Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne že by tohle byl důvod aby se někdo do někoho pouštěl. Ale když už ji něco přát tak aby Koktovi došlo že už je starej pardál a nechodil jí stejně jako Gábi na pastvu jinam.
    Pač i kdysi naivní Gábi ho ukořistila od rodiny a stejně utíkal.
    Přeji hlavně pevné nervy a pořádný obojek na Koktu.
  • Jak Ornela zasela tak za čas sklidí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *12*
  • A zase to same- stara Stikova opet lhala, nemylila jsem , kdyz jsem psala, ze jsem zvedava, jestli se vyjadri pani reditelka Vinzens, ohledne hovoru, kvuli vstupence. A jak bylo psano, Stikova s ni nemluvila! Zase lze a kdo lze, ten krade;), coz v tomto pripade sedne jak prd.l na hrnec. Mikuskova, Mikuskova, ty si proste nedas pokoj a te holce budes porad skodit tema vymyslama!
  • Já myslím, že Kokta je ze všeho tak vyléčenej, že ho to ani nenapadne a navíc ve svým věku může bejt rád, že bude mít tak mladou ženu a taky si myslím, že Ornella a Kokta se mají rádi, takže soudím, že jim to vydrží.
  • Ornell, zase se tady do mě všichni pustěj, ale já ti to přeju, je jasný, že s Koktou patříte k sobě, mě to bylo jasný hned od začátku, že Gábina časem rezignuje, no nic naplat, jak zasela, tak sklidila. Takže hodně štěstí.
  • no, když sem včera viděla ty jejich fotky, tak mi napadlo přirovnání " kráská a zvíře ". Akorát, že za krásku byl vyjímečně Kokťák. Ornella s tím jejím puchejřem místo obličeje, brrr.
    No a že sou spolu? Na jak dlouho? Odhaduju, že se ten sukničkář nechá brzy oblbnout zas jinou děvou a Ornella dopadne jako 1. paní Koktová a Partyška...
  • To bylo jasné od začátku celé té kauzy,že Ornella bude s Koktou,Partyška chvilku machrovala,protože si do poslední chvíle nechtěla připustit,že ji starýho přebrala o generaci mladší holka,držela se zuby nehty,pak už povolila,jelikož si sama nabrnkla novýho nabíječe...Ono tyto "luxusní" štětiny to musí také dělat chytře,nejde hned nafouknout hubu a pálit mosty,jako to dělá drtiv většina žen co příjdou mužskýmu na bokovku,ale já to té Ornelle přeju,jen at se má dobře,nevím přesně zda-li je Kokta ve vatě,ona ho ted o něco připraví Gába,ale myslím,že by s ním byl pohodovej život...je už starej,takže si člověk může dělat co chce,s kým chce a když mu občas zašeptá něco něžného do ouška,což tyhle vytahaný kohouti rádi slyšej,tak je vše ok...Gabriela ho konec konců taky odloudila od manželky a to víte děcka,boží mlejny melou pomalu,ale jistě.... *16* *3* *3*
  • A za chvíli bude svatba *15*
  • Teď čtu novou zprávu, že Ornella se dala dohromady s Koktou. No, co jsem říkala? A už je to tady...... Předpověď se zase vyplnila. *3*
  • A mas 30 mega? Teda minimalne;), jinak mas smolika:)
  • Oprava- nevim
  • Mila Ornello, protoze si urcite ctes tuto diskusi, tak ti chci rict pouze toto: necim, kdo ti poradil, takovou stupidni vymluvu, ale rozhodne ti nezeru, ze jsi chtela zastinit Bond girl! Proste a jasne jsi se chtela vecpat na tu akci, coz se ti s tvoji kamoskou Stiplovou- Stikovou povedlo. Sice na 15 minut, ale presto... Absolutne nechapu, proc neprijmes fakt, ze mnoha lidem se hnusis, jsi pro ne jen nula a ves v kozichu, ktera parazituje na nejakem bezvyznamnem, slizkem Koktovi, proc mas neustale potrebu se exhibovat! Uvedomujes si, ze jsi lidem pro smich, bavi se tvoji stupiditou, tvymi projevy slovnimi? Fakt ti to nevadi?? Ja osobne po teto trapne situaci s plesem, bych zalezla a stydela bych se , ale ty si jako radoby vymyslis historku o Bond girl a snazis se ten trapas zlehcit povidackou, ze ti nezbylo na listek, protoze mas kozich za 160 tisic!! Svym zpusobem je mi te lito a preju ti, aby jsi dostala rozum a neposlouchala tvoji matku, ktera ti bohuzel jen skodi. Good Luck
  • Zajimavé, jak si její matinka stěžuje na úroveň plesu v opeře v Praze a srovnává jí s Vídeňskou... Raději se měla oholit, než vylezla do společnosti! Obě dvě jsou opravdu sprostě slizské, nikoho tak okatě si hrajícího na hogo fogo jsem ještě neviděl...
  • Šmarjá, tak už si ji vem. Bude klid.
  • michal.pristic
    proč jí urážíte ta je moje
  • Evžo, ty si éro *1*
  • OLINNO nezchovávej se za Ornellku, připravil jsem test-Quíz přímo pro tebe-vím jak jsi ráda on-line , takže si budeš moci odpovědět brzy.
    1) máš ráda své zaměstnání ?
    2) myslíš , že je Praha malé /velké těsto-město..(vtip-můžeš to použít)
    3) kdy se vrátíš zpět do moravského prdellákova?
    4) myslíš , že na budeš mít problémy?

tak to jsem tak náhodně vybral , aby si mohla nad sebou trochu přemýšlet
    - držím ti palce , aby si to ustála, největší moravské těsto je sice Praha , ale taková svoloč co jsi ty tady nemá co dělat.
    *1*
  • Text Vašeho příspěvku *1* *1* *1* OLLíííí držim ti palce-to určitě ustojíš *1* *1* *1* *1*
  • Evžene , ty jsi hustej poeta , kam se S/E/RRE nesvatbová, COOOOL!!!!!!
  • Text Vašeho příspěvku *1* , ona je v už v něm ! má to napsaný v tom velrybím ksichtu, jak je celá traumatizovaná z toho jak musí od 13 šlapat , aby měla máma na chleba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit