-
Tak v Miss se rozhodně nehodnotí podle obličeje, ale spíš podle postavy. A Hanychová je jak postavou, tak ksichtem o 100 tříd před touhle obludkou. Jediné, co je na ní hezké, je její mládí, jinak je to hnus hnus hnus...... A zajímalo by mě, jak je možné, že se léta pohybuje v modelinku, ale celkem koluje asi 10 jejích fotek a víc člověk nikde neobjeví a zřejmě ani ona. A další zajímavá věc je, že ona i matinka neustále tvrdí, jak studovala na drahých školách, ale holčině je 19, takže by zatím měla mít za sebou maximálně ZŠ a loni maturovat na SŠ, což jak jsem někde zaznamenala, tak ani na 2. pokus nezvládla. A že na drahých soukromých školách vystuduje i úplnej d.m.nt. Takže o jakých drahých školách to hovoří? Vzhledem k tomu, že jsi Clarisko buď blízká příbuzná nebo jedna z těch dvou peroxidových blondýn, můžeš mi to vysvětlit, případně uvést na pravou míru? Díky.
-
Text Vašeho příspěvkua proč pane bože *8*
-
já jí chci víte za ženu
-
snad mě jí ségra do léta vrátí, nebo si mezitím koupím jinou
neboj, jezdim opatrně.občas jsou mladej s tátou otrávený, že na mě musí čekat, když já se ráda kochám,hi -
milionářka *1* a nemá na jízdenku *1*
-
Bojim, ale za tohle mi to stoji, Sunday;), mas pro mne helmu;)?
-
Těhotné ženy si nemají barvit vlasy ! Je to totiž rizikové,kvůli působení chemikálií. Ohnella si je barví !!
Těhotné se nemají koupat v horké vodě-ona přiznala že se v ní koupala..
Navíc neustále leze do zakouřených barů,takže je pak úplně jedno,jestli
kouří nebo ne,asi i pije alkohol.Dítě bude mít Ohnella jen proto,že
se tím zviditelní ! Když mluví mám pocit,že je jí max.12 a ne za chvíli 20 let. -
No co,kráva Milka je taky fialová :-)) A Ornella prý za chvíli taky
mléko dává,i když vemena už má vytahaná teď ! -
Ona je tak blbá,že jde na ples bez pozvánky tak to uz je moc :D :D
-
Což drdol, ale róba - to je konfekce nebo sis to někde půjčila Ornelo?
-
mi povídej, jakmile se blíží,musím stránku okamžitě vypnout, aby mě nesjel... vezmu, jen, nebojíš se jezdit na motorce???
-
za pravdu se člověk vzteká??? a říká ti něco ironie, či cinismus...
mě rozhodně nerozčílí nějaké tvé přirovnání ke klimatickým a přírodním jevům, jako je eroze říčního břehu, či silného větru dosahujícího až 300km/h vznikajícím nad oceánem vlivem stoupajícího teplého vzduchu, nasyceného vodními paramy, který má ničivé následky v momentě,kdy dorazí na pevninu
bohužel někteří jedinci mezi námi mají podobné klimatické podmínky ve své dutině lebeční... -
To nebyla žádná omluva těchto žen, které si říkají matky.A ani nehájím Agátu i když to může někomu tak připadat. Jen jí dávám za příklad,jako jednu z průs...řek. Nemají si co vyčítat.Také jsem uváděla,že nechápu ženské, co se chovají, jako by těhotné nebyly.
-
„http://www.super.cz/147600-tehotna-ornella-prisla-bez-pozvanky-na-ples-v-opere-ochranka-ji-nekompromisne-vyhodila.html“
-
Tak to je vážně skvělá omluva...takových matek jako Agáta je....jak ubohé. Ano, takových ubohých ženských je,ale nejsou to žádné matky. Být matka znamená něco jiného, trávit se svými dětmi čas a ne je fláknout chůvě a jít se vožrat do baru...to není žádná matka.
PS: Myslíš si, že Aguška nenosila v těhotenství podpatky? Nosila, a ještě ke všemu předváděla na mole. Na diskotékách byla nalezlá i v 9.měsíci. A intrikánka je to větší než Ornella s její matkou. Agátka by si zasloužila titul "zasloužilá intrikánka". -
Tohle není poezie,ale obyčejné přirovnání. Poezie je trochu něco jiného. Je to pravda co? Pro pravdu se člověk vzteká.
-
To Sunday- jee, vezmi mne taky, prosim;), co se tyka partneru, tak jsme na tom stejne, odmita se o ni se mnou bavit;(
-
Vtipné, výstižné a hlavně pravdive;), sunday
-
Dorazila ve stejném drdolu jako loni,ale z plesu ji hned vyhodili..
-
to charlotka: asi si v létě udělám výlet a zajedu se na ně kouknout jak na opice do zoo, ale budu muset bez přítele, ten je na ní alergickej.docela je rád, že už nemaká v Praglu, jeho zaměstnání poskytovalo dost vysoké riziko se s ní setkat...
to je jasný že to Monča jen tak nenechá, šacuju, že to budou řeči jako, že šlo o nedorozumnění,že si to ochranka vypije, páč dcerunka pozvánku měla, jěště aby ne, taková celebrita...