-
Kožené slunce.
-
Kožené slunce.
-
Všechno nejlepší Ondro!:) *14*
-
Ondřej Vetchý je druhořadý herec,není to žádný Leonardo di Caprio!!!!!!
-
Dobrý den, pane Vetchý.
Měl jsem možnost se zúžčastnit natáčení Tmavomodrého světa na letišti u Mimoně. Přiblížil jem se tam k partě bezvadných lidí včetně Vás. Vážím, si Vašeho vystupování a Vašich názorů. Ještě někdy bych Vás rád potkal, třeba zase jako patnáctý mechanik ve třetí řadě. *4*
S úctou patnáctý mechanik ve třetí řadě. -
Ahoj Ondro.oblíbila jsem si tě už ve tvých hereckých začátcích,takže díky tobě se můj druhorozený syn jmenuje Ondra.Omlouvám se za tykání ale jsme skoro stejně staří i když ty vypadáš podstatně líp,no co už! *4* Viděla jsem tvoji divadelní hru Léda,kde hraješ s Petrem Nárožným atd., a vždycky když si to pustím zase se musím smátVěděla jsem už v mládí,že budeš dobrej a nezklamal jsi,jsi ještě lepší.Opatruj se.Milada *2*
-
Jako herce ho mám ráda. Má talent, ale je ho všude fakt moc!
-
Krátký studentský film
Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
Mladý nezávislý režisér, který ještě není slavný, potřebuje do svého historického velkofilmu o Přemyslu Otakarovi II. Ondřeje Vetchého. Ale tomu text nesedí. Mládý nezávislý režisér tak nemá jinou šanci, než za pomoci své babičky přesvědčit herce prostředky, které nejsou úplně morální. Ani normální.
http://vimeo.com/55212344 -
Milý Ondřeji
K dnešním kulatinám přání všechno nejlepší!!!! *4* -
Ahoj Ondro, doufám, že se máš fajn. Já jsem ten gymnasta od Braňa Ohra z vojny. Nemám už žádné kontakty na tebe ani na Braňa. Vše letí tak rychle..... Jak jsem se vrátil ze států, tak vše je jak by bylo zpřetrhané..... To ale nevadí. A tak jako každý rok je naším symbolem ten nejlepší čert jaký kdy byl a to je Vraník. Ó když děti byly malé.... ....Děti jsou již téměř odrostlé, já podle nich už člověk těžce za
zenitem, ale......... viš..........
Toto zůstává. Koukáme na to a je to stále mimo čas........ Teď koukáme na Nebojsu, kde nejsi takovej klaďas, ale..... nám všem je to jedno. Jsi náš nejlepší čert a navždy zůstaneš!
Přejeme ti zdraví, sílu Ducha a ............ jsem si jist, že to máš a ctíš. Takže vše nej v celém roce 2018.
Vláďa
P.S. Sranda je, že děti jsou už velké, ale vše je jak když jim bylo 3 a 6. Tak se měj. Sorry, samozřejmě Vraník není tvůj jediný počinek stojící za pozornost. Těch "věcí", které stály a stojí za pozornost diváka je opravdu mnoho. Ať se ti dále daří.