-
milí Ondrášku, je mi hrozně líto co se stalo tvému tatínkovibyl to velký výborný herec a proto v našich srdíčkách zůstane navždy.Tak se drž jsi skvělí a krásný kluk mám tě hrozně moc moc ráda a v Gymplu jsi úžasný hrozně ráda se na tebe dívám. Měj se krásně a hodně štěstí ti z celého srdce přeje Veronika
-
Upřímnou soustrast Ondro posílají Lukáš, Monika, Týna, Lucka(já) a Lukajda. Prosím drž se. Tvůj otec byl výjmečný člověk. V mém srdci bude na věky věků. Z Náchoda. *3*
-
Moc me mrzi vase strata vaseho otce, byl ta famozni pan herec takovych uz moc neni, je to velika skoda
-
Milý Ondro, protože mi před 3 měsíci zemřela maminka, tak dobře vím, jak neskutečná bolest to je. Člověka zaskočí hlavně fakt, že se už nikdy s milovaným člověkem nesejde a nebo že mu něco nestačil říct.
Váš táta byl neskutečně "krásnej chlap" v tom nejlepším slova smyslu. Z jeho tváře vyzařovala lidskost, upřímnost a rovnost. A to je dneska už věc nevídaná. Škoda, že ti dobří lidé odcházejí a náhrada za ně není.
Přeju vám hodně sil a všechno dobré na vaší umělecké dráze i v životě. -
Dobrý večer Ondro chceme vám pokondolovat jménem celé rodiny upřimnou soustrast . Měli jsme vašeho otce moc rádi budeme na něj vzpomínat a nosit ho ve svích srdcích. Moc nás to zarmoutilo ,Milan s rodinkou
-
budiž ti země lehká.
-
Vážený Pane, pane Brzobohatý,
s velkou bolestí jsem si přečetl zvěst o smrti Vašeho pana otce Radka Brozobohatého, člověka jehož práce si nesmírně vážím a jeho dílo jsem ctil a obdivoval...! Dovolte mi , abych Vám a Vaším prostřednictvím všem Jeho blízkým vyslovil upřimnou soustrast nad odchodem Radka, Jeho životní dráha zůstane nedokončená stejně tak jako Jeho práce..! Zarmoucen se skláním před "Majestátem smrti", ale neměl odcházet..., měl dál rozdávat radost, poučení a lásku k čestnému žívotu...! Čest jeho památce......!!!! elektro.bambus zavináč seznam.cz -
Dobrý den Ondro,
patříte mezi mé oblíbené osobnosti...mám k Vám prosbu,
dotaz...moderujete i soukromé akce ?Popř,hrajete a zpíváte ?
A cena ?
Jedná se o větší modní přehlídku...
Mnohokrát díky
S pozdravem
S.V.
Pardubice -
Taky přeji hodně štěsti
-
Přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, pohodu a lásku do života a stále více úspěchů!!! *4* *3*
P.S.: Dvakrát jsem byla na muzikálu Vražda za oponou a byl jsi opravdu úžasný!!! *3* *4* *14* *3* *4*