-
Vy je tady pořád drbete a přitom ani nechápete, jakou jim tím děláte radost, když se o nich pořád mluví. Vy si myslíte, že jim uškodíte, ale spíš jim pomáháte k větší publicitě a popularitě. *15* *15*
-
Charlotko to je teprve zacatek:) Mikuskova se z toho ... pravda a lez zvitezi nad láskou a nenávistí!!!
-
Tak to je konec!!! Smazali nam prispevky! To je sila! Proc asi, ze? Z toho je jasne, ze to byla pravda a Mikuškové se to nelíbilo!
-
Já myslim, že původně na tom měli oba stejnej podíl. Ale když už to vyšlo ven tak Kokta se za sebe styděl a zalez, kdežto Ornella na to všechno byla hradá. Kdybych já byla na jejím místě tak bych se styděla za to, že na mě Kokta vlez. A ona se ti chlubí jak kdyby spala s Beckhamem.
-
Já myslim, že původně na tom měli oba stejnej podíl. Ale když už to vyšlo ven tak Kokta se za sebe styděl a zalez, kdežto Ornella na to všechno byla hradá. Kdybych já byla na jejím místě tak bych se styděla za to, že na mě Kokta vlez. A ona se ti chlubí jak kdyby spala s Beckhamem.
-
Já nevím, že vás to furt baví řešit tuhle rodinu, pitvat se v tom, jestli mají prachy nebo ne, koho znají a neznají, co kde řekli a neřekli, co všechno vlastní a nevlastní atd.
-
Všichni kdo viděli toto diskuzy během posledních cca 7 dnu viděli co se zde stalo- diskuze se ocitla díky konkrétním informacím na mrtvém bodě, možná to vadilo "osobnCz" - čímž porušují v postatě porušují jakkékoli zásady o vkládání informací. Tyto info neobsahovaly nic co se nezakládá na pravdě.... SOUHLASITE??? evžene,jk,charlotko, petře??? Kdo má zájem na tom , že přízpěvek o různých dluzích a konkrétních-pravdivých info o rodině těchto podvodníku byly smazány. Osobnosti cz, bojíte se , že by vás paní Mikušková mohla právně napadnout za to , že dáváte možnost lidem , kteří je osobně znají sem vložit svojí osobní zkušenost s nimi...i když jak jsem řekl , konkrétní přízpěvky jsou archivovány, takže bych vám v rámci rovných možností doporučil , další informace již nemazat-není to fér. Anebo zde napište a vysvětlete z jakého důvodu se tomu tak děje, abychom věděli co psát můžem a co né. Díky ještě jednou Jakub. A jen doufám, že v rámci slušných vztahů nedeaktivujete moje PC k vstupu na Váš úspěšný portál.
-
Vážení přátele, je celkem s podivem, že na této diskuzy s vymyšlenými osobními udaji, které jsou sem vloženy "někým jiným" než samotnou O.Štikovou existuje cenzura....zvláštní?? .ani né. .. Pravděpodobně se paní Mikuškové nelíbí co se zde o ní píše anebo v osobnostec CZ mají problémy z konkrétních příběhů,které jim berou kliky, proč jsou tyto pravdivé přízpěvky mazány???? Naštěsti jsou tyto konkrétní přízpěvky archivovány))))))))) Zdravím paní Mikuškovou a osobnosti .cz, která musela mít velké nervy z našich přízpěvků, že je raději nechala odstranit. Včem je problém , bojíte se pravdy ?? JAKUB
-
tak sem se teď dočetla, že Ornella radí dívkám, že chlapi pod 30let jsou nezodpovědný,nemají jasnou představu o životě,atd. takže nejlépe nějakýho od 35 až po dokud leze, protože ty mají asi jasno? Tak kdybych se tímhle měla řídit, tak zbalim chlapovi kufry a mazej, ještě ti nebylo třicet a jsi jen o 1,5 roku starší jak já, nejsi vhodný. To že chce rodinu a pohodový život je asi pubertální rozmar... ono je těžký najít bohatýho podnikatele pod 30let, proto ty její stupidní rady
měla by napsat knížku: rada mladým dívkám, jak zbohatnout a nenadřít se u toho.jako ilustrátora Urbana a Trnky Brnky upadnou do zapomění -
Tuhle malou profesionální kur.ičku z duše nenávidím, ale v tom pořadu mi vadí, že je tam jak sedmileté dítě u katedry. Jinak má docela nepříjemný hlas, nepříjemný smích, na modelku nehezky křivé zuby, nepřirozená blond barva vlasů. Jo, abych nezapomněla - velmi, velmi, velmi jednoduchá.
-
Abych poznala, že je Monča od kolotočů, na to na mě nemusí ani promluvit. Fakt kolotočářka už od pohledu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=gFlyI1P2Gpg opakuji!!!! je zábavné se na to stvoření hloupé dívat *1* *1* *15* *15*
-
Hele Ornelo, buď ráda, že budeš mít zdravé dítě. Nám všem je absolutně jedno , s kým je máš. Těš se na ně, vem si půjčku na výbavičku, vyřiď si dávky v hmotné nouzi a hlavně už nelži a nehraj si na něco, na co absolutně nemáš.
-
4 minuty stačily, víc sem nedala....
Pro shrnutí: děvčata, jsme krásná a inteligentní, toto stvoření je důkazem, že na tom nejsme tak špatně.už si nemusíte sebou na párty brát své "ošklivé" kamarádky, stačí si vzpomenout na tuto blonďatou existenci a svědomí je na 120% -
Clarisko, být ty chlap, mít na účtě min. 3 mil.Kč(jak se sama nechala slyšet, že pod tuto hranici by nešla), tak jsi ideální partner pro Ornellu.... *1*
-
do prd..le, proč většina mrch musí mít geny u nás na jihu...
to je jako ta megera co nechala zabít manžela a tři policajty a svedla to na muže a teď hnije ve vile v Protivíně a užívá si za státní prachy s politikama a senátorama,pí. Jů.ová...
beztak tam bude mezi nima taky nějaká přízeň
A fandim Evženovi a Petrovi, jen tak dál,tohle Trnkobraní se mi líbí, člověk se zasměje nad tupostí téhle rodiny, že si mysleli, že jim ta lež projde... -
Orni, jsi skvělá!!!! *3* *3*
-
Petre, taky mas pravdu;), meli kadernictvi a moje kamoska u nich delala, doted ji dluzi penize!!;) Honorace? Ale hovn.!! Navonena bida a jen se divim, ze maji tu drzost vylezt na verejnost a do medii!:)
-
Oni jsou htparáda mindráků! Chtějí být milionáři - ale nikdy jim to nešlo ! tak o tom alespoň lžou , v podstatě se za sebe stydí , je to logické - jinak by přeci o sobě tak nelhali! Fotr je taxikář a máma je ex-K..rva, a hrají si na hogo-foggo!!)) A vydávají se za jiné lidi , proč asi že ano, dáva to logiku!! Jinak konečně někdo rozumný zde napsal pravdu - myslím tím Evžena a Petra - BRAVO -znáte je oba dva, nejste žádné slípky , které z této lži dělají babinec , BRAVO KLUCI !!! ANO JEN TAK DAL!!! *1* *1*
-
Udivuje mne bohatství rodiny Štikových. Ornelina babička z otcovy strany pochází od nás z Blatné a víme že hlavní podnikatelská činnost Štikových je novinový stánek na letušti v Praze. Zde v Blatné začali podnikat s pizeriií a kadenictvím. Zkrachoval, a zústali po nich jen dluhy. Díky nim přišla babička (paní Krejnická) o svoji polovinu rodinného domku. Z ného osobního jednání s paní Štikovou mám dojem, že
se jedná o ženu od kolotoče, nebo z jiné podobn branže.