Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzkaz *1* pro CLAR/ Ollí, není féér jak parazituješ na chudák invalidní Ornýý, ona si to neuvědomuje jak sama víš. To co děláš není hezké! Vím , že jsi z chudého moravského venkova a jedeš tzv.na krev - a nemáš co ztratit, ale tady je hlavní město jak sama ráda říkáš , přemýšlej trochu.....ty víš , že ano? Zdravím Tě Ollí , tvůj Jakubb *1* . A neboj se..........
  • Vzkaz pro ornelku: tes se na peklo
  • Velký trus hodně smrdí a tady to Vážení přátelé této diskuze smrdí takovým nesnesytelně prohnilým a negativním smradem, socek... , lidí co dokǎžou z bobečku předvést fekální sběrný dvůr s takovou celorepublikovou jímkou je do pekel volající! *16*

Příště se podíváme na věci více konkrétně, a to nepíšu pro popularitu této diskuze, ale vysloveně pouze pro rodinu Štikových!!!!!! Clarisku!!!! Olinu Path!!!!! A další celorepulikový ..........jarní hnojivo!
  • ,

.
  • .

,
  • .

.
  • já vím olinko z moravy *1*
  • oni by jí možná nevyvedli se slovy nežádoucí, páč u nich neví, co je zač ( zatím )
    A ředitelka plesu se na ně vybodne, nebo no coment...
    Stejně, to je jako kdybych volala Lucce Bílé, že si chci koupit vstupenku na její koncert. Od toho jsou snad určená předprodejní místa, ne?! Ale u koho by nepohořely, by byl ředitel U Honzíka
  • Ty bys měl nejdříve chtít knihu s českým pravopisem a pak pernamentku do Bohnic. Zřejmě nejsi chlapče v pořádku...
  • no, tak to budu muset vynechat motorku a rovnou si sehnat dodávku, ať se vejdem...
    no, já sem drobet dál-jížní čechy
    k tomu kochání, jasně že čumim před sebe, ale když je rovinka někde v pošumavý, tak se ráda kouknu na tu přírodu kolem.a jakej doktor,hi ?
  • Máš pravdu, těhotenství není nemoc, ale také velká zodpovědnost za to malé. Nikdo neříká, že by těhulka měla sedět doma, ale také nechodit tam, kam dříve. Přeci jen ten hluk, zakouřené prostředí a někteří jedinci co neví kdy mají dost, jsou pro těhotnou poměrné riziko. Ale za to kavárna, nebo příjemná restaurace je na posezení s přáteli lepší, než místo kde hrozí ve větší míře, že nějaký trouba přebere, neudrží balanc a na budoucí maminku padne.
  • Orni, fandím ti!!!! *15* *15* *15*
  • michal.pristic
    hele nehtemijí napokoji jo děku předem prosím
  • Joo, tak stara Stikova to rozcisla! Orny patri do Vidne na ples, tam by ji nevyvedli! Ty kraso, to neni normalni! Nejsmutnejsi je, ze ona tomu fakt veri! Jsem zvedava, jestli zareaguje reditelka plesu, ktere udajne Stiková volala s tim, ze chce Ornelle koupit vstupenku, ale udajne to nebylo nutne! To chce psychouse!
  • Dej si studeny obklad! A hlavne, ty ne budes dost dobry pro Stikovic familii!
  • To Petra-Sunday- tak to jsme mozna sousedky, Petro:), tak se svezeme se Sunday, treba se nekdo jeste prida holky:)
  • Žádná cikánská rodina není normální.
  • sunday: Já jsem z Prahy, ale z druhého konce než Štikovi a chci taky na výlet za nima :) A ty dávej při tom kochání se pozor, ať nedopadneš jako doktor :D
  • Svůj příspěvek jsem blbě zařadila, tak tu tak působí trochu mimo mísu, ale je to reakce na holky, co se níže baví o tom, jak se Hanychová a Štiková chovali v těhotenství.
  • Vy tady děláte jako by těhotenství byla nějaká nemoc. Ornella si vlasy nebarví, ale odbarvuje, jaké to je riziko, to nevím. Že těhule chodí na podpatkách, to ji přece vidíte jen když se někde ukazuje, v soukromí tŕeba ne, a navíc je důležité, jestli jí to nedělá problémy, že jde těhule do baru, pokud se tam kouří, to je smutné, pokud tam pije, tak taky, ale jinak nevidím problém v tom, proč by si těhule nemohla někam vyrazit, a to klidně i na diskotéku, když je jí dobře. Probůh, holky, když je vše v pořádku, tak se na mateřskou odchází 8-6 týdnů před porodem, do té doby budoucí maminy chodí do práce a opravdu není důvod, proč by se kvůli těhotenství měly zavírat doma. Ornella je mi nesympatická, vadí mi, jak se chová a co že sebe dělá, ale zase neodsuzujme věci, které jsou běžné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit