Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2837 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy tady děláte jako by těhotenství byla nějaká nemoc. Ornella si vlasy nebarví, ale odbarvuje, jaké to je riziko, to nevím. Že těhule chodí na podpatkách, to ji přece vidíte jen když se někde ukazuje, v soukromí tŕeba ne, a navíc je důležité, jestli jí to nedělá problémy, že jde těhule do baru, pokud se tam kouří, to je smutné, pokud tam pije, tak taky, ale jinak nevidím problém v tom, proč by si těhule nemohla někam vyrazit, a to klidně i na diskotéku, když je jí dobře. Probůh, holky, když je vše v pořádku, tak se na mateřskou odchází 8-6 týdnů před porodem, do té doby budoucí maminy chodí do práce a opravdu není důvod, proč by se kvůli těhotenství měly zavírat doma. Ornella je mi nesympatická, vadí mi, jak se chová a co že sebe dělá, ale zase neodsuzujme věci, které jsou běžné.
  • Tak v Miss se rozhodně nehodnotí podle obličeje, ale spíš podle postavy. A Hanychová je jak postavou, tak ksichtem o 100 tříd před touhle obludkou. Jediné, co je na ní hezké, je její mládí, jinak je to hnus hnus hnus...... A zajímalo by mě, jak je možné, že se léta pohybuje v modelinku, ale celkem koluje asi 10 jejích fotek a víc člověk nikde neobjeví a zřejmě ani ona. A další zajímavá věc je, že ona i matinka neustále tvrdí, jak studovala na drahých školách, ale holčině je 19, takže by zatím měla mít za sebou maximálně ZŠ a loni maturovat na SŠ, což jak jsem někde zaznamenala, tak ani na 2. pokus nezvládla. A že na drahých soukromých školách vystuduje i úplnej d.m.nt. Takže o jakých drahých školách to hovoří? Vzhledem k tomu, že jsi Clarisko buď blízká příbuzná nebo jedna z těch dvou peroxidových blondýn, můžeš mi to vysvětlit, případně uvést na pravou míru? Díky.
  • Text Vašeho příspěvkua proč pane bože *8*
  • michal.pristic
    já jí chci víte za ženu
  • snad mě jí ségra do léta vrátí, nebo si mezitím koupím jinou
    neboj, jezdim opatrně.občas jsou mladej s tátou otrávený, že na mě musí čekat, když já se ráda kochám,hi
  • milionářka *1* a nemá na jízdenku *1*
  • Bojim, ale za tohle mi to stoji, Sunday;), mas pro mne helmu;)?
  • Těhotné ženy si nemají barvit vlasy ! Je to totiž rizikové,kvůli působení chemikálií. Ohnella si je barví !!
    Těhotné se nemají koupat v horké vodě-ona přiznala že se v ní koupala..
    Navíc neustále leze do zakouřených barů,takže je pak úplně jedno,jestli
    kouří nebo ne,asi i pije alkohol.Dítě bude mít Ohnella jen proto,že
    se tím zviditelní ! Když mluví mám pocit,že je jí max.12 a ne za chvíli 20 let.
  • No co,kráva Milka je taky fialová :-)) A Ornella prý za chvíli taky
    mléko dává,i když vemena už má vytahaná teď !
  • Ona je tak blbá,že jde na ples bez pozvánky tak to uz je moc :D :D
  • Což drdol, ale róba - to je konfekce nebo sis to někde půjčila Ornelo?
  • mi povídej, jakmile se blíží,musím stránku okamžitě vypnout, aby mě nesjel... vezmu, jen, nebojíš se jezdit na motorce???
  • za pravdu se člověk vzteká??? a říká ti něco ironie, či cinismus...
    mě rozhodně nerozčílí nějaké tvé přirovnání ke klimatickým a přírodním jevům, jako je eroze říčního břehu, či silného větru dosahujícího až 300km/h vznikajícím nad oceánem vlivem stoupajícího teplého vzduchu, nasyceného vodními paramy, který má ničivé následky v momentě,kdy dorazí na pevninu
    bohužel někteří jedinci mezi námi mají podobné klimatické podmínky ve své dutině lebeční...
  • To nebyla žádná omluva těchto žen, které si říkají matky.A ani nehájím Agátu i když to může někomu tak připadat. Jen jí dávám za příklad,jako jednu z průs...řek. Nemají si co vyčítat.Také jsem uváděla,že nechápu ženské, co se chovají, jako by těhotné nebyly.
  • „http://www.super.cz/147600-tehotna-ornella-prisla-bez-pozvanky-na-ples-v-opere-ochranka-ji-nekompromisne-vyhodila.html“
  • Tak to je vážně skvělá omluva...takových matek jako Agáta je....jak ubohé. Ano, takových ubohých ženských je,ale nejsou to žádné matky. Být matka znamená něco jiného, trávit se svými dětmi čas a ne je fláknout chůvě a jít se vožrat do baru...to není žádná matka.
    PS: Myslíš si, že Aguška nenosila v těhotenství podpatky? Nosila, a ještě ke všemu předváděla na mole. Na diskotékách byla nalezlá i v 9.měsíci. A intrikánka je to větší než Ornella s její matkou. Agátka by si zasloužila titul "zasloužilá intrikánka".
  • Tohle není poezie,ale obyčejné přirovnání. Poezie je trochu něco jiného. Je to pravda co? Pro pravdu se člověk vzteká.
  • To Sunday- jee, vezmi mne taky, prosim;), co se tyka partneru, tak jsme na tom stejne, odmita se o ni se mnou bavit;(
  • Vtipné, výstižné a hlavně pravdive;), sunday
  • Dorazila ve stejném drdolu jako loni,ale z plesu ji hned vyhodili..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit