-
No fuj, katolička tedy nejsem!!!
Pokud se Ornella opravdu přestane ukazovat v bulváru, jsem zvědavá, o kom tu budete psát. Je tedy fakt, že ještě nebyla v show Jana Krause, i tam se může ještě něco po..., co zde rozebereme. I když, přemýšlím, zda má cenu sem ještě chodit. Poslední dobou to jsou jen nadávky a žádný pořádný komentář. To aspoň anonym napsal něco zajímavého... -
nelez mi těma svejma kecama do PRDE.LE!!! nehraj na svatou, tady na medialním záchodě!!! ty nejsi ani člověk , jsi patolízal a NULA, je ni z tebe na blití, a neodprošuj tady furt někoho huuuussssooooo, jsi z ústavu pro mentálne zaostaly?
-
No planetě se říká Země. A státu Česká republika, ale pokud vím, bláznů, je kolem nás spousta, někteří na to mají i potvrzení od lékaře. Já, překvapivě pro tebe, žádné potvrzení nemám. Jsem obyčejný člověk, který hodně četl a dokáže uznat snahu druhých, pokud jde o vyznání, či písemnou omluvu, tohoto druhu,který se zde vyskytl.
-
Lásko, stýská se mi, ležím v posteli, mám zavřené oči, hladim si bříško na místě, kde si myslím, že má naše miminko hlavičku. Jako bych hladila Tebe. Ona/on? Už to vím. Neřekla jsem to ani mámě. Chci to pošeptat jen Tobě. Toužím po Tvé blízkosti. Když jsme se našli, nikoho jsem nehledala a Ty jsi mě vnímal jako jednu z mnoha, které jsi měl, nebo mít chtěl. Pak se stalo něco, co jsme neplánovali. Oba nás to zaskočilo. Prvně jsem si to připustila, když jsem si uvědomila, že jsi se mnou... Už potolikáté... Se mnou, obyčejnou holkou, která nic neví, neumí, nic nezažila, nedokázala... V autě, na procházce... Se mnou, když můžeš být se svou krásnou manželkou na večírku pro VIP. Láska? Tvé oči mi prozradily mnohem dřív než Tvá ústa, co ke mně cítíš... Ty vzpomínky drásají mé už tak bolavé srdce. Prasklo to. Naše tajemství. Zklamala jsem Tě. Ano, zapochybovala jsem o Tobě, když jsem po naší tak důležité a také poslední schůzce viděla Tvé nové fotky s Gábinou. Neunesla jsem to. Chtěla jsem do celého světa vykřičet, jak moc Tě miluji. A Ty mě. Stydím se za své rozhovory s bulvárem. Když jsem mluvila o našich intimnostech, chtěla jsem vykŕičet do světa, že nejsem jen Tvým úletem, že jsi se mnou měl víc, než s prodejnou holkou. A chtěla jsem ublížit Tvé ženě. Když jsem mluvila o MB, chtěla jsem, aby všichni pochopili, že miluji Tebe a ne Tvé peníze a aby sis vzpomněl, co jsi cítil, když jse Ti ho dala, jak jsi byl dojatý, že jsi mi stál za to, abych šetŕila, abych Ti mohla udělat radost. Mrzí mě to a stydím se. Odpusť mi, prosím. Neměla jsem o Tobě pochybovat. Byla jsem v afektu a uvěřila vlastnímu bludu. Vnímala jsem to tak, že šlapeš po naší lásce a tak jsem jí předhodila bulváru, který nenávidíš a utíkáš před ním. Tak často za mnou. Byla jsem k Tobě nespravedlivá. Už vím, že jsem Tě neztratila na naší poslední schůzce a že mi Tě nevzal Tvůj strach z Gábiny. Nemohu to vzít zpátky, ale slibuji, že veřejně se již prezentovat nebudu. Kvůli Tobě, našemu dítěti, nám. Zůstáváš v mém srdci. "Nikdy to neskončí." Vzpomínáš? Chybíš mi...
-
EVŽEN lovec žen *1*
-
jasně komu to tady píšeš, o co se snažíš? jestli si taky katolíííčka jako Štiková, tak se dojdi vypovídat do kostela nebo na fůnus ,,,, PLAĆNO!!!!!!!!!!!!!plačno jedna, uplakaná debilko, nezatuhuj sem svuj usmolenej život NÁNO
-
Milá Šárko, tahle Tvá reakce je zapšklá. Nepotřebuji dosáhnout žádné rovnováhy, vyrovnaná jsem. jen reaguji na vyznání, které se tu vyskytuje.Je to krásné a chce to hodně odvahy něco podobného veřejně napsat, obzvlášť po tom všem, co dotyčná doposud uvedla v tisku, jak se prezentuje a hlavně co na ní ještě všechno vypluje. A nevím, zda Tě to překvapí, ale "bába" nejsem, nejsem zatím ještě ani "matkou". A vím, že si tímto na sebe šiji bič a že nebudeš jediná, kdo se do mě bude trefovat. Zpočátku si to tu vyžírala Clariska ( i odemne ), teď jsem na řadě já...
-
Péťo nanynko jedna, vrat se do zelí a natrhej si tam lupení, DE.BIL.KO jedna stará, vyřízená, ublížená, KRÁVVVVOOOOO JEDNA, jdi na VZDUCH!!!
-
ještě ti tam chybí huso jedna...že pravda a lásky zvítězí nad lží...atd , respekt. nad paní Štikovou)))))))))))))))))))))))))))) D.E:B.I.L.KO
-
HMMM petyše, proč se tady zpovídáš TVL? jdi do kostela nebo běž radit někam do mateřský školky, koho tady poučuješ, napiš si tohle na papír a spláchni do záchodu, třeba tě to uvolní a pomůže ti to dosáhnout osobní rovnováhy - Bááábo!!!!
-
no jako jaká planeta? nebo jsi ze země bláznů?
-
jdi si omýt obličej chladnou vodou, co piješ v tuto ranní hodinu? CO to krůtí brko píšeš, tomu snad ani sama nemůžeš věřit!!! je to randa já vím...jako , že nadsazka a má to jen provokovat, ale paní Štiková , že Vám to není trapné pořád se tady sama vypisovat
-
proč to chceš vedět?
-
petyšéé nebo jak si říkáš , odkud jsi?
-
Jestli tohle psala Ornella, tak je to krásné...
Ať si teď píše kdo chce co chce, držím Ti teď pěsti, ať máš dost síly pro sebe a to malé. Láska bolí, obzvlášť když není opětována, tak jak bychom si přáli. A ať pana Koktu miluješ sebevíc, hoď ho za hlavu. Najdi si mladého, svobodného muže, který Ti dá to, co žena potřebuje. A nejdůležitější je nezakládat své štěstí na neštěstí druhého...
Drž se svého rozumu a svého srdce, nenech si od nikoho radit. Vím co říkám, kolik lidí mě říkalo, ať opustím svého přítele a já to cítila jinak. A byla jsem tak silná, že spolu žijeme již 2roky. A nebyly to nijak lehké roky. Jak mi má minulost šlapala na paty a šlapala i po našem štěstí. A před ním byli jiní muži, ke kterým mě druzí nutili, že mají peníze a budu zaopatřená, ale za jakou cenu? Že budu doma skákat kolem plotny abych drahého nakrmila a on mezitím někde u lesa v autě s jinou...
Jsi ještě příliš mladá na to, aby sis myslela, že on je ten pravý, i přesto že spolu čekáte dítě. Ta pravá láska zraje jako ovoce a časem uzraje pro každého z nás, jen musíme být trpělivý...chce to jen vyčkat. -
Hgvj´hbkhg
F -
S
P -
Htfjztvbjhvzjthdjgf
Hrkgvjzfcjgf -
W
A -
V
V