-
nepíše se náhodou "nedivím" s měkkým i ??
-
Je mi 68 a jen čumím co ta Ornela má už za sebou. To ji matka musela pást ještě když byla pod zákonem. Kurňa v 19 už tolik ptáků, že kdyby vylétli, bylo by zatmění.
-
se ani nedivým že tě nikde nechtějí a vyhazují tě .o takové jako si ty nená nikdo zájem
-
nerozumí ti proč jsi zase taková ošklivá?
-
I LOVE EUGENNE,,,,,, ORNELLE IS DEATH,,,,,,můžeš kreslit můžeš psát , jen anténu netrhat,,,
-
EVžewne zpomalll
-
TVL nová společ hra...aneb CHYT SI SVEHO EUGENNA
-
JSI U"LTRA RYCHLý , já to nestíhem
-
ALLEEE, EUGENN je tady , nač ta silná slova starý brachu, ale vlastně máš pravdu, hrajem tady mudrce, kdyby jsme si raději koupiliu švihadla a potrápili svá těla
-
G
H -
překlad by JAJA : TAK JO
-
UCHYLACI STIKOVI ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Retardi nepište tu!!!!!! -
JOJO souhlasss, režiserka měla jiné plány. Je to dobytek! Se divím, že ještě můžou chodit, vím že komunikace s nimi je celkem nenormální, ale cže si nechá ten dědulla Klokta takhle srááát na hlavu a s takovými kontakty. . . .být to jinde tak už nejsou mezi námi.
-
T
O -
ubožačko
-
Souhlasím štiky jsou v pasti , ze všech stran se to na ně padá, dojedou stejně jako dojeli všude kde hráli ( na krev v jejich případě ), jsou "popularní" na více místech a zná je užžžž dost lidí osobně., ale konkrétně si o nějaké partyšové nemyslím , že by měla důvod se rozvádět s nějakým koktou kvuli nějaké psychotické Vornelce,( kterou máma MŠ pase již od útlého věku). Pakliže ano, tak je to pouze shoda náhod a souvislostí. Nemyslím , že by Josef Kokta , ktery je velmi hezky a chytře!! finančně zabezpečený, by byl takový amater, ,že by mu stará společnice paní Śtiková mohla šáhnout...tam už mu šáhla))..., šáhnout na majetek, toho se ani nedotkne. Penízky nebudou určitě!!! Vornela mu udělala ze života peklo , má z ostudy kabat-komu to vlastně nalletěl! Spíš smutné , než vtipne!! Penízky nebudou
-
Hmmmm ta Vornela to neustojí
-
Takže Gábina se rychle rozvede s Koktou, tím získá výživné na potomstvo.
Jelikož Kokta nic nemá a bude platit alimenty Gábině, kolik mu pak zbyde aby mohl ještě platit Ornelle? To není vůbec špatný manévr. Rozvod do narození a soudu o otcovství s Ornellou stihnou, takže jim to vyjde.
Jedině, že by si pak Ornella Koktu vzala, ale co tím získá. Jedině, že Kokta opravdu Ornellu miluje, ale jde milovat Ornellu? Podle toho jak jí znám a znám její matku, kam bude muset Kokta docházet, tak NIKDO.
Ornella je tak trochu v pasti a pokud nemají záložní plán, že třeba zjistí, že má dítě nakonec s někým jiným, tak z tohodle penízky nebudou -
No právě! Tak se za mě nevydávej !!
-
Omlovám se , přeřekla jsem se , chtěla jsem napsat , že maturita pro Ornellku uplatit na gymplu nešla ..ale zatím, jinak ornelka to neustojí