-
všechno nejlepší
-
olívia je tak hnosna že bych jí jednu vlepila *6* *6* je hrozná *11* *11* naco si hraje na hannu montanu jo chápu vámse líbí ale mě apsolutně ne fuuuj bleéé kra , pí to všechno je
-
-
pal do píčee ty jednu hnusná dojebaná mrrdko!! -.- ná s ty to kecy nezajmají a když jí nemáš ráda tak vyhul ..jsi fakt totálka neschopná !! sví kecy si nech ..!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
abych já náhodou ti jednu nevlepila když se ti nelíbí nemusíš sem psát nic a je po problému nemusíš si jí všímat a hannah montana už dávno skončila tak co jí sem pleteš!
-
-
je velmi pekna chcel bi som snou chodit alebo bit snou kamos *1*
-
vsetko najlepsieeee:))))
-
-
Všechno něj Liv jsem tvoje faninka.
-
-
Marťo nikoho to nezajímá!!!!
je ti to jasné!! -
Jsi Moc Hezka Olivio Holt mam tvoje všechny písne a fotky miluji te Olivio Holt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Někdy je hrona a někdy dobra ale v nakopni to je dočkala často příšerná
-
Ahoj Olivie Holt ja te moc miluju a chtel bych se s tebou nekdi sejit prosim zarid to nak prosim udelam pro tebe vsecho
-
Prosím napíšte mi, či je pravda,že Olivia chodí s Leom alebo s Lukom. Lebo Oliviu s Lukom som už dlho nevidela spolu, ale Oliviu s Leom akosi často. Prosím napíšte s kým chodí.
-
-
Olivia chodí s Leom
-
Myslím si, že buď chodí s Leem, nebo s nikým
Mám v tom trochu zmatek, protože dřív vypadala, že s Leem chodí, teď už mi přijdou jen jako dobří kámoši, ale hrozně bych chtěla, aby spolu byli :)
Ale určitě to nevím jistě, to je jen, co jsem zjišťovala a hledala :D -
ahoj ja jsem nejlepsi kamaradka Olivii holt a mám ji pridanou na facebooku chti ti rict ze olivia zacala chodit s Leem hovardem s lukem se rozesla pred rokem prooze si olivia neco zacala s lukem tak se luke s ni rozesel kdyby nekdo chtel informace o olivii holt tak mi napiste na muj email oliviamark@seznam.cz *3* ps: mluvim pravdu fakt jsem nejlepsi kamaradka olivii holt a taky me poslala autogram
-