Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • včera jsem viděla na óčku ornelu a její matku no hrůza. ta její matka je totálně vypatláná a ornela taky a k tomu se ještě neumí vyjadřovat no hnus
    PS: dámy naučte se aspon mluvit když už se cpete do televize .... *6* *6* *6*
  • No to je pravda clari..Ornellko všichni na to taky uz cekají )))) , proc na sebe pořád upozornuješ ? Bude rodit hodne lidi - to není nic tak originálního , udělej Ornell teda clarriss něco pořádnýho - zviditelni se uz konečně ! !
  • Já myslím,že až utichne ten humbuk okolo rozvodu, až to bude klidnější, tak Kokta vyrukuje s pravdou ven....
  • kiss.miss
    Kokta se na ní vysere *4* *1*
  • Netočila fotky? Hmm to asi fakt ne :D Ale její kozy už si mohl prohlídnout kdokoli na netu, takže s tímhle tvrzením opatrně.. Dost možná časem přitvrdí, až všechny pomluví a nebude mít do čeho píchnout...
  • To je fakt, třeba se ještě stihne vdát za Koktu. *3*
  • do března času dost, to se může stát ještě věcí...
  • včera sem četla, že ornella chce vydělat peníze v psí soutěži s tou svojí fenkou bišonka a prej když neoslní pes, tak by mohl pomoct její dekolt který tak vystrkuje na fotce. tak mi napadlo,že bych jí zkusila pokořit a vyfotila jak jeden pes čůrá na její plakát a druhý ho cupuje na kusy.ale nedej bože,abychom se potkali,ten náš první funguje jako radar na lidi,kdo je špatnej,toho nepustí k páníčkům blíž jak na 10metrů...
  • Zatímco tady tak pěkně krafáme, Ornelly porod se už blíží. *15*
  • kiss.miss
    more ..koukám že tahle diskuze začíná být pěkně nudná....už se dlouho o Štikové nepsalo.....:-D
  • Oficiální stanovisko TV5: "Źádný pořad s Ornellou nevyrábíme. S Ornellou úzce spolupracuje pouze redakční tým pořadu Bulvárek. Ostatní informace jsou jen a jen spekulace". Já k tomu pouze dodávám, že tato sebestředná a namyšlená slečna se chce za každou cenu dostat do show byznysu, ale vůbec si neuvědomuje, že většině lidem je jenom pro smích (tedy z toho 1%, kteří ví, o koho se vůbec jedná. Ovšem i to může být kariéra: JAK SE DÁ HLOUPOST PRODAT BULVÁRU !!!
  • Schíza jsou ti, co ji tady pořád pomlouvají. Copak ji znáte tak dokonale, že si ji pořád berete do huby? Ornella se akorát přihlásila o svá práva,ničeho se nezalekla, ani podlé a pomstychtivé Partyšové, řekla pravdu, i když věděla, že Partyška bude proti ní brojit. Kdo z vás by měl tolik odvahy říct pravdu veřejně, i když by věděl, že se proti němu strhne mediální bitka? Nebojte, nejsem Ornella, nejsem s ní nijak příbuzná,neznám ji a nikdy jsem ji neviděla,ale vadí mi,že všichni vinu házejí jen na ní. Já na jejím místě bych udělala totéž,rozhodně bych si to netutlala pro sebe, jen aby Kokta s Partyšovou byli spokojení a dál si nerušeně žili. Je dobře, že šla Ornella s pravdou ven. Aspoň se veřejnosti ukázalo, co je Kokta se svojí manželkou zač, že vůbec neumějí držet při sobě a že je k sobě pojily jenom peníze. Ano,na těchto těžkých životních zkouškách se projevuje opravdová láska a síla manželů. Tady šlo všechno do kytek,protože Partyšová si brala Koktu jen kvůli majetku a Kokta si bral Partyšovou,protože ho asi dobře uspokojovala v ložnici a protože si potřeboval dokázat,že ještě nepatří do starýho železa,tak musel mít nutně ženu o 20 let mladší a jak ublížil své první ženě, to ho nezajímalo. Jeho první žena se teď musí asi hodně smát. Takže já Ornelle fandím, je dobře, že se toho nebála. Sice by si měla odpustit ty poznámky na jiné lidi,jako třeba Jágr, ale já bych jí to odpustila. A vy,co ji furt nadáváte, se z toho třeba zvencněte.
  • Ornelo to si tady píšeš sama ! *1* *1* *1* *1* DEj si pozor ,začínáš být schíííza ... *1*
  • Souhlasím s Ivanulkou, Kokta moc dobře věděl, že je ženaty a i přesto si s Ornellou začal a moc dobře věděl, že to praskne a že zničí svoji vlastní rodinu a že synovi zničí dětství. Nevěra u něj zvítězila nad rodinou a pak se ten chudáček ze všeho hroutil a snažil se všechno hodit na Ornellu, blbec jeden!! Kokta se na početí toho dítěte podílel stejným způsobem jako Ornella, tak už všichni jděte do pr.... s těma kecama, jak je Ornella zlá a hraje si na hvězdu. No a co, když ji ten pitomec odemknul vrátka a dovolil jí do tohoto světa vstoupit, tak ať jen holka udělá pořádnej virvál,aby se tam ti všichni falešníci kecli na zadek a šoupali nohama. Jen ať tam Ornella zamíchá pořádně kartama a udělá pořádek. Že tam jsou daleko větší hybridy, daleko horší než Ornella, toho si nikdo nevšimne. Řešte i ostatní a ne jenom furt jí!!!!
  • Otázka je,kdy začne.
  • Ostatní "hvězdy" ať dají Ornelle pokoj! Ať si samy zametou před svým vlastním prahem a pak ať pomlouvají. Je hrozně jednoduché špinit druhého, ale že mají svůj vnitřek shnilý jak trám, to už nikdo z nich nevidí. Ornella měla aspoň tu odvahu říct veřejně, že měla něco s Koktou, kdežto její kolegové-pomlouvači všechno radši tutlají. Kdyby to vyplavalo na povrch, tak bysme se ještě hoooodně divili.
  • Moje řeč, mě se na ní líbí, jak to Partyšce natřela a vůbec se s ní nemazala. Za normálních okolností lidem nic špatného nepřeju, ale obávám se, že v tomto případě dostala Partyšová to, co si zasloužila. Mladá jí to suverénně nandala. A myslím si, že Ornella bude hodně dobrá matka, k těhotenství má dobrý přístup, nechlastá, nekouří, dává na sebe pozor, což některé VIP matky nedělaly a chovaly se, jako by těhotné ani nebyly. Ornella se určitě časem zklidní, vždyt jí je 19, podívejte se třeba na Hanychovou, jak hulila a kalila,když byla těhotná, večírky v zakouřených putykách atd. a to byla o dost starší než Ornella. Ornella myslí hlavně na dítě a to je dobře. Držím jí pěsti a věřím, že v budoucnu určitě mile překvapí. Jo a s jejími názory na některé osobnosti, třeba Kulínský, taky souhlasím.
  • Paní Štiková, proč zde neustále omlouváte své chování, vy se za sebe stydíte. . .
  • Já se musím Ornelly zastat. Je to milá, pohodová a přátelská holka s velkým srdcem. Myslím si, že Partyšová také není svatá a jen sama sklidila, to co před lety zasela - ona taky odvedla manžela a otce od rodiny. A pak si vymyslela svojí psychopatickou báchorku o svém dvojčeti Rebece, za které se vydávala. Navíc Partyšová měla milence dávno před tím, než si Kokta začal s Ornellou, ale to nikdo nevidí. Dneska se takovéhle nevěry a situaci dějí úplně běžně. Chyba je i na straně Kokty, věděl, že je ženatý, tak si něměl s Ornellou nic začínat, to že se to stalo, znamenalo, že to mezi ním a Partyškou neklape. Je chyba na všech stranách, každý z nás chybuje a nikdo nejsme dokonalý. Ale odsuzovat někoho, koho osobně neznáte a znáte ho jen z novin, kde se většina výroků velmi bagatelizuje a vytrhnou se z kontextu, zrovna není moc v pořádku. Kokta šel do toho vztahu s vědomím, že je ženatej a že jemu to může ublížit nejvíc.Kdo z nás je bez viny, tak ať si hodí kamenem!!Chybovat je lidské a odpouštěť božské, tak ji neodsuzujte. Myslím si, že v našem malém českém showbussinesu, jsou matky, které nemají zrovna ideální minulost ani přítomnost, tak proč neřešíte i Ty?Odpovězte si upřímně na otázku, zda jste v životě udělali něco co byste radši vymazali!!Myslím si, že je nejdůležitější řešit, aby bylo dítě zdravé a spokojeně rostlo, než furt řešit jaká je, jak chová atd. Myslím si, že má dost odvahy říct to co si myslí a to je v dnešní době velký plus, v některých názorech na celebrity se s ní ztotožňuji!!Ornella se prostě zamilovala a láska přeci není hřích,ne?
  • Narozdíl od nich nefotila a ani netočila fotky a filmy pro dospělé, Hanychová beztak ani neví s kým to má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit