Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty pizda
  • Denisa je stará zlodějka a šlappppka, a ta její povedená famílie........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Aby ses nám Clarisko samým chladem od vzteku nerozpustila. Co je Ornela zač už jsem si stačila udělat obrázek z Tvých komentářů. Je mi na blití z ní i z Tebe. Celebrito!!!
  • Skvele, skvele, skvele! Naprosto souhlasim, ze takova pi.a si dovoli komentovat kohokoliv!! Sama je hovn. v trave, ktera se " proslavila" jen tim, ze roztahla nohy jednomu o trochu vic znamemu slizounovi a tot vse. A ted si tady verejne blije ty svoje rozumy! Nechapu! A propos- vcera jsem roztahla nohy Jardovi Polívkovi, tak prosim pokud to cte nekdo z duchaplnych bulvaru, at o mne taky zacne psat, at jsem taky " slavna";).
  • Denisko, ahoj, taky si od tebe chtela pujcovat penize?? To je cela Móňa;)), hlavne ze jeji matka ma 40 pokoju ve vile a 12 sluzek!! Ta si fakt nevidi do huby, trapka;)
  • bude ti přáno a taky budete moci pást svou dcerku.............to se ti povedlo clarisko štiková)))))))))))
  • .........řekla stará štiková!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • přejte a bude Vám přáno, paní Deniso. Doufám, že chápete, co tím myslím.
  • Naprosto s vámi souhlasím, ale budte si jistá , že kdyby jste tu lůzu znala osobně . ..EVO, to si snad ani neumíte představit, ale váš přízpěvek sdílím víc než 100%.. a nejlepší na tom je že to tady píšou ti lidé kteří s nimi mají to čest je pravda..katastrofa
  • Paní Clariscco předpokládám velmi správně , a tady už to dost lidí napsalo , že si sem píšete sami Štiky - jste fakt blázni a mogoři!! přeji vám jen to nejhorší a souhlasím s pisálky co tady píšou a pomlouvají vás - tě ty stará iiidiotko štiková/mikušková
  • ....a nejlepší jsou ty její kecy když otravuje lidi aby si od nich půčila prašulle apovídá příběhy o dovolenejch a vilách za Prahou a přitom potřebuje bůra . Je to tapná stará děFFka , která se snaží jen každýho okrást a dělá přitom jaký má kontakty & a bůhvíco ješte, bych se propadla hambou být v její kůži, nuzačka ktrerá prodává svoje dítě & a druhý ješte na svou budoucnost čeká *1* *1*
  • Mikušková je stará zlodějka & šlappppka, a ta její povedená famílie potřebuje pár facek!! Nechutná Moňa prodává tu svou holku asi od 13 roků, aby měla na chleba, aten starej odulej budižkničemu Štika je hooovado na xy-nemá skoro dochozenou ani základku a hraje si na taxikáře , protože umí řídit auto. JOOO a jen jsem to tu sledovala -máte pravdu vážení, přízpěvky jsou zde mazány-asi má Mikušková strach-aby se to na ní neprovalilo...jsou to mrchy a největší pakáž co snad můžete potkat.
  • Když se u nás mohou zviditelnit takové ubohé nuly jako třeba Agáta Hanychová, která už musí na Čechy vystrkovat holej zadek, aby si jí vůbec někdo všimnul, tak mě nějaká Ornella Štiková nechává naprosto chladnou. Navíc mezi těmi slavnými se najdou i horší lidi než Ornella, jen to uměj dobře ututlat.
  • Přeji vam abyste trpěla ještě více né však proto,že jste si začala s ženatým mužem,ale proto,jak jste se chtěla mediálně zviditelnit,docílila jste jen toho,že vás nesnáší celé Česko *1* nic víc nic míň!!!Nemáte IQ ani 15 leté holky!
    Tak že teď budu ráda číst komentáře na FB i na Novinkách jak je vám zle *1* s radostí a úsměvem *1*
  • Vážená slečno/paní Ornello.
    Včera v čekárně u zubaře jsem nahlédl do žumpovních německých, česky psaných novin Blesk. Kde jsem si přečetl Váš žumpovní příspěvek směřující k č e s k é m u prezidentovi Miloši Zemanovi, o kterém jste se dočetla v zahraničním tisku, že to je silný kuřák (na rozdíl od stařičkého knížete) a opilec (na rozdíl od trvale spícího knížete).
    Tím jste potvrdila, že souhlasíte s tím, že láska a pravda vítězí nad nenávistí. Kolikrát jste viděla pana Zemana opilého (kolikrát pana Kalouska)? Já jsem měl možnost vidět pana Zemana několikrát a vždy bylo jeho vystupování noblesní (na rozdíl od jeho popisu v různých německých česky píšících novinách). Je pravdou, že hlupákům dovede dobře odpovědět, i když někdy přehnaně ironicky.
    Bylo dobře, že jsem následně odešel do zubařského křesla, takže mé bolestné pocity, přestože byly o trochu nizší než z pročtení Vašich fantastických rčení, mi pomohli překonat mé traumatické znechucení z Vašeho výronu.
    No, alespoň jsem si udělal obrázek o genialitě českých jakoby celebrit.
    Neuvažovala jste někdy, že některý Váš orgán, nejlépe mozek, darujete po Vašem dlouhém životě (ten Vám upřímně přeji) k hlubokému zmrazení a následnému rozemletí na prášek, který pak byl podáván na vyžádání vybraným zástupcům elity národa a světa.
    Mezitím jistě stihnete napsat několik hlubokých pravd do intelektuálně vynikajícího Blesku.
    Plebejec Josef
  • Je to p...a *16*
  • Nejvic komentu k te pi.e mas ty, projed si diskusi;)
  • Já ji neřeším, dilino praštěná, řešíte jí tady pořád vy, máte tady všichni chorobu Ornellománie..... *1* *1* *1*
  • Hele ty dylino prastena, kdo ji tady resi nejvic, jsi ty! My jen rikame holou pravdu!
  • Evzenku ahoj!!! To je nespravedlive! Hlavne, ze ta kr.va se porad ohani Havlovou frazi- pravda a lez zvitezi nad nenavisti a lzi- to jsme to dopracovali. Clovek uz ani nemuze rict, ne svuj nazor, ale PRAVDU! Mikuskova to nedala, protoze vi, ze to nejsou kecy, nybrz fakta, tak co prihodime jeste?;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit