Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to Jolana- dovolim si poupravit skutecnost, ze ten blabol, co tady cteme , si Ornelka- Pičulka vytvorila sama. Neverim tomu, ze by ji nejaky soudny clovek vytvoril nřejaky profil! Nebot tohle ho..o v trave tady nema co delat!!
  • Že by sama Gábinka se zapojila do debaty??;)
  • Podle mě to všechno Ornella naplánovala schválně,aby se tak zviditelnila a proslavila.A bohužel měla to štěstí,že jí to vyšlo...Chlípný Kokta ji neodolal a je z toho děcko..Ta Ornella má ale štěstí ..
  • Já vážně nechápu, proč ty chlapy furt bráníte. Chlap má mozek stejně jako ženská a obě pohlaví dokážou svůj chtíč ovládat, jenže musí se chtít. A ty kecy, že chlap je v tomhle jinej než ženská, to si vymysleli sami chlapi, aby sami sebe očistili a ospravedlnili, páč to jsou slaboši. To je celej krám. A velice smutné je, že se tohohle názoru víc drží ženský než chlapi a ještě je brání. Tohle nikdy nepochopím.
  • Můžeme se tady hádat donekonečna, ale život těm dětem zkazil hlavně Kokta, kterej uvažoval pérem a ne mozkem. Žena i muž mají mozek a mají ho používat rovnoprávně a že je chlap blbej a skočí na každou, která ho svádí, tak to už je jeho blbost a měl by si uvědomit i následky svého chování, že to může prasknout a že zničí život své manželce i dítěti. A měl by si to uvědomit v každém věku, natož když je mu skoro 60. Ornella je mladá, nevyzrálá holka, která se prostě baví, nemá závazky, je svobodná a chtěla si užít (neříkám, že spát se ženáčem je ok),ale je to spíš Kokta, kdo by si měl sypat popel na hlavu. Navíc, když je s ním Ornella těhotná,tak by se o ni měl postarat,protože se na početí toho dítěte podílel stejně jako ona. Nejvíc mě vadí,že každej radši obviní mladou holku, která šla s pravdou ven a ze starýho, promiskuitního a nevěrnýho ku....a všichni udělají neviňátko, jako kdyby ho Ornella k něčemu nutila nebo snad znásilnila.
  • Promiň, ale už když taky takhle řešíme cizí intimitu ( měla by zůstat mezi těmi, kterých se to týká a netýká se to jen pana Kokty) tak ještě jednu poznámku - málokterý chlap je imunní vůči svádění mladinké, nezkušené a mazlivé kočičky - je jich mraky, co provozují tuto "relaxaci" ( uvolnění) od manželského života a dalších životních problémů,ale málokterá z jejich partnerek to řve do světa - mají z toho totiž samy taky určité výhody a satisfakce a také mají úroveń. Nikdo o nich neví a funguje to. Toto byl akt čistě účelový ( vysazení antikoncepce, či správné načasování). Bohužel si aktéři, zejména aktérka " nějak neuvědomila", že tímto ublíží dalším lidem a že to rozpatlává dál je ubohé a slabomyslné. Stále trvám na tom, že dvěma dětem slečna Ornela připravila do dalšího života očistec. Za to ji odsuzuji.
  • To je sice pravda,ale tohle všechno se děje jen kvůli Koktovi,kterej se s ní k...., kdyby si ji nevšímal a věnoval se své rodině jako slušný, ženatý chlap a táta, tak tohle vůbec nemuselo být, žádná Ornella by si teď nevyskakovala a nepila krev celému národu. Holt se nevyplácí strkat péro do každý, která se nakrucuje. Takže vlastně jenom kvůli Koktově blbosti a promiskuitě je tahle slečna slavná a dělá si co chce. Tak to prostě je.
  • no konečně někdo prakticky smýšlející!!!!
  • no jistě..
  • to je její máma, píšou si tady sami a záměrně tím provokuji a zvyšují si sledovanost))))))))))))))))))
  • kdo? ona sama a vymyslela si tady svůj životopis, to se tady na osobnostech-CZ ! může, taková sámoška , taky si udělej profil-to je ted nový trend, si vymýšlet..
  • Jojo myslím , až já je potkám , někde .....tak se na nich zviditelním já, budou koukat...
  • Máš pravdu , je to záležitost vždy dvou. Ale 19 letá puberťačka si švihne, možná i víckrát se starým chlapem a už to musí vědět celý národ.Opravdu si nedokáže najít někoho nezdaného? Je na tom chuděra tal špatně , že ji nikdo jiný nechce? Skutečně inteligentní ženská si zaprvé nenechá udělat dítě - existuje celá řada účinné antikoncepce a když už se stane , tak to řeší s grácií a vkusem. Jak si může holka, která právě vyšla ze školy a ještě nic nedokázala (pokud tedy nějakou absolvovala)urážet skutečné osobnosti, které už mají za sebou viditelné výsledky své práce. Není nic nechutnějšího než nafrněná nána, která se neumí absolutně chovat a ohrožuje díky své primitivnosti už dvě děti včetně toho svého.
  • Některý ženský jsou holt takový, že svádějí ženatý chlapy, stejně jako chlapi dokážou balit vdaný ženský. Je to 50:50. Můj rozum mi říká,že když je někdo sváděn a je ženatý/vdaná, tak přece může říct NE. To přece není problém. Kokta si za svou situaci může z velký části sám, kdyby Ornellu ignoroval a věnoval se pouze své manželce, které před oltářem sliboval věrnost,tohle se vůbec nemuselo stát. Ale že ji neignoroval a ještě ji přivedl do jiného stavu a ona mu to vrací,tak to je jeho problém. Tihle promiskuitní lidi jsou prostě nepoučitelní.
  • Souhlasím s Ivanulkou, jestli to Ornella na Koktu zkoušela,tak on přece věděl, že je ženatý a že může ztratit svoji rodinu. Mohl říct ne. Takhle to dopadá, když chlap přemejšlí rozkrokem a ne mozkem.
  • A proč neodsuzuje i jiné celebrity co rozbily rodiny jiným?Co třeba taková Erbová?Nebo Aichmajerová?A nebo co taková blbka Hanychová?A co taková Mesaroška, která chodí s oslizlýma důchodcema a tahá z nich prachy?Není chyba jen na straně Ornelly, ale především je chyba na Koktově straně, neměl si s ní nic začínat, když věděl, co je v sázce a co může ztratit.
  • Měj si na ni názor jaký chceš, já ji znám z jiný stránky a vím jaká je. A v některýma názorama se s ní ztotožňuju, ale uznávám, že to mohla říct trošku jinak
  • Ale pokud vím, Kokta moc dobře věděl, že je ženatej a že má co ztratit, neměl si s ní začínat.
  • Nemůžu za to, že jsi smysl mého příspěvku nepochopil-a. Ornella na tebe kouká z internetu? Jakože by si ji Seznam dal jako svou tapetu? Na Ornellu zíráš pouze v případě, když rozklikneš nějakou zprávu o ní. Jinak na ni zírat nemusíš. V televizi můžeš přepnout na jiný kanál,když vystupuje. Ty zchátralé noviny typu Blesk, Šíp taky kupovat nemusíš, páč tam nenajdeš jediné pravdivé slovo. Jak jednoduché.....
    PS: rady ohledně péče o těhotenskou pleť já zas považuji za docela prospěšné,na tom není nic špatného, na rozdíl od dobrovolného sponzorování bulvárních sajrajtů.
  • Co to tu meleš? Blesk bych si nekoupila,ani kdyby byl zadarmo - jde mi o to že ten rozšláplý přiblblý obličej slečny O ( panebože 19 let a celebrita - svatá prostoto!)na mě kouká , kam se vrtnu- otevřu internet a hrůza, kouknu na televizi- ještě větší- to mám prodat komp a televizi a koukat do kamen? Sbalte si ji a přestaňte tou špínou otravovat slušné lidi. Prachy , které vynaložíte na pitomosti jako péče o těhotenskou pleť, zviditelnění se a další kraviny raději věnujte opravdu postiženým a potřebným je jich nejen v téhle republice víc než dost. My kteří poctivě chodíme do práce a makáme na pitominy nemáme čas. Musíme se totiž ohánět, abychom nejen uživili své děti, ale občas přispěli i na ty ostatní, kteří nemají nic a nemají ani vyhlídky na lepší budoucnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit