Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emma.sashet
    Hlasujte pro Ondru ve Star Dance prosím myslím že to pro něho hodně znamená *3* *3* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • super herec i zpěvák *3* *4* *14*
  • Jaky je to pocit fuckovat nejkrasnejsi babu na svete?
    • Asi dobrej *4*
  • Včera jsem v Č.B. byla na představení Vyhazovači a musím uznat, že je Ondřej opravdu skvělý herec a zpěvák. Moc se mi to líbilo a po dlouhé době jsem se opravdu pobavila až k slzám. Díky *3*
  • Jsi prostě nejlepší *14*
  • Ernonaldo
    *4*
  • Ahoj jsi dobrej herec v gymplu a dobre umis hrat na klavir a dobre umis zpivat ja miluju gympl si proste uzasnej a budu ti fandit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj omlouvám se, že to říkám Ondra je úžasnej herec a moc se mě líbí ,ale nelíbí se mi jak chodí s Kuchařovou. Ona se mi nelíbí vím , že každý má jiný názor ale myslim , že pro Ondru se hodí jiná třeba mě sedí k němu Denisa ( Kristýna Leichtnová) z Gymplu , ale každý má jiný názor. :) :)
    • jo myslím si to taky :D
    • jahoda22
      Ahoj omlouvám se, že to říkám Ondra je úžasnej herec a moc se mě líbí ,ale nelíbí se mi jak chodí s Kuchařovou. Ona se mi nelíbí vím , že každý má jiný názor ale myslim , že pro Ondru se hodí jiná třeba mě sedí k němu Denisa ( Kristýna Leichtnová) z Gymplu , ale každý má jiný názor. :) :)

Naprosto souhlasím
    • jahoda22
      *4*
    • přesně , taky se mi moc nelíbí a ještě teď pujde do gymplu :(( to bude už o ničem :///
    • Naprosto s anetou souhlasim
  • Myslím že je sexy :-)
  • bellathor1996
    wowwwwwwwwwwwwwwwwww *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší