-
Hlasujte pro Ondru ve Star Dance prosím myslím že to pro něho hodně znamená *3* *3* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
-
super herec i zpěvák *3* *4* *14*
-
Jaky je to pocit fuckovat nejkrasnejsi babu na svete?
-
-
Asi dobrej *4*
-
-
Včera jsem v Č.B. byla na představení Vyhazovači a musím uznat, že je Ondřej opravdu skvělý herec a zpěvák. Moc se mi to líbilo a po dlouhé době jsem se opravdu pobavila až k slzám. Díky *3*
-
Jsi prostě nejlepší *14*
-
*4*
-
Ahoj jsi dobrej herec v gymplu a dobre umis hrat na klavir a dobre umis zpivat ja miluju gympl si proste uzasnej a budu ti fandit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj omlouvám se, že to říkám Ondra je úžasnej herec a moc se mě líbí ,ale nelíbí se mi jak chodí s Kuchařovou. Ona se mi nelíbí vím , že každý má jiný názor ale myslim , že pro Ondru se hodí jiná třeba mě sedí k němu Denisa ( Kristýna Leichtnová) z Gymplu , ale každý má jiný názor. :) :)
-
-
jo myslím si to taky :D
-
Ahoj omlouvám se, že to říkám Ondra je úžasnej herec a moc se mě líbí ,ale nelíbí se mi jak chodí s Kuchařovou. Ona se mi nelíbí vím , že každý má jiný názor ale myslim , že pro Ondru se hodí jiná třeba mě sedí k němu Denisa ( Kristýna Leichtnová) z Gymplu , ale každý má jiný názor. :) :)
Naprosto souhlasím -
*4*
-
přesně , taky se mi moc nelíbí a ještě teď pujde do gymplu :(( to bude už o ničem :///
-
Naprosto s anetou souhlasim
-
-
Myslím že je sexy :-)
-
wowwwwwwwwwwwwwwwwww *3* *3* *3* *3* *3*