-
Prosím neurážejme zlatokopky - ty musí mit občas alespoň nejakou uroven, todle obtloustlý křivonohy trdlo s tvarohovými prsy není zlatokopka ale nějaká hororová halucinace z 80 let
-
Nikdo jim k tomu nestvítil( i když u máti Štikovic je možné vše), ale spíš by mě zajímalo, co se tane, až Gábina Koktu oškube a on třeba odejde jen s igelitkou? Koho si horem pádem Ornela narazí?
Komu dalšímu rozvráti rodinu,aby dosáhla svého? -
Musím se zastat Ornelly, slyšela jsem o ní , že má velké srdce a ráda pomáhá starým lidem ( i s Pepou spala v podstatě ze soucitu ), proto nerozumím proč jí tak všichni závidíte? Závidíte jí krásu, slávu a vznešenost? Hmm.. tak to jste opravdu ubožáci!
-
..však ještě všichni uvidíte až se Kokta vdá za Ornellu , budete všichni závidět jakého má pěkného a bohatého chlapa!!! A už se do konce života nebude muset o nic starat a bude z ní dáma a populární osobnost národního formátu!!!
-
Pro Clarisku.Budeme se tedy bavit o Koktovi,protože nejsem z těch co všechno svádí na ženský.Kokta je kurevník.Když toho člověka vidím,tak na mě působí,jako hospodskej povaleč,slizký chlap.Myslím,že jeho kamarád je zrcadlo,aby viděl,že je ještě chlap.A v době,kdy je chráněný sex běžná věc,je mi divný,že si uplácal dítě.Když nevím,jestli má Ornela antikoncepci,tak ho včas vytáhnu,ne?V tomle se choval,jako panic.
A ke slečně,její maminka přeci říkala,že ženy v jejich rodině, se vždy vdávaly za bohaté muže.To myslím mluví za vše. -
No, ještě uvidíme....
-
Štika = dravec, kterému lovci předhazují třpitky a jiné, lesklé návnady
Ornella = dravec, který si představuje lesklou návnadu v každém, rádoby bohatém muži
Problém nástává v tom, že když štice třpitku vyndáte, odplave jinam. Tahle Štika slídí u oken restaurace a čeká až její pomyslná kořist nechá svou novou čudličku být a přiběhne za ní, aby se nechal sežrat...
A souhlasím s níže uvedeným komentářem: Kokta měl milenek víc, ale Ornella se jako jediná nestyděla(jelikož stud evidentně nezná) přiznat, že ve svém nízkém věku spala s obtloustlým páprdou a počala s ním potomka... -
Slečna je obyčejná zlatokopka.Prý se s Koptou seznámila na netu a nevěděla,kdo to je.Kecá.Věřím tomu,že vysadila antikoncepci a hodila nohy do praku.Ale s ním se jí zlato kupit nebude.Ráda uráží druhé,co něco dokázali,snad aby dělala bububu,bojte se mé nevymáchané h u b y.Stepuje před kavárnou,kde Kopta je s jinou.Tak se chovají patnáctileté slečny.
-
Ta holka není člověk ale ZVIRE!!!!!!!!
-
Clariska=Rodina Ornely, doporučuji portálu a správci vypnout DISKUZI!!!!!!!
-
A ty 0 potřebuješ do huby, koho tady branis...hloupou ornelu... jsi zaplacená nebo z rodiny největších českých magoru?????Zřejmě budeš baba nebo nějaký dědek od ornely!!!!!!!!!!!!!!
-
Kdyby to nebyl Kokta, byl by to jiný, který by jí naletěl. Nevezme si ji a bude ráda , když jí nerozbije hubu.
-
Já si myslím, že až bude Kokta rozvedenej, tak si Ornellu vezme, protože oni se mají rádi.
-
Ona ovšem šla taky dobrovolně a nezajištěná - schválně nebrala nebo si nevzala antikoncepci a ještě to vyřvává do světa jak je blbá. Dobře jí tak.
Kokta si ji stejně nikdy nevezme - takovou p...u si může vzít jedině slabomylsný jedinec. S rodinou Štikových bych po těchto exhibicích na místě jakéhokoliv chlapa nechtěla mít společný ani hadr na podlahu. -
Ornella Koktu neznásilnila, ženatý Kokta s ní šel dobrovolně, dobrovolně poslal svojí vlastní rodinu do kytek, dobrovolně umožnil Ornelle vstup do světa showbyznysu. Nechci ji hájit, ale tohle všechno se děje jen díky Koktovi, který neudržel péro v kalhotech. No tak kur..a, snad má doma manželku a když je nadrženej, tak má jít snad za ní ne??? Takže já si stojím za svým názorem, že tohle je převážně Koktův boj,on věděl, že je ženaty a že riskuje, Ornella neriskovala nic,ta je vysmátá a Pepíček sedí někde na baru u whisky a chytá se za hlavu. No kdyby takhle uvažovali všichni postarší chlapi,tak tu máme pěkný bordel.
-
Tak hele ,kdyby nechtěla , tak nohy neroztáhla a že si nechala rovnou udělat dítě je její blbost a vyčůranost.
Uchvátily je prachy jsou schopny všeho - Ornelka i ta její matinka rádoby prostinká(možná tu prostotu jen hraje). Kokta se stoprocentně vyspal s další řadou žen ( patří do kategorie sukničkářů) a žádná nedělala takovou rutyku,jak na blbá nána a nerozbila mu rodinu. O psychologii a zejména o chování ženatých mužů nemáš absolutně žádnou představu - buď jsi naivní nebo to jen hraješ. Bohužel takový je raálný život bez příkras a stupidních keců. -
to nemá se štěstím nic společnýho...
-
zatím tam žbleptá Ivetka, vymění jednu blondýnu za druhou. Bartoška má místo mozku z chlastu kostku a tahle tam nemá ani to...
Zajímala by mne reakce lékařů, jak by se zatvářili na snímkem její mozkovny. Ale má jednu výhodu, nehrozí jí mozkový nádor,či mrtvička.a infarkt taky ne,na to je třeba mít srdce a ten kus ledu co tam má místo něj kryjou ty érbegy,plastikový...
Když Bůh rozdával rozum, ona stála frontu na pí.u.A když se rozdávala vyčůranost a ziskuchtivost,její matinka stála ve frontě hned 2x -
No dopr..le, tak to sem měla před lety taky zkusit štěstí, když mě sbalil ženatej chlap, kterej tvrdil, že se rozvádí a já mu na to skočila a když sem zjistila kde je pravda, neměla sem couvnout. Rovnou se nechat zbouchnout, ženská by ho kopla do pr... a já mladá, život před sebou bych teď seděla u kompu,caparta ve školce a tu malou blonďatou čurinu hájila,že má na to plné právo. Místo toho sem ho vyfakovala, jeho ženě, kterou sem s ním náhodou potkala se ani do očí nepodívala...ale Ornella věděla, že je Kokta ženatej, mohla couvnout, mohla mít úctu k svazku manželskému,ať je jeho žena jakákoliv.místo toho jí v očích po vzoru matinky naskočily zlaťáčky a nápad v hlavince se zrodil.Dítě, to už jen jakási pojistka...
-
clarisko kdy bude ornela na pětce mít tu estradu