Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Vetchý

OSOBNOST 31.12.2006 
137 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nééé..

Jen jsem po čase zabrousila na tvé stránky a když jsem se pročetla těmi krásnými vzkazy, tak již nemám co psát, vše bylo řečeno, fanynek a fandů je dost, tak mě k nim přišupni. Tak vono je to už 30 let, Ondroušku...jo, a je fakt, že vidět tě hrát naživo je nejlepší, i když ty filmy taky..jak tolik chvály uneseš? Jak tě znám, tak jsi OK. Pa pa a drž se, já ti zase někdy napíšu nějakou blbost na mobil. Jo a co kolega,už mu taky stojí fronty fanynek před šatnou???Já se tam ještě nedostala!!!ZDAREC!!! *3*
    • Re: No nééé..

,.Víte někdo jestli je Ondra ženatej a má děti nikde se o tom nepíše jako o ostatních,je to super herec.
      Díky *1*
  • PS:

Ondrášku,
    Obdivuji Vás, vážím si Vás a věřím, že jste dobrý člověk. Přesto si ale myslím, že pan David Rath je jeden z nejúžasnějších chlapů v téhle zemi a že toho pro lidi dělá hodně, ať už ho máte, nebo nemáte rád. Odvaha se mi líbí jak u Vás, tak u něj, i když jste oba z rozdílného těsta. Bůh Vám žehnej a natočte pro nás další skvělé filmy.
    • milada.zamecnikova
      Nevím,co je na Davidu Rathovi tak úžasného a co tak hodně pro lidi dělá!To jsem si fakt nevšimla. *12*
  • Pro mě je to nejlepší český herec. ;)
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :))))))) *14*
  • ondřej vetchý je takový druhý Menšík je to nejlepší český herec *5*
  • ...

Ondřeji, potkal jsem vás nedávno kousek za Prahou s vašimi dvěma dětmi a vaší nádhernou paní, bylo to velmi milé setkání. Díky!
  • pochvala

Milý Ondro, dnes 23.9.09 jste byl u nás na návštěvě v léčebně, mrzí mě,že jsem se s Vámi také nemohla setkat. Musím Vám říct, že Váš film prachy dělaj člověka je naprosto skvělej,hrajete v něm naprosto úžasně, ale to ve všech filmech ve kterých jste hrál. Žádnej film mě už tak dlouho nepobavil.Jak se to vypíná tím červeným kačírkem no a nebo takhle, major Plavec, to jsou frky to se prostě musí vidět.Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů.
  • přání

Milý Ondro
    Přání k Tvým narozeninám,hlavně zdraví,
    štěstí a dobré pohody. *4* *4* *4* *4* *4*
  • narozeniny

Vážený a milý,
    sympatický a skvělý-dodatečně všechno nej k narozeninám,štěstí,zdraví,Bož í požehnání,krásné role a hlavně zdravé dcerky a radost z nich.Ze srdce a upřímně
    evik
  • *14* *4* ze všech českych hercu mam vas nejaději tím nechci urazit ,jine herce.mí děti milují vaše pohdky ,ve kterych hrajete .přeju hodně uspěch v hraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit