Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AŤ JDE NĚKAM DO KOPRU!!! Husa si myslí jak je z ní celebrita!!! K smíchu to je jak je to ubohý, je pravda-chudák dítě, který se ještě ani nenarodilo
  • Ty jsi ichtyl!!! Nepáří se Štikovi mezi sebou?? Nejsi ty ten jeji bratranec Artur? To by tak odpovidalo , deb..e!
  • Promiň ,ale připravit malé dítě o otce je neslýchaná bezohlednost a sprosťáctví, naúají men horší výrazy, ale nechci být sprpstá jako tahle rozhoďnožka. Když už se stalo, tak vyřeším v klidu a bez humbuku. Kpočetí dítěte byli opravdu dva a popravdě - nikdo jím k tomu nesvítil. Proč to musí být rozpatláváno? Takových epizod je v opravdu reálném životě strašně moc a nikdo nepíše do novin a nezveřejňuje se blbými kecy. Slečna Ornela je hodně mladá, ještě nic nedokázala jen je vidět na pár ubohých fotkách. Co ji opravňuje k tomu ,aby urážela lidi, kteří něco umí a skutečně to dokázali? Dítě, které čeká, soudím dle chování její matky a babičky, bude cvičená opice k oblbování davů a nástrojem vydírání údajného otce. Bude mít možná dostatek ve všem co bude potřebovat,ale rodičovskou lásku a skutečné domácí prostředí nepocítí. Dostane chůvu a matka jej bude jen vystavovat a chlubit se s ním jako s nějakou věcí. Sodím tak , podle chování nastávající mazky a babičky. Je mi ho líto - nezaslouží si takový osud - je nevinné. Je mi z toho špatně. Takže kdo tu má schízu Ty chytrolínko? Jestli Ty chytrolínko máš děti, takto pochopíš sama. Jestli ne, pochopíš, až je budeš mít.
  • Rakce tu do včerejška byla,ale byla nejspíš smazána.
    Napravuji D
    Bylo zde napsáno zhruba toto:
    Ornííí, to jsi Ty? Ta hloupost Ti fakt sluší.
    Aspoń znamená minimálně, základně, triviálně.
    Stačilo se na základce víc učit,ale asi Ti to uteklo ušima.
    No nemělo se to holt oč zastavit.

A dodávám kde nic není, ani čert nebere - tím myslím MOZEK :-)))))
  • Bylo by dobře, kdyby se slečna Štiková naučila především českou gramatiku. Je trapné (ale jí to asi nevadí), když na své stránky píše ubohé věty a ještě s tolika chybami. Bože, to je střívko. Ale chová se a vyjadřuje, jako kdyby byla ze všech nejchytřejší. Když čtu někdy ty její bláboly,jak hodnotí lidi, kteří něčeho dosáhli, tak mám pocit, že nemá ukončenou ani základní školu. Chudák její dítě.
  • michal.pristic
    já naní myslím chci si jí vzít za ženu
  • Co ta dělá na OSOBNOSTECH? Už to slovo OSOBNOSTI to jsou zpěváci, zpěvčky, herci, herečky, textaři, textařky, režiséři, režisérky, modelky, moderátoři, moderátorky, scénáristé, scénáristky, spisovatelé, spisovatelky, panovníci, panovnici, baviči, (politici), gramaturgové, dramaturgyně, profesionální tanečníci, tanečnice a tak dál, ale něco co je opravdu celebrita, Ornella je jenom k***a a nic víc ať jde někam do chlíva. Ona si asi myslí, že je normální, ale ona na to jednou doplatí-snad, teď mě na ni napadlo jedno přísloví do budoucna , no nevím jestli to tak úplně bude, ale líbí se mi to: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ, asi tak. Jo ona si myslí, že je celebrita jenom z toho důvodu, že je denně v Blesku, ať si je, já to stejně nečtu. To je asi všechno na co jsem si vzpomněla, ale našlo by se toho na ní víc...
  • Nejdřív se v médiích fůrt objevovala a řešila Iveta Bartošová a teď tohle. Kam ten svět spěje? Být slavnou jen kvůli tomu že rozeštve slavné manželství a pořídí si dítě se ženáčem?
  • Ještě se malé nenarodilo a již je odstavené ve vedlejším pokoji a nese si do života pěknou kládu
  • aspoň, co to je aspoň ? Aspen?
  • Když už píšeš takové CE-LEBRITĚ takovou chválu tak se aspoň nauč gramatiku.
  • horrová ornellko píšeš si tady sama pro sebe..?
  • myslím tebe d :D
  • :D asi tak :D skvělej příspěvek :D
  • Orny...moc Ti to sluší,těhotenství Ti prospívá :) a nekaž si náladu těmito lidma kteří jsou znuděny svým vlastním životem tak řeší ten Tvůj...Lucie.
  • Quentin Štika. Vtip týdne. Zajímalo by mě, co prokleje nejdříve - matku dě.ku nebo své jméno.
  • Souhlasím. Mám pocit, že o ní se rovněž uvádí, že pracovala jako modelka. Netuším, kde modelkovala. Není výrazně hezká, zajímavá, nemá hezké zuby, nehezky se směje, postava naprosto běžná, vlastní nehezká prsa (už se jimi rovněž pochlubila v tisku). To, že je chytrá, je různými pisálky patrně odvozeno od toho, že žila dlouho v zahraničí, proti ní jsme tedy my, kteří nikdy neopustili malý český rybníček, tupci a hlupci.
  • Pokud se slečna objeví v tisku,mají smůlu-nekoupím ho. *16* *10* *16*
  • michal.pristic
    nechtemi jí na pokoji
  • michal.pristic
    ještě jí miluju s Lásky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit