Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučovala bych správci téhle stránky,nebo kdo vede osobnosti.cz smazat tuhle osobu z téhle stránky...Ornella tu nemá co dělat..A opravdu nechápu člověka,který jí tady vytvořil profil...Ten člověk se zřejmě asi hodně nudil..:/
  • Já až tu rodinu potkám v centru tak jim všem dojedoho rozbíju ty levný ksichty!!!!! *8*
  • Carmen.Ka
    co to je za ubožačku??? tohle a modelka vždyt tohle flujdum ani nikdo v ČR nezna a přesto jí sem se*ete na osobnosti???koho zajíma že bude mít dítě at jích má klidne 10 proč kupovat blesk a jiny pochybny časopisy vše je na jedno brdo jen drby , a zase drby.
  • Nepíšeš sem náhodou taky? :D Taky jsi na tuto stranu klikl/a a příspěvky sem taky přidáváš, tak co ti teda vlastně vadí? :D Chceš nám tady psát o tom, že sem nemáme psát? :D :D :D :D :D :D the biggest LOL ever :D
  • Hlavně na lidech, jako jsi ty, kteří se jí zastávají :)))
  • Kolik korun stojí Blesk pěkně prosím? 10 Kč? No, celkem vyhozené prachy...nechtěla bych to ani zadarmo. Kdybyste lidi ty peníze věnovali radši nemocným dětem a lidem, na útulky apod. udělali byste stokrát líp. Všechny utracené peníze za ty prolhaný slinty věnovat na charitu... Pane jo, to by byla pěkná sumička. To by bylo zachráněných životů!! Kdypak to Češi konečně pochopí.
  • Dejte tý holce pokoj, když vám tak strašně vadí,tak ji ignorujte a je to vyřízený ne? Ona na lidech jako vy pouze vydělává.
  • Slušný člověk si bulvár ani nekupuje, to si kupujou lidi znudění svým životem a dobrovolně sponzorují lži a blbou škváru. Pokud lidi nechcete, aby vám Ornella otravovala život,tak ten bulvár přestaňte kupovat!!!! Vždyť bulvár je na světě jenom díky lidem jako jste vy, protože ho sponzorujete,tak oni rejžujou, kdyby ho nikdo nekupoval,tak nebude ani existovat a hned by bylo na světě lépe!!!! Je to jen o lidech.
  • .................a žije z vaší hlouposti a malosti , že se za sebe nestydíte , psát na takovou záchodovou zeď, na tento portál píšou jen odpůrci/příznivci nějaké tlusté zubaté nuly , kgterá pouze všem obtěžuje život a ještě si myslí že na tom vydělá peníze...kde to jsme, zamyslete se trochu..!!!!! bič na vás!!!!
  • to že sem píšete chxtráci , podporujete pouze majitele osobn.cz, ten potom prodáva reklamu na základě vašich nesmyslných kliků, čecháčci....zamyslete se už trochu je rok 2013 a vy pořád žijete z uplných hooovadin --- co říct((((((((((((((((((((((((((((
  • jaký osobnosti, normální fake - sámoška, tady je osobnost každý, idealní levná blbost pro čechy *1*
  • nestačím se divit, člověk sem nějakej ten pátek nevleze a už ji tu obhajuje i sestřenka...
  • Bože Ty jsi naivní "sestřenice". Mimochodem Kokta ještě rozvedený není. TO JEHO ŽENA terpve zažádala o rozvod, s ohledem na jejich dítě.
    Co jste vy "dvě" spolu zažily si dovedu živě představit- muselo to fakt být husté. To že rozbila malému dítěti rodinu a kdovíjaký osud chystá svému dítěti je dost na pováženou to je tak na sociálku. Co má Ornelka opravdu velké asi tušíme všichni - no srdce to nebude, spíš nevymáchaná huba, hodná trhovkyně.( tímto se omlouvám všem trhovkyním na Oníí nemáte) Tak si tu svou rodinu sbalte a buďte v klidu a neotravujte prostředníctvím bulváru slušné lidi, stejně si tam ty články píšete sami ,aby se o vás vědělo, a nerozvracejte druhým jejich rodiny. Nechte na pokoji hlavně malé a také ještě nenarozené děti, které za své rodiče nemůžou a do života si neponesou díky vám moc pěkné vzpomínky.
  • A to,že rozbila rodinu a vzala malému klukovi tátu,to je asi taky v pohodě že ??Takže se běž vycpat ty sestřenko jedna.:/
  • Mluvíš mi z duše Ivanulko, když už se celebritami můžou nazývat št...y jako Hanychová,Mesarošová aspol, tak bych Ornellu nijak neřešila. Já jí taky přeju spokojený život a přeju si,aby si Koktu vzala a byla šťastná. Já si nemyslím, že by to byla špatná holka. Je odvážná,že šla s pravdou ven...Kdo jiný by měl tolik odvahy? Přeju jí v životě jen to nejlepší.
  • Tak mi řekni,ty sestřenko jedna proč každého jenom uráží a proč musí být pokaždé středem pozornosti??Ať se stará spíš ona o svůj život,a ne o ostatní celebrity,které jsou na úrovni.Skoro každý den čtu,jak tahle krasotinka jen každého uráží..Takže se ani nedivím,že jí nemají lidi rádi..;)
  • Opět zde musím reagovat. To jaké bude mít dítě Ornelly jméno je čistě její věc a vy nemáte právo ji soudit. Kdy už ji konečně dáte pokoj?Jsem její sestřenice a tak vím, jaká doopravdy je. Je to skvělá holka s velkým srdcem, moc mi pomohla. Zažila jsem s ní spoustu skvělých věcí. A to jestli bude s Koktou nebo ne, je čistě jejich věc a nikdo nemá právo jim do toho mluvit. Pokud vím, Kokta už je rozvedenej, tak není žádný problém. To se opravdu všichni tak nudíte nebo nemáte na práci nic jinýho než řešit životy těch ostatních?Být Vámi začnu řešit Váš život. A co se týká toho, zda je Ornella či není celebrita.Je zajímavý, že zde má profily i spoustu pseudocelebrit jako například Hanychová, Mašlíková, Mesarošová, Decastelo atd. Vadí mi, když někdo uráží někoho z mé rodiny. Dejte už jí konečně pokoj, ať už může být potom všem v klidu a těšit se z mimča, které se zanedlouho narodí. Držím Ornellce palce, aby byla konečně šťastná a spokojená po boku toho, koho miluje.
  • Je celkem zajímavé , že si tady muže založit profil sám a vylhat tady o sobe co chce ... Ale někdo zde napsal před týdnem něco nehezkeho o tomto portálu ......... Zprava byla smazána , pravděpodobně nejakym cenzorem, který zde hlida ........ OLLaLa, tak to je hustý )))))))))))))))))))))))))))))))
  • ..co dělá kde? Na čem? Osobnostech) ? Napsala se tady - samoobsluha, taky se zde můžete napsat .. A budete osobnost
  • Ona nikdy v zahraničí nebyla, to si mohla vymyslet jen tady na osobnostech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit