Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ó, i ty poeto jedna...
    všecko je to stejná pakáž...nic nedělaj a berou za to peníze, jako naši nepřizpůsobívý spoluobčané...
  • Nevadí mi,ba naopak... let's go Ornell *15* *3*
  • A koho všeho si už ale stihla vzít Ornella do tlamy, hm ?!
    A to jak se chová Agáta jako matka, takových je. Ornella ač chodí na všelijaké masáže apod. to zas vyrovná podpatkama a tím, že se vydala na ples.Nechápu ženský v pokročilém stádiu těhotenství, co lezou na podobné akce,ne-li diskotéky.
    V našem rádoby šoubyznysu je spousta takových, kteří by se měli za své vystupování stydět, ale nezakládají na tom svou slávu tolik, jako Ornella, nebo se své chyby z mládí snaží ututlat. Tahle holka není dobrá ani v intrikách, páč jí to všichni prokoukli, neumí vystupovat na veřejnosti,neumí mluvit a ani držet jazyk za zuby, jako modelku jí převálcuje i tuctová holka z kravína.Schovává se za zlato a glanc, ale je jí to p.d platné, brzy jí ta bublina lží splaskne takovým způsobem, že se bude muset odstěhovat do té jejich Moskvy,bo Washingtonu,na letenky jim maminka vyžebrá...
  • Sunday- mas pravdu, a to je neznas osobne, jako ja;), to je teprve neco z osobni zkusenosti!;) a s tou operou-vsad se, ze ta stara kra.a ji vymysli nejaky stupidni duvod, proc odesla, me ze by si pripustila, ze byla normalme potupne vyhozena:))
  • Hanychovou bych přirovnala k tiché vodě a Ornellu k hurikánu. Hurikán udeří, udělá spoušť a zase odejde. Potom nastane jednorázový úklid a je po. Tichá voda břehy mele a ve finále nadělá daleko víc škody než hurikán. Hezky podemílá břehy, heky pomalu podmáčí břehy a pak se hroutí všechno okolo řeky a zkáza postupuje dál a následky jsou daleko ničivější než u hurikánu,protože nikdo ani přesně neví, jak daleko se zkáza dostala a co všechno je poškozeno....To uvádím jako příklad, abyste mě lépe pochopili.
  • Co se tyka te pi.i hanychove, tak s tebou souhlasim.
  • neptám se naivně, jen se bavím *15*
    je mi jasné, že tu nějaká přízeň z jejich strany bude,že si to tu nenechají jen tak ujít...jen jsem zvědavá, kdy se najde šikula, co tento profil smaže...snadno nabyl,snadno pozbyl
    a pod kontrolou to moc nemají,i když tu pár komentářů zmizelo, my paměť děravou nemáme a pamtujeme si, kdo tu co napsal za pravdu o nich...
  • Je fakt, že Ornella opravdu udeřila,ale podívej se na Agátu, jak se chovala během těhotenství a jak se chová Ornella. Agáta celý těhotenství prohulila a prochlastala a pak se jí narodí dítě s kožním ekzémem. Ornella je oproti ní v tomhle světice,dbá o sebe a má k tomu dítěti úplně jiný přístup než ta vaše skvělá Agáta. Agáta je věčně v tahu, kluka jí musí hlídat cizí ženská, je věčně vožralá na večírkách a její syn si doma musí hrát s chůvou,protože na něj maminka pro samej chlast a cigaretovej kouř nemá čas. Troufám si říct, že Ornella taková nebude a to je o dost mladší než Agáta. A netvrdila bych, že je Agáta menší zlo, je zlá, závistivá a pomlouvačná, ze závisti pomlouvá Doležalovou,které závidí úspěchy v podnikání i Krainovou, která je slavná i za hranicemi,kdežto o Agátku nemá nikdo zájem. Proč asi?? S žádným chlapem nevydrží ani 2 roky a že jich měla, kam se na ni hrabe nějaká Ornella. Hanychová je podle mě daleko větší rajda a špína, ne-li ta největší v českém šoubyznyse.
  • ..protože clarisca je celá famílie štiků a mikušku , píšou si tady sami a střídají se na směny-aby jim něco neuteklo a aby to bylo pod "kontrolou" - žijou z toho, tak se prosím neptej mr. sunday tak naivně... *1* *1*
  • Jj, koukala sem, brácha má skoro stejnej domek a maká jako dělník,hi...
    Kdekdo se dneska tváří, jako by mu ho..no nesmrdělo, ale ony se rovnou koupou v žumpě. Co jsem si tu za těch pár dní o nich přečetla, mi bohatě stačilo na to si dokreslit obrázek o nich. Ještě teď se nestačím divit...ale včera jsem se smála, že slečnu O vykázali z Opery,muhehe
  • No, dejme ruku na srdce, tam to o kráse taky moc není. Za posledních pár let když vidím některé finalistky, podivuji se, co tam dělají...
    A i kdyby jí matinka dopomohla, furt je to menší zlo, než se nechat zbouchnout a zviditelňovat se na vztahu se starým páprdou.Pokud měli, jak tvrdí diplomatické styky, proslavit se lze i jiným způsobem.Ta holka si ještě neuvědomuje, jaký peklo si ze života udělala....
  • JA- chacha, kralovna? Nee , to je carevna;), jen ty orechy do te tlamy vyzrane ji chybi;)
  • Saturday- noo Hluboka ne, to by Mone nikdo nesezral, ale Pruhonice, ci Ritka uz jdou, ne?:)) hlavne, ze Stikovi bydli v baracku, ktery ma na hypoteku dnes kdekdo, honorace;)
  • Hanychová že vyhrála 3.místo? Chtěla jsi snad říct, že jí k tomu matinka dopomohla ne? Protože se svým obličejem by nemohla skončit ani na posledním místě, byly tam daleko hezčí holky, ona byla z té finálové dvanácty ta nejošklivější. No ale co naplat, když má člověk slavné rodiče, tak může všechno, i umístit se v soutěži krásy, i když na to vůbec nemá. Vím,že to je diskuze o Ornelle,ale když už jste Aguuuš nakousli....Když už se může umístit vzhledově podprůměrná Agáta, tak to by mohla i Ornella a každej..
  • Ona bydlí na Winsdoru? Že by sama Alžběta II.?
  • to bydlí na zámku na Hluboký, ne???
    ale ta paní Monika mi připomíná jednu paní, co si taky chtěla půjčovat a když jí nebylo vyhověno díky napjatému rozpočtu, tak pak celý město slyšelo, jak pujčila ona to a to a vrátilo se to zničený,na 20tis.Kč přes 2 roky čeká...jó, ty by si holky asi rozumněly,obě blondýny vyčůraný....
  • Nechápu proč Clariska tu nulu brání keci, že Hanychová to a to. Je to sice spitka a průšvihářka, ale aspoň se zúčastnila soutěže Miss ČR a vyhrála 3.místo, takže něco málo dokázala,do tý doby pomalu nikdo nevěděl, že je Žilkový dcera. Kdežto tahle důra dokázala prozatím jen nasr..t kopici lidí svými proslovy na "úrovni",chybějícím studem a intelektem a udajným povoláním modelky, falešným luxusem,apod. Jo a ty fotky s matinkou, sakra, to byl útok, ráda bych měla zrak ještě pár let v pořádku, málem sem oslepla jak El Bunda když viděl nahou Marci. A na závěr, na každou svini se voda vaří, jen si na ten ovárek musíme ještě chvilku počkat!!!
  • baculatá peroxidová strašidýlka s oteklými prořízlými a prolhanými xsichty
  • *1* *1* *1* *1* *1*
  • Zelení smajlíci = Monika Mikušková nebo babička Štiková = vykreslují zde své podobizny kulaté baculaté strašidýlka?= úroveň 15 holky, že by Ornela sama?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit