Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda přes děti si vyřizovat účty se mi zdá hodně blbé. Dospělí ať se žerou,ale ty děti na to doplatí a proto blbeček jsi spíš Ty. A vědět o Tobě nepotřebuju nic - dostatečně se tady prezentuješ, abych si udělala obrázek. :-)))))))))))))))
  • A proč by se nemohla zamilovat Ornella do Kokty?
  • A proč by se nemohla zamilovat? Může snad za to, že má hodně peněz? Náhodou potom co se stalo se zachovala velmi seriózně a spravedlivě, o proti Ornelle, a navíc já se tady nebudu bavit o Gábině a Pepovi, když je tady řeč o Ornelle
  • Až na to blbečku, že já nejsem Ornella. Udělej si v tom trochu jasno a o mé jasno neměj péči. Je mi fuk, jestli jsi nebo nejsi Gába, zřejmě budeš asi na stejné úrovni, když se jí tak zastáváš. A abych předešla tvým blbým kecům, že se já zastávám Ornelly, tak nezastávám. Má jen můj obdiv za to, že to tý laciný Gábě tak pěkně natřela.
    A taky se nestarej o to, co jsem v životě dokázala já, vůbec mě neznáš a nevíš o mě vůbec nic.
  • Takže jsem Gába, či nejsem Gába? Řvala jsi tu, že jsem Partyšová.
    Asi nevíš, co píšeš. Udělej si v tom jasno.
    A ještě na okraj co jsi dokázala v životě Ty? Nic jen jsi dala dohromady sice údajně slušné ale jinak stupidní a blbé kecy.
    Měj se Ornello a užij si svůj okamžik slávy.
    Je mi líto Tvého dítěte - doplatí na Tvou stupiditu
    A už má teď celý život zkažený.
  • Ornello ty paštiko ty bys šokala s každým chlapem co ti příde pod ruku co *16*
  • To už opravdu přeháníte ! Dřív ste byli celkem seriozní,dnes píšete o významných okamžicích bezvýznamné nuly..tímhle "článkem" ste spadli pod úroveň Blesku !
  • Partyšová byla vždycky na prachatý chlapy, to přece musí vidět každej. A bylo jí jedno, jestli je ženatej nebo ne. Koktu urvala v době, kdy on byl fakt majetnej a ona taková malá uječená jakoby zpěvačka, jejíž trapné hudební pokusy si sotva kdo koupil. Takže mi netvrďte, že si Gába brala Koktu z čisté lásky, to byste mě vážně rozesmáli. Gába je podle mě větší zlatokopka než Ornella, protože Koktu svedla v době, kdy on na tom byl finančně dobře, jinak by si ho ani nevšimla,kdežto Ornella ho potkala už jako zkrachovalýho podnikatele, takže tady netvrďte, že Ornella jde po penězích. Pokud vím, tak Gába si zas nabrnkla dalšího pracháče, takže kdopak je větší zlatokopka??
  • Bože ta ornella je ale p..a jako ty jeji nazory a ty jeji keci ja ti potkat tak ji dam po držce jen proto jak vypada :D je to obyčejna fuchtle moc věděla ským šu.a a je fakt uboha no prostě na facku a ne jen jednu !!!!
  • Ona Partyšová není špatná, nechápu co je to za blbost, že by si vzala Koktu kvůli penězům a přitom byla bohatá, to si vymyslel nějakej idiiot ne?
  • *3* Tak on se někdo ukázal, kdo ji obdivuje! Tak to jsem fakt nečekala, že jsou někteří lidi tak debilní a labilní, tu nejhorší svini na osobnostech někdo má rád, uf tak to je SÍLA!!!! *7*
  • Já taky o sobě neříkám,že jsem moderátorka, jako to o sobě říká Gába. A ovládat se umím dost dobře na rozdíl od tebe, která se ve svých výlevech neobejdeš bez sprostých slov.
  • Slečno,nevím kolik let vám je..ale jestli tady jen neprovokujete nebo
    nejste příbuzná se Štikovými,tak už se běžte radši léčit,neboť tohle
    vážně není normální..
  • Gábina je luxusní štětina a Ornella zas zoufalá štětina...kdo z nich je na tom tedy líp? Ta, která se zbavila stárnoucího,úchylnýho manžela, aby si mohla nabrknout lepšího, mladšího a výkonějšího, nebo ta, která získala starýho, vadnoucího úchyláka, který nebude mít za chvíli na rohlík, který stejně za čas ani neukousne...?!
  • A co moderovala Ornella? Max. dokázala navigovat Kokťáka tam dolů....
  • Co moderuješ Ty ? Neumíš zvládnout ani sama sebe.
  • Vím, že jsi ten příspěvek nepsala Ty a nikoho se nezastávám - každý svého štěstí strůjcem. Partyšovou osobně neznám a upřímně ani znát nechci. Jen v tom sporu, kerý veřejně vede nějaká chuděra, která za každou cenu musela malému dítěti rozdupat domov a to vše jen proto, že si připadala málo známá mi připadá Partyšová více na úrovni. Jestli tady clariska Štikovic prohlašuje o někom, že je lůza, tak to už je ubohost. Jak se říká ! "Jakou potkal s takou hopkal"
    Ono se to postupně vrátí všem aktérům. Jen ty děti, které tu jsou a budou za to opravdu nemůžou, že dospělí jsou velmi často idioti a že jim připravují dost neradostnou budoucnos.
  • Když už jsme u tý Partyšový, tak co ona vlastně moderuje? Jestli je hrdá na to, že moderuje tu VIP drbnu Top Star Magazín, tak jí lituju. Vím, že jednou moderovala se Slávikem Miss (loni) a prej to byla tragédie. Jinak moderuje jenom béčkové akce. Joo, to třeba již zmiňovaná Adéla Banášová, to je jiná kapacita. Ta mohla moderovat i Superstar, protože má šmrnc, vtip a hlavně vlohy. Nedovedu si tam místo ní představit Partyšovou. To by byla tragédie.
  • Znova opakuji, že ten příspěvek jsem nepsala já. Ale stejně s tebou nesouhlasím. Gábina je luxusní š*ětina, která se živí rozkrokem. To musí chápat každý, kdo má mozek v pořádku. Přitáhla do Prahy s bujnou představivostí a aby se dostala tam, kde je, musela svést pěknou řadu bohatých chlapů. Sama to o sobě říkala, že než se provdala za Koktu, že si pěkně užívala. Co to asi znamená to slovo užívat si? Pro nechápavé, že prostě chrápala s kdekým. To je ta vaše Gábinka. Gába to musela dělat, protože jako moderátorka by se sama prostě neuchytila, není tak dobrá,aby se obešla bez cizí "pomoci"jako třeba Adéla Banášová (to je talentovaná moderátorka).
    A když už narážíš na její vzhled, no upřímně, i Karel IV. by vypadal velice luxusně, kdyby mohl 3x denně chodit na medové a čokoládové masáže a válet se 10x do roka za manželovy peníze u moře.
    Vždycky prahla jen po boháčích, ženatý neženatý, šla s každým a vydržovat od nich potřebuje, protože je velice nejistá v kramflecích a neví, kdy jí národ pošle do.......
  • To víš , že to tak bude. Budem prosit, abyste nás svezli na kolotoči, neby abychom si mohli vystřelit růži. Nebo že byste potřebovali uklidit těch 40 pokojů?
    Leda v Bohnicích,¨ale jako terapie pro Tebe dobré - aspoň Tě přejdou roupy bláznivko. Gába - jak jí říkáš by se na Tebe mohla víš co :-))). Má své peníze a majetek a také svého přítele, kterého si nemusí vydržovat, jelikož je sám v balíku a ona nemusí čekat trapně na dárek k narozeninám a pozvat si k tomu bulvár. Na Tebe zjevně zvysoka kašle.
    Ornela je odulá dvacítka, podobající se dinosaurovi, "Gába" zraje jako víno a je to krásná zralá ženská.
    Ornela v jejím věku bude mít 100 kilo a bude zapšklá stará koza, vymetající večírky a bary ve snaze ulovit zas nějakého kozla. ?:-)))) Hodně štěstí s Pepíkem- hřebíkem *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit