Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • falešná Claris- mlč, zasluhuješ po tlamě. snažíš se tu ponižovat Ornellu, ale sama se jí inteligenčně vyrovnáš...
  • Míšo, jestli je to tak, že přítel dělá tam kde dělá, tak to hlavně ventiluj tímhle způsobem, melivo! Mu můžeš pěkně zavařit! Rovnou napiš kde bydlíte a jak se jmenujete, ať se na vás přijde nějakej mafián podívat, tele! Si myslíš, že není těžký najít, odkud píšeš, trubko?! Ohrožuješ svý dítě, jestli si to neuvědomuješ...
  • ty jsi fakt vymaštěná !!!
    evidentně ste s Ornellou přehlídly frontu na mozek...
  • Ale no tak Gábo....je fakt, že Ornella ti nesahá ani po palec u nohy, to máš recht, Ornella totiž není taková vyžilá š*ětka jako ty. Co se týče svádění ženatých chlapů a chrápání s nimi, tak Ornella je oproti tobě naprostá břídilka. A že nemá tak vypilovaný styl vyjadřování? To bude asi tím, že jí je teprve 20 a tobě je skoro 35, ty v jejím věku jsi taky nebyla žádná hvězda. Takže sklapni Gábo, ty totiž nejsi žádná celebrita, ale něco mnohem horšího.
  • Zato ty, falešná Clarisko, jsi lůza na entou. A ta největší asociálka. Tvoje inteligence a styl psaní a vyjadřování to jen dokazují.
  • Tohle jsem nepsala já, nějaká čůza mi tady pořád krade nick. Asi nějaká bohnická pacientka.
  • Ty to vážně nemáš v hlavě v pořádku.
    Choď si s tím zavčasu, dokud se to ještě nějak korigovat - později už Ti zbude jen vypolstrovaná cela a tu Ti fak už závidět nebude nikdo. *3*
  • Hele Móňo, Ornello , nebo kdo jsi jsi hysterická a nenažraná a přestáváš se kontrolovat.
    Nejsem Partyšová a buď ráda - já bych s Tebou jinak zacvičila, že by tě přešly tyhle choutky jednou provždy.
    Znám ji pouze zprostředkovaně z televize a novin. Připravila Tě o předpokládaný majetek a Koktu vykopne jen s igelitkou - to asi nerozchodíš, proto tady tak vyvádíš a pořád přemíláš její jméno.
    Partyšové nesaháš ani po palec od nohy. Na rozdíl od Tebe se umí chovat s noblesou, ne jako ty kolotočářko vykřičená. *1*
  • ... a specialně podle toho co tady píšeš by snad radši u toho policejního komanda být neměl , aby třeba ještě někomu neublížil, jste nějaká agresivní rodinka s malým příjmem , která si to ventiluje u policie ????????????????????????????????????????
  • No ale ty se zmůžeš právě jen na policajta *1* a ještě s ním máš "dvou2týtení dceru"-to se máš čím chlubit asociále!! Pepa by si o tebe ani hrábě neopřel - ty komando pčr......... *1* *1* *1* *1*
  • Orny neboj bude to jak jsi říkala, Pravda a láska musí zvítězit nad lží a závistí. Zastínila si už dokonce i tu hloupou řeckou BondGirl , která ti mimochodem ani po kotníky nesahá, dobře ! Jste tady fšichni závistivá lůza , která ještě bude na kolenou prosit. Drž se ORNY !! závidějí ti slávu a krásu !!
  • Nech si ty svoje sprostý výlevy Partyšová, pod nickem JÁ se skrývá Partyšová, která se nemůže smířit s tím, že ji starýho přebrala o generaci mladší holka. Gábo, jak jsem už psala, všechno se ti to vrací, ty jsi taky neměla soucit s dětmi z Koktova prvního manželství,utáhla jsi ho na rozkrok, tak Ornella teď nemá slitování s tebou. Víš Gábo, takhle to na světě funguje, že když někomu uděláš zlé, tak se ti to vrátí a je to ještě milionkrát horší. Jsi přece dost stará na to, abys to pochopila.
  • Clarisko, mluvíš o božích mlejnech, které si na tu odplatu použily právě Ornelu a Partyšce se skrz ní vrací všechno zlo, co tenkrát napáchala. Takže historie se opakuje.... a boží mlýny znovu uhodí a uhodí na Ornelu a vráti ji to i s úroky. mimochodem nic nikomu zlého nepřeji, ale každý sklidí to, co sám zasel. ŠMITEC
  • A proč Ornela nezbalila mladého popeláře, který by ji měl rád? To přece každý musí vidět, že o lásku tu vůbec nejde(Koktovi). Kokta se vyspal s Ornelou kvůli věku a sexu a kdo to nevidí, tak má v hlavě šernej mrak.
  • *11* Ornellie je prostě 0 jak její máma.No já si nedokážu představit kdyby zbalila mýho přítele tak to by jí dal rovnou pouta proto že je policista s takovýma curama se rozhodně štvát nebude a dělá u policejního komanda PČR.Já si nedokážu představit kdyby s ním čekala děcko tak bych jí přinutila k potratu a já s přítelem máme dvou2 týtení dceru.
  • No dobře, ale nemění to situaci, že je Ornella ku*va. Vždyť má Kokta s Partyšovou taky dítě a teď se Ornella dopustila k tomuhle, mně se to vůbec nelíbí...
  • Doprdele ty náno blbá co si bereš do huby pořád Partyšovou - nějak jsi zapoměla že jde o JEJICH!!!!! malé dítě a to fakt nemůže za tátu slizouna a jeho cuchtu nechutnou a blbou milenku- je to pořád malé dítě a tomu jsi ty krávo sebrala rodinu a zázemí. Buď ráda , že porodíš dítě zdravé a v pořádku a dej ostatníám už konečně pokoj!!! Adresováno clarisce alias Ornele . Monice , či jinému blbovi z jejich rodiny
  • Partyšová taky nabourala Koktovi první manželství a teď se jí to vrací i s úrokem. To jsou ty Boží mlejny. Tím nechci hájit Ornellu a schvalovat jí, že zničila manželství,ale pořád mi něco napovídá, že ty tzv. Boží mlejny si na tu odplatu použily právě Ornellu a Partyšce se skrz ní vrací všechno zlo, co tenkrát napáchala. Nikomu nic zlého nepřeju, ale každý sklidí to,co sám zaseje. Šmitec.
  • Gába před 10 lety Koktu sbalila kvůli penězům. Kokta byl tenkrát dost majetný podnikatel, jeho krach přišel až postupem času. Kdyby Gábině na penězích nezáleželo, tak proč nesbalila třeba popeláře? Ten by jí sice nenabídl takovej luxus, ale třeba by jí měl fakt rád a nepodváděl ji. Gába si Koktu brala kvůli prachům a Kokta Gábu kvůli vzhledu a věku a ten, kdo to nevidí, tak má v hlavě černej mrak. To přece musí vidět každý, že o lásku tu vůbec nešlo.
  • Já Ornellu prostě nesnáším, protože ničit manželství je trochu moc ne? Ať byla Gábina Partyšová jakákoliv a i Kokta, ale přece jim nemůže lézt do manželství, to se mi zdá absurdní a takových celebrit co nemají k Ornelle daleko znám taky dost, tak například nejblíž k ní má Agáta Hanychová, pak asi Eva Decastelo, jako čtvrtá je Dara Rolins, po ní Tereza Kerndlová, Barbora Poláková, jako dalsí je Tereza Fajksová, Jitka Kocurová a devátá je Pavlína Němcová, ale jejich víc třeba inYvetta Blanarovičová, Diana Kobzanová atd. Tady jsem jenom chtěla napsat, že prostě jsou herečky a modelky, které vlastně ani nic nejsou, to je samozřejmě jenom můj názor, každý na to řekne něco jiného, ale že Ornella je ku*va ví snad každý, především se mi nelíbí její přístup k různým věcem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit