Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všimněte si, jak vypočítavě Kuchařová se pokaždé fotí až vtíravě se médiím prezentuje s každým svým uloveným milencem!!!
    To je do očí bijící!
    S bývalým radním Richtrem, kdy nafotila x snímků i pro jejich rodinou firmu, další sérii fotek s milencem z USA.
    A nyní útočí všemi možnými způsoby s další obětí Ondřejem!
    Své vztahy staví a buduje jen pro svojí prezentaci, popularitu a business.
    Nechápu, že všichni milenci se nechali tak hloupě podřídit jejímu mediáĺnímu business, chudák i Ondřej, který tohle nemí zapotřebí se ponižovat a tímto laciným způsobem se prezentovat.

Kdo bude další její obět???
    Holt, narcistická a trapná Kuchařová má neustále potřebu neustále na sebe jakýmkoliv způsobem upozorňovat.
    • Dokonale řečeno. Líp bych to sama neřekla.
  • kdo mi to vse vymazal
  • Milý Ondro Brzobohatý my jsme Tess a Vess a jsme Vaše fanynky velice se nám líbí Váš styl oblékání Vaše povaha Váš SEXY ůčes,V gymplu s.r.o. jste jako fakt že jó NEODOLATELNÝ radíme Vám dobře dejte se dohromady s Kristýnou Leichtovou.Moc Vám to v posteli slušelo.Chtěli by jsme aby jste věděl že Vás milujem.:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6* *6* *6* *2* *2* *1* *1* *1*
  • On má stejnej den narození jako muj tata si budu tohle datum pamatovat jeste o dalsiho cloveka navíc :DD
  • Ondro koukala jsem se na film 12 měsíčků a chci říci že tvůj táta Radoslav to zahrál dobře a že je pravda,že se nemá dělat bordel v přírodě ale za dobrý čin to stojí. Udělal dobrou hudbu ve filmu Záhada hlavolamu. Chválím!!! A abych tě moc nepodceňovala skvěle si namluvil Pinďu ze čtyřlístku ve filmu Čtyřlístek ve službách krále. STARDANCE skvělé ty si taky skvělý a k tomu krásný Evička Krejčířová je hezká a skvělá tanečnice tak jako ty!!! tvůj táta Radoslav byl taky krásný za mlada. a kdyby s mi chtěl odpovědět muj e-mail je Lucka.Cerv@centrum.cz
  • Jim_Jimmy
    *1* Ondra je dobrej herec!!!
    • to je :)
  • Hele v jednom časopisu sem četl že se Ondra a Taťána rozvedli. Nemá někdo nějáké bližší informace? Nebo zase jen bulvár? *16*
    • Bulvár. Ve StarDance se po té co to bylo v časopise libali před kamerou. *14* *14* Moc se k sobě hodí *14*
    • Jasně, že bulvár.. *1*
  • LuckaSaturova10
    je úžasnej na gympl se kouká jen kvůli němu ale tet už tam moc není *9*
  • Tak co vy "FANYNKY" spokojenost s dnešním dílem STAR DANCE. Já ani trochu zjistila jsem že ta soutěž je trochu podfuk *13* *10* *10* *10* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10*
    • Taky nechápu myslím si že spousta soutěží je zkažených ale Stardance ne
    • Mifinka23
      Jak to myslíš?? Že je star dance podfuk?
  • dneska ma svatek :D tak vsechno nej!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší