-
přání
Všechno nejlepší k svátku. Jarka -
děkuji
Milý pane Ondřeji, stačí si v sobotu ráno u kávy přečíst Váš rozhovor a hned se vlije do těla i duše radost z toho, že dobro, síla a moudro je. Vážím si Vás.
A DĚKUJI, za tu radost. -
Láska
Ahoj Ondřeji.Četl jsem reportáž o tom,kde mluvíš otevřeně o otázce proč tu jsme.Jsem asi stejně daleko jako ty.V něčem dál,v něčem ne.Když budeš mít volnou chvíli rád se s tebou sejdu.Myslím že si můžeme spoustu otázek potvrdit.Jestli se k tobě tahle zpráva nedostane,přeju ti fajn den a celý život.Martin Svoboda -
Co vás všechny zase žere?
-
Nepamatuji si presnou roli v Okresni:prebor posledni zapas Pepika Hnatka. Prosim mohl by my ji nekdo napsat?? Dekuji predem.
-
Nepamatuji si presnou roli v Okresni prebor posledni zapas Pepika Hnatka. Prosim mohl by my ji nekdo napsat?? Dekuji predem.
-
dobrý den , jste po menšíkovi druhý nejlepší herec , moc vám fandím a vždycky budu , když mě něco trápí tak stačí si pustit film kde hrajete a hned mi je dobře, nejvíc se mi s váma líbyla pohádka ve spolupráci s panem kronerem nebojsa role ferka, tam jste byl naprosto skvělý , moc by mě zajímalo kolik měříte ? já mám 178cm , zveřejněte to , , mějte se moc hezky u mě jste pán hercu, a zároven nejlepší herec který žije , *3*
zdraví vás fanda václav *4* -
Kožené slunce.
-
Kožené slunce.
-
Kožené slunce.