a to sní chceš kámošit jenom protože je pěkná
  • Ahoj viděla jsem té ve filmu girls vs. Monster a jsi krásná a tu písničku umím na spaměť
  • sísí souhlas
    • díky
  • ale to nepíšu já to je někdo jinej
  • Ahojte jsem Kimberly a jsem nejvesi fanynka Olivi Holt a hodne se mi libi Leo Howard muzete se podivat i na muj blog : kickiinit.blog.cz tak ahoj Ps zpiva moc hezky :D
  • Myslím že už spolu s Leem nejsou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit