-
Jo stejnej případ jako Hanychová
-
Ornella je fakt kuyva!!! Vypadá hezky, ale chová se fakt hrozně, nikdy bych ji nechtěl potkat, ani za nic! Ještě by mě vojela, se ji trochu bojím. :-)
-
tuhle davaj uplně všude vždyt je škareda a nesympaticka kde se vubec vzala skym vším se musela vychraptat?a buch ví s kym má to díte si myslí že je zajímava vždyt se ani o to dítě nebude starat takova mlada mege*a a noviny a bulvary píšou o ní v jednoum kuse a proč?vždyt nikoho nezajíma at jsou s ní už do prde*e
-
Ollínka je aktivní))))))))))
-
Jo jasně ona sice Gábina má xkrát víc peněz než Kokta, ale zbalila ho kvůli penězům. To určitě.
-
lol však je tlustá a vypadá na 40 !
-
Ale vždyť já jí to také přeji, získat o 27 let staršího děvkaře je opravdu terno. Navíc mají hodně společného, oba jsou krásní a oba se proslavili díky Gábině Partyšové. Jestli se vezmou, tak opravdu začnu věřit na boží mlýny.
-
Je to obyčejná ště*ka! *12*
-
OMG, jak se někomu může líbit? *12* *12* *12*
-
Potíž je v tom, že v tom našem šoubyznysu se pravá celebrita ani nevyskytuje. Ne že bych ji vyloženě obdivovala, ale nevadí mi a líbí se mi, jak to natřela Partyšce, která si myslela, že se u Kokty bude roztahovat donekonečna. Partyšová jako zkušená rozhoďnožka sbalila na rozkrok dalšího pracháče, ta se v tomhle neztratí. Těžko bude balit dělníka. A ať se Ornella za Koktu klidně vdá, já jí to přeju.
-
Ornellka je můj idol, stejně jako Agátka Hanychová, prostě supér mám ráda tyhle skvělý holky, moc bych s něma chtěla kamarádit. Na Ornelle vidím jen kladné vlastnosti, takže si na ni nemůže nikdo stěžovat.
-
Já bych chtěla vědět o někom kdo ji obdivuje nebo má rád... protože já si myslím, že nikdo takový není a jestli je tak je to dost velkej maggor, protože ona modelka není, ona je to jenom velká ku*va co se serre mezi opravdové celebrity
-
Dnes slaví "slavná" Ohnella....,která je jako díra v zadku..většinou
se ukazuje jen tehdy,když se za to dostane dobře zaplaceno ! *1* ¨ -
ta je moje ženská
-
To by snad musela sežrat celou rodinu *12*
-
Tu pí*u měla její máma spolknout !
-
Cuchta a slizoun - to bude páreček .Už se těším. Tak hodně štěstí.
Bylo opět smazáno, tak doplňuji DDD -
A just být paní ředitelkou, tak na ní tu žalobu podám...
Soud by jí pak mohl nařídit ústavní léčbu v blázinci, jelikož chorobné lhaní je už nemoc a s tou se musí něco dělat.
Ale kdyby začala psát pohádky, mohla by si tím slušně vydělat, fantazii má neskutečnou, jen nesmí být princezna jako její dcerka, to by pak mohli číst leda chlapci někde na Mírově... -
A POTOM ROZVOD. Ať holka je pořád na přední straně bulváru. *5*
-
Asi bude vyléčený, tak jak před léty s Gábinou. Za dvacet let se Ornella s Koktou budou mít stále rádi!!!. Ona bude čtyřicetiletá ženská v plném rozkvětu se sexualním apetitem a Kokta před osumdesátkou bude přemýšlet, kde ho má.Za pár let bude hledat ženskou, která se o něho bude starat a sdílet s ním postupně přibývající neduhy stáří a ne lítat po všech možných akcích VIP, a zvát si media do obyváku. A mimochodem co si VYMYSLÍ Ornela po tom co se malý narodí a bude bydlet s Koktou a vše se urovná .....A MEDIA ZAPOMENOU