Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michal.pristic
    chci aby jsi mně vzala
  • Srovnavat Ornellu a Matku Terezu je jako srovnávat Usáma bin Ládina a Boba Marleyho a to s tou slávou a krásou si vzala ve starejch českejch pověstech ne?
  • Hele mluv za sebe jo?!
  • Asi ti to uteklo, ale Gábina vydělává Kokta ne. Skoro všechno co mají patří Gábině. Ono moderovaní nějaký ty penízky vynese.
  • Já pořád nemůžu pochopit proč o ní v bulváru píšou jako o ,,blonďaté krásce" , já si dovolím nesouhlasit, vždyť když se usměje tak vypadá jako skřet co utekl z nějaké hororové pohádky. No potkat jí v noci tak zařvu a uteču. A co se jejích názorů týče, lidi ta je tak blbá, že kdybyste jí zaklepali na čelo tak jí ta ozvěna vyrazí zuby jak je tupá!! A jestli bude za pár let vypadat jako její máti tak má pěkný vyhlídky do budoucna :-D
  • Pravý vázne není ......
  • Ano, tahle rodina opravdu není normální!!! *12*
  • Fuj, nechápu co na ní kdo vidí ..... hnusná a ještě blbá
  • no chudák dítě jako kdyby nestačilo že má naprosto vymatlanou matku a babku a ještě mu pokazí život takovým jménem no fuuuuuuuuj...
  • měla sem za to, že dítě se má jmenovat alexandr,že by tak stupidní změna? to dítě bude fakt chudák, už jen po tom, jak mu vyparádily pokojík.že mám modrou ráda, ale tohle fakt vypadalo jak ledové království.i v nemocnici by mělo lepší pokojík,jak u té své povedené matinky...
  • To vony nepotřebují se umět vyjadřovat. Vony maj to chárizma a háky. To je nejlepší náplast na seno v lebce. IQ š šumivá tráva. D
  • Koukám tady na tu nechutnou pipku, přemýšlím, koho mi připomíná a už to mám. Je to dvojnice paní Čvachtové z Kačeřích příběhů. Ale to byla jiná celebrita! Kam se na ni tato prasečí hlava hrabe :D
  • vždyť ta ženská je absolutně hnusná. jak může dělat modelku? může předvádět maximálně nové pytle na odpadky :D
  • Bože Ornelo, ty máš v hlavě nasmoleno místo mozku. Tvé eskapády s ním půjdou ještě dlouho a k tomu všemu Mu dáš fakt super jméno Quentin Bude to Quentin Štika nebo Quentin Kokta? - obojí zní debilně a navíc se Ti ty obludo v 1. třídě ani nepodepíše. Na takové matky, které przní dětem jména by měl pamatovat zákon a měly by být umístěny v psychiatrické léčebně doživotně, aby neninčily svým dětem vlastní debilitou další život. Chudák dítě.
  • Noprosto nejdementnější ''osobnost'' showbysnisu, která je ta poslední co muže kritizovat podle mého kohokoliv...Spíš by měla chodit kanálama a ne se ještě takhle vystavovat, chudák dítě, pak se dozvídat z bulváru jak má dementní matku! *8* *1*
  • tak to je v háji, ani jeden bod jsem neslnila. táta škrtí každou korunu, mamka sotva na pivo jde, prsatit se nemám čím,antikoncepci neberu a dítě furt nikde a když už se zadaří tak to maximálně bude vědět celá rodina a město...
  • Celebritou snadno a rychle o česku - poradna Ornelly 3tikové:
    1. Umět se narodit - mamka 0 , taťka plná prkenice
    2. S mamkou vymetat večírky
    3. Zaprsit se před starým dědkem (údajně prachatým)
    4. Řádně roztáhnoout NOŽKY, VYSADIT ANTIKONCEPCI
    5. OTĚHOTNOUT A VŠE ŘÁDNĚ VYKŘIČET DO BULVÁRU

A rázem ze mě bude celebrita
  • Kdy se má Ornella otelit?
  • asi to chtěly vzít diplomaticky a dopadlo to tragikomicky, jako vždy...jen doufám, že se nedočkáme české obdoby Kardashian reality show!
  • kiss.miss
    Kokta nejeví zajem ani o ní ani o dítě hlavně je to deb*l nevycákanej jemu šlo a jde jenom o jedno...zvysoka na ní jebe ale ona si to asi nepřizná ten peroxid jí asi vypálil mozek ..(bez pardonu)každá normální ženská by ho poslala někam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit